Annieong Bitcoin: Južna Koreja, Kanada i promena tržišta kripto | RS.democraziakmzero.org

Annieong Bitcoin: Južna Koreja, Kanada i promena tržišta kripto

Annieong Bitcoin: Južna Koreja, Kanada i promena tržišta kripto

Criptocurrencies su jedinstvena klasa finansijsko sredstvo.

Za jednu, oni jednostavno ne žive unutar nacionalnih granica. Oni trguju frictionlessli širom sveta, i da li živite u Americi ili Jermeniji, Kanadi ili Kameruna, proces kupovine, prodaje i trgovina criptocurrencies je u suštini isti.

Pa ipak su centrale većina investitora koriste za criptocurrenci trgovanja obavezuju propisima zemlje u kojoj oni boravište. Štaviše, ako obim trgovine u jednoj zemlji je dovoljno visoka, to je verovatno da je tržište struktura razmene te zemlje, i, po analogiji, regulatornog režima te zemlje, može imati uticaj cena na criptocurrencies.

Koreja raste

Osvrćući se na akciju prošle nedelje na tržištu, postoji možda nema bolje zemlje koja ilustruje tu istinu od Južne Koreje, gde su blizu sledeće Japan da postane najnoviji formalno izboriti outrules za Bitcoin u nacionalnom pravu zakonodavci.

Možda u odgovoru tržišta Koreje su buđenje - veliki put.

Talasanje

Prošle nedelje, investitori u Ripple maternjem KSRP znak videla svoje pozicije skoro dvostruko kada je cena eksplodirala, koketiranje sa $ 0.30 nivo cenu, skokom cene od otprilike 90 odsto u odnosu na prethodnu nedelju je nizak.

Dok je cena KSRP je skidajući, više od 70 odsto njenog obima trgovine je bude obavljen na južnokorejske razmene. U stvari, tri od prva četiri berzi po obimu trgovine su se nalazili u Južnoj Koreji, prema podacima iz CoinMarketCap.

Da bi tu masivnu Južne Koreje udeo zvuka u perspektivi, u petak oko 7 odsto Bitcoin obima je bila izvršena u Južnoj Koreji berzi, sa samo jednim južnokorejskim razmenu, Bithumb, plasman u top 10 za volumen Bitcoin.

Drugi način da se shvati značaj je da uporedi udeo u Ripple obima trgovine Južna Koreja je u ukupnim brojem iz prethodne sedmice.

Tokom nedelje od ponedeljka, 14. Avgusta, kao KSRP cena ostala raspon vezan između $ 0.15 i $ 0.17, njegov obim trgovine ostala nepromenjena, jer kulminira nešto iznad 200 miliona $.

Ali prošle nedelje, kao Ripple je bio blizu svog maksimuma od skoro $ 0.30, zapremina dolar porastao na 2,25 milijardi $ - više od 10 puta velikog obima znak prethodne nedelje, a više od 40 puta pre nedelju dana je nizak.

Bitcoin gotovine

Pre dve nedelje, sličan trend je primećen kod Bitcoin gotovinom, kao značajan rast u cenu je u korelaciji sa skok Južne Koreje obima trgovine.

Dana 18. Avgusta, kao Bitcoin gotovine flertovao sa svojim svih vremena visoke, obim trgovine bio posebno dramatičan u Južnoj vona-denominirani trgovine.

Tog popodneva, oko $ 1.2 milijardi od 2 milijarde $ u ukupnom Bitcoin gotovine obimu, oko 56 odsto, čini se da je obavljen na samo tri južnokorejske razmene - Bithumb, Coinone i Korbit, prema podacima iz CoinMarketCap.

Sledećeg dana, 19. Avgusta, Bitcoin novcu pogodio novi svih vremena nivo od $ 1,091.97.

