Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Švedski Bitcoin ekchange Safello je dobio $ 250,000 u novom sredstava iz Bitcoin Opportuniti Corp (BOC).

Safellomade najavu na CoinSummitconference u Londonu danas. Naime, finansiranje je najveća investicija van Boc je u SAD još uvek.

Nova sredstva su predviđena da bi kompanija Stokholm sa sedištem u da poveća svoje marketinške napore širom Evrope i izbace nove proizvode i mogućnosti brže. Kao rezultat toga, izvršni direktor i osnivač Boc je, Beri Silbert, očekuje da rast Safello je obim kupaca i transakcija ubrzati, rekao je on u intervjuu za CoinDesk.

"Kao Bitcoin svest nastavlja da raste širom Evrope", rekao je Silbert, "sve veći broj potrošača, trgovaca i investitora traže načine da kupuju, drže i koriste Bitcoin. Poslovni model Safello je poravnava savršeno sa ovim trendom."

Prime položaj

Razmena pokrenula u avgustu prošle godine i od tada je osnovao svoj kredibilitet na evropskom tržištu Bitcoin. Do danas, ona je napravila direktna plaćanja korisnicima širom 11 zemalja dostupan preko 86 banaka.

Safello je izvršni direktor i suosnivač, Frenk Šuil, rekao CoinDesk da kompanija planira da nastavi nakon njegovog postojećeg mapi puta, prevrtanja kapu svog povoljnog geografskog i strateškog položaja u okviru svoje mreže "Topnotch investitora, savjetnika i partnera".

Rekao je:

"Od prvog dana, Safello krenuli da bude više od razmene. Mi volimo da vidimo naše postojeće proizvod kao Safello faze I, dok je finansiranje i prihodi su stavljena u funkciju za razvoj Safello faza II."

Naime, kompanija želi da proširi svoje postojeće ekchangevith više načina plaćanja u više regiona, dok nastavlja da se fokusira na izgradnju proizvode i ima ljudi vole, rekao je on.

Za sve Safello je prednosti, Šuil ne odbaci tačku da je razvoj Bitcoin i digitalnih štednje startup u Evropi je ograničen zbog nedostatka sredstava:

"Američke kompanije rake u pristojnim sume novca sličnog tržišnog potencijala za criptocurrencies, dok je evropska startup jedva da vidim svetlost dana. To ih stavlja u nepovoljniji položaj u globalnoj utakmici koju igramo."

Ipak, regulatorni dividebetveen evropske zemlje omogućava Bitcoin kompanije kao što Safello da napreduje, rekao je on.

Samo u poslednjih mesec dana, regulatori iz Italije, Estonije, Švajcarskoj, Rusiji i Poljskoj su preduzete mere za cilj da promene svoje stavove i pristupe ka digitalnim valutama. Bez obzira da li pozitivno ili negativno, diskurs na državnom nivou i dalje ide donekle unapređenje Bitcoin obrazovanja i svesti.

Šuil podigao temu Evropske bankarske organa, koja je prošle nedelje upozorio finansijske institucije da bi jasno od digitalnog currenciesuntil industrija je regulisana.

"U stvarnosti," rekao je on, "oni stavljaju inovacije budžete kako bi se izgradio svoje kripto banke. To je uzbudljivo razvoj i teško je zamisliti čak i pre šest meseci."

Slične vesti


Post Ripple

Ripple KSRP najgori hit do januara na tržištu

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

U potrazi za nate? KSRP Cene raste i padaju usled događaja Ripple

Post Ripple

Bullion Bitcoin za pokretanje Gold-Bitcoin Ekchange

Post Ripple

Nazad na $ 1: Ripple KSRP se povlači na tržište

Post Ripple

Upoznajte nemačkog barona koji misli da će Blockchain pobediti srednjoškolce

Post Ripple

Andorran Digital Currenci Summit će ujediniti svetsku finansijsku elitu

Post Ripple

Ripple dodaje 10 novih finansijskih firmi na mrežu Blockchain

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Post Ripple

Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara

Post Ripple

Ripple Eies Retreat nakon rekordne cene Highs

Post Ripple

Sibos naglašava Sviftov komplikovani odnos sa Blockchainom