Lideri industrije bitkoina pokreću DATA, samoregulatorno tijelo | RS.democraziakmzero.org

Lideri industrije bitkoina pokreću DATA, samoregulatorno tijelo

Lideri industrije bitkoina pokreću DATA, samoregulatorno tijelo

Luminaries u Bitcoin zajednice su pokrenuli samoregulatornog tijela u očiglednom pokušaju da dobije kohezivno glas u tekućem bitke sa finansijskim regulatorima.

Odbor za osnivanje digitalne Prenos dela Authoritivill "rad proaktivno sa regulatorima i kreatorima politike da prilagode svoje zahteve naših tehnologija i poslovnih modela", rekao je nova grupa, u saopštenju ranije danas.

"Moramo da razviju i implementiraju zajedničke upravljanja rizikom i usklađenost standarda koji se odnose na probleme javne politike u vezi sa našim preduzećima. I naše firme moraju izgraditi za upravljanje rizikom i usaglašenost programa koji ispunjavaju te standarde", dodaje se u saopštenju.

Grupa je objavio manifest vrsta u ranim satima jutros, ističući kako će napraviti. Ovi koraci su:

  • Razvoj standarda najbolje prakse za borbu protiv pranja novca za virtuelne štednje firmi.
  • Služi kao izvor poslovnih i tehničkih standarda za odgovornog ponašanja finansijskih transakcija.
  • Identifikovanje javljaju brige politike rano.

Ta grupa će imati svoj odbor, uključujući i članovi nezavisno od industrije, navodi se, i ona će imati svoj proces nadzora za članove.

"Očekujemo da će podaci zahteva od svojih članova da dobiju sve potrebne dozvole i registracije, kao i da će njen nadzor dopuni, ne zameni, nadzor nad zakonskim regulatora," nastavio je.

& Jaron Lukasievicz, direktor Bitcoin Forek trading platforma Coinsetter, je još jedan član PODATAKA. Juče je pokrenuo "prijatelji i porodica" beta suđenje svoje platforme (u suštini alfa test, sa 100 korisnika). Međutim, on je priznao da kada je potpuno pokrenut, sistem neće u početku biti dostupan američkim kupcima - ograničenja koja on nije predviđeno kada je podigao $ 500,000 finansiranja krug u februaru.

Coinsetter registrovan u FinCEN - relativno bezbolan način - ali priroda njegovog posla znači da će DIK ili robne fjučers trgovine Komisija biti krajnji regulator za kompaniju, on veruje. Međutim, to još nije odlučeno. U međuvremenu, kompanije razmenu Bitcoin sa fiat valute u SAD treba da se registruju kod svake države u kojoj žele da posluju.

Jedan izbor je bio da "uradi ovo na teži način - provedu milion i po dolara i 16-18 meseci ide i dobijanja dozvola da se u dvije godine mi neće trebati", kaže on.

Umesto toga, firma cilja međunarodne kupce, dok se udvarao licenciranih kompanija za potencijalna partnerstva.

"Mi smo zaposlili nekoliko konsultanata, i ja takođe provodim sve moje vremena navlači, zove banke. Naša strategija je da se formira agencija odnos sa već licenciranim novca predajnika ili nadamo banke. Imam osećaj da je banka strana će raditi, ali još uvek je prilično rano u igri. "

Ostali finansijski igrači su izrazili slične planove Coinsetter, posebno kada borbi protiv izuzetno jake državne regulatore, kao što su one u Njujorku i Kaliforniji.

Nemogućnost da rade u SAD će uticati Łukasievicz je posao, dodao je on, priznajući da je budućnost kompanije oslanjala se na njegovu sposobnost da prevaziđe regulatornih pitanja u SAD ili potpiše sporazum o agenciji. Njegovo stradanje pokazuje hitnost sa kojom Bitcoin kompanije treba da popravi regulatorni problem.

PODACI najava puna će verovatno održati zvanično na konferenciji danas.

Slične vesti


Post Ripple

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda

Post Ripple

Sibos naglašava Sviftov komplikovani odnos sa Blockchainom

Post Ripple

Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara

Post Ripple

10 stvari koje trebate znati o Ripple

Post Ripple

Ripple KSRP najgori hit do januara na tržištu

Post Ripple

Upoznajte nemačkog barona koji misli da će Blockchain pobediti srednjoškolce

Post Ripple

Nazad na $ 1: Ripple KSRP se povlači na tržište

Post Ripple

U potrazi za nate? KSRP Cene raste i padaju usled događaja Ripple

Post Ripple

American Ekpress otvara prvi Blockchain koridor sa Ripple Tech

Post Ripple

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Post Ripple

Andorran Digital Currenci Summit će ujediniti svetsku finansijsku elitu

Post Ripple

Ripple dodaje 10 novih finansijskih firmi na mrežu Blockchain