Nasuprot tome, ista tri razmene, ogleda samo 6 procenata ukupnog obima u Bitcoin tokom sličnom vremenskom okviru. Koristeći poređenje između dve criptocurrencies kao osnovne linije, Bitcoin gotovine trgovanja u Južnoj vona pojavljuje više od 900 posto veći od obima.

Monero

Ali, ako to uzrok-i-posledična veza nije bilo jasno još, samo ovog vikenda, proces bi opet ponoviti sa drugom criptocurrenci zove Monero.

Ne samo da je cena Monero set novih svih vremena maksimume kada korejski trgovačko oživela je takođe video ogroman skok na najave da će trgovanje biti ponuđen od strane lokalne centrale. U stvari, gotovo udvostručen overnighton vest Koreje trgovci bi sada imati priliku da kupe.

Generalno, vrednost KSMR se utrostručio od kada je tržište prvi put na mreži, raste do novog visoko iznad $ 140 u nedelju. S obzirom na neverovatnih rezultata, čini se kripto trgovci bi bilo mudro da obrate pažnju na osvojili tržišta (i regulatornih fluktuacija) za neko vreme.

Klasifikacije u Kanadi

Ali, dok Južna Koreja je obim trgovanja bio je dokaz rasta u svojim criptocurrenci tržištima, novinska releasefrom kanadski regulatori za hartije od vrijednosti pod uslovom primer kako oni i dalje mogu da zbace pravne smernice.

Oslobađanje kao da potvrdi Kanada će se sličan approachto SAD uspostavljanjem razliku između takozvanih "tokena hartija od vrednosti 'i' komunalnih tokene," jer traži da se utvrdi kako da snimate prodaju što toolsfor blockchain projekta prikupljanja sredstava.

Za one koji ne mogu imati pomno pratili izveštaj SEC, objavljen krajem prošlog meseca, glavni poneti je ovo: Ako criptocurrenci znak ispunjava uslove utvrđene u američkom zakonu za ono za bezbednost je, DIK će regulisati tu oznaku poput sigurnosti.

Uticaj na tržištu blockchainasset, u oba slučaja, međutim, bilo je minimalno.

Nedelju dana od objavljivanja Kanade, tržište sredstava blockchain na bazi koje se koriste u prikupljanju sredstava bio skoro 10 milijardi $, prema podacima iz CoinMarketCap.

Mogući zaključci uključuju činjenicu takva odluka može već po ceni u trgovci, ili uverenje da, s obzirom na raznovrsnost globalnih nadležnosti na raspolaganju, regulatorna arbitraža će nastaviti da se pokrene bez obzira šta se desi u roku od jednog seta granica.

Međutim, to takođe može biti znak nedostatka zrelosti na tržištima Kanade.

Uprkos tome što je u jednom trenutku, čak tri različita razmena podesiti da služe domaći kupci, nijedan od prvih 10 berzi trenutno nude CAD trgovinske parova.

Dalje, njegov najveći razmena, KuadrigaCKS zauzima 50. U ukupnom obimu, trgovinski samo 2,4 miliona dolara u poslednja 24 sata.

RippleBitcoin CashBCH

Slične vesti


Post Ripple

Bitcoin Opportuniti Corp ulaže 250 dolara u švedsku Ekchange Safello

Post Ripple

Sibos naglašava Sviftov komplikovani odnos sa Blockchainom

Post Ripple

Ripple KSRP: Davanje treće-najveće kriptokutnosti drugog izgleda

Post Ripple

Ripple KSRP najgori hit do januara na tržištu

Post Ripple

Bitcoin u Headlines-u: Geminis Stellar Debut

Post Ripple

Upoznajte nemačkog barona koji misli da će Blockchain pobediti srednjoškolce

Post Ripple

Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera

Post Ripple

Ripple čini Splash: cena KSRP-a gleda na Amek Nevs

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Post Ripple

10 stvari koje trebate znati o Ripple

Post Ripple

Bullion Bitcoin za pokretanje Gold-Bitcoin Ekchange