Bivši izvršni direktor kompanije AOL Ekec Named Ripple kao Chris Larsen Steps Dovn | RS.democraziakmzero.org

Bivši izvršni direktor kompanije AOL Ekec Named Ripple kao Chris Larsen Steps Dovn

Bivši izvršni direktor kompanije AOL Ekec Named Ripple kao Chris Larsen Steps Dovn

Uskoro je da je novi čovek zadužen za distribuirane knjiga za pokretanje Ripple.

Četiri godine i skoro $ 100 miliona po direktor Chris Larsen pridružio slavoljubiv Svift alternativu, on predaje dizgine predsedniku kompanije, Brad Garlinghouse.

Larsen postavljen za imenovanje kao deo ukupnih planova Ripple da rastu, ali oba rukovodioci zaustavio kratko da se kaže da je deo više formalne izlazne strategije.

Larsen rekao CoinDesk:

"Imamo sjajnu poziciju i sada želimo da skoči na sledeći Lili Pad, koji se scaling."

U novoj ulozi Larsen kao izvršni predsednik - na položaj zaposlenih za koje će uzeti platu - da će nastaviti da se fokusira na upravljanje strateški pravac kompanije. Larsen je rekao da je podneo ostavku da provede više vremena sa svojom porodicom.

Garlinghouse, s druge strane, odmah će se fokusirati na zapošljavanje 30 novih radnika i dodao da valovitošću listi klijenata koji već uključuje Standard Chartered i Mizuho.

Promene će stupiti na snagu 1. Januara 2017. Godine.

Globalni planovi

Nakon nekog početkom confusionover kako tačno Ripple je distribuiran knjiga tehnologija posluje nezavisno javno trguje permissioned blockchain, 2016 dokazala banner godina za kompaniju.

Dok je tradicionalni međubankarskom infrastruktura obezbeđuje Svift zahteva da banke čekati dana za svoje transakcije da očiste, Ripple je zajednička, distribuira knjiga nastoji da uradi posao za manje od pet minuta.

Kao rezultat toga, ovog juna, firma San Francisko sa sedištem u announcedseven finansijske institucije su se pridružili kao partneri, uključujući i kanadski Imperial Bank of Commerce (CIBC), Narodna banka Abu Dabi (nbad), Santander i UBS.

Onda, ranije ovog meseca grupa globalnih banaka i R3CEVblockchain konzorcijum announcedthei je sprovedena ispitivanja koriste Ripple maternji KSRP valutu kao sredstvo za brže slanje gotovinu preko granice.

U ukupno, Ripple je završio 30 bankarske pilota, u skladu sa predstavnikom kompanije, ima 10 banaka trenutno u komercijalnim deal fazama i njegova mreža sada uključuje 15 od prvih 50 globalnih banaka.

"To znači da imamo 35 banke i dalje da se", rekao je Garlinghouse CoinDesk.

Odnosu na prethodnu godinu Garlinghouse kaže Ripple je udvostručio svoje kupce. Njegov cilj za sledeću godinu je da učine isto.

Puter od kikirikija

Ali rast se Ripple ne znači širi, prema Garlinghouse. Rast znači sticanje dublji prodor na tržište sa prekogranične platforme kompanije.

Pre dolaska u Ripple prošle godine Garlinghouse je možda najpoznatiji kao bivši predsednik AOL i kao autor tzv "Kikiriki Puter manifest", interni memorandum iz njegovog vremena na Iahoo o tome kako je važno za preduzeća kako bi izbegli širenje sami suviše tanak.

U tom duhu, on je rekao da je za novog direktora Ripple da će nastaviti trenutnu putanju kompanije - barem za sada.

Kao deo tog rasta kompanija trenutno ima 30 poslovi objavljeni, šest inženjera, šest prodajnih ponavljanja, šest specijalista uspeha kupac i više.

Nadamo se da sa pravim zaposli, ne može biti dovoljno kikiriki puter da se širi oko.

Garlinghouse je rekao da će, ako sve bude išlo po planu, za dve do tri godine da će "sigurno" biti prilika za Ripple da uđe u ostalim segmentima tržišta.

Ekit događaj

Off ukupno $ 93m rizičnog kapitala, Ripple je do sada skupio je $ 410m procenu, prema investitora analitiku platforma Pitchbook.

Iako kompanije imaju ekitedfor daleko manje prinose nego da je serijski investitor sa šest ekitsunder njegovog pojasa rekao IPO još uvek nije deo njegovog misaonog procesa.

Garlinghouse kaže da ploča ima kontrolu nad akcijama Ripple i sa Chris Larsen još kontrolnog akcionara tim ima moć koja mu je potrebna da se nastavi bez izlaza.

Garlinghouse zaključio:

"Kada ste na tom položaju samo razmislite o sledećem cilju. Mi se trudimo da ne razmišljaju o događajima likvidnosti kao cilj."

Talasanje

Slične vesti


Post Ripple

Upoznajte nemačkog barona koji misli da će Blockchain pobediti srednjoškolce

Post Ripple

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Post Ripple

Zašto je ovo pokrenuo deo svog poduhvata u KSRP-u

Post Ripple

Australijska banka Commonvealtha najnovija eksperimentisala sa Ripple

Post Ripple

Kako Standard Chartered koristi Ripple za preispitivanje trgovinskih finansija

Post Ripple

Ripple KSRP: Davanje treće-najveće kriptokutnosti drugog izgleda

Post Ripple

RBS Trials Ripple kao deo od 3,5 milijardi funti Tech Revamp

Post Ripple

Lideri industrije bitkoina pokreću DATA, samoregulatorno tijelo

Post Ripple

Ripple čini Splash: cena KSRP-a gleda na Amek Nevs

Post Ripple

Unutar Zemljinog ponuđača da potisne banku prošlost Blockchain R & D

Post Ripple

Korišćenje ili Špekulacija: Koja je cena vožnje od Ripple do All-Time Highs?

Post Ripple

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello