Američke banke: zašto smo Embraced Ripple | RS.democraziakmzero.org

Američke banke: zašto smo Embraced Ripple

Američke banke: zašto smo Embraced Ripple

Staza za svaku banku da pristupe nove tehnologije nije jednostavna. Od prvog učenje o tehnologiji da se raspravlja sa regulatorima i zainteresovanim stranama, da se konačno integraciju sa postojećom infrastrukturom, rok često predstavlja dugotrajan proces testiranja i pregled.

Ipak, uprkos ovim prepreka i hapšenja na širem bankarske industrije, CBV banka i krst reka banka postala prva američka institutionsof svoje vrste da usvoji distribuira protokol o plaćanju Ripple je open-source.

U razgovorima sa CoinDesk, direktori obe banke objasnio zašto protokoli kao Ripple su korak ka šta bi moglo da postane "internet novca", i kako ovi sistemi mogu promeniti način na koji ljudi šalju novac širom sveta.

Cross reka banka predsednik i izvršni direktor Žil Ulica objasnio:

"To čini sistem mnogo efikasniji Nadamo se da će i druge banke slediti, da li su banke u zajednici ili većih banaka, koje nisu u novcu centrima.. Mislim da bi bilo dobrodošao dodatak da neko dođe u na mreža i učestvuje u tome. "

Kompanije pridružiti Nemačka zasnovan Fidoras jedine banke da usvoje Ripple protokol u pokretu koji predstavlja prvi pohod američke bankarske industrije je u ono što je još uvek u velikoj meri eksperimentalni ugao finansija tehnologije.

Rani dani za nove protokole

Predsednik CBV banka i CTO Sureš Ramamurthi rekao CoinDesk da je bankarska industrija je prešao polako da prihvate nove tehnologije - posebno open-source protokole. On je rekao da su strahovanja koje dele mnoge banke danas su slične onima izražena u sredinom 90-ih u ranim danima interneta.

Ramamurthi said:

"Brzina kojom ste u stanju da se priključite svet - ako je nekome u 1990. I rekao da možete povezati sve -. Oni će vam reći da ste bili van pameti"

On je objasnio da su open-source vođenja evidencije kao što Ripple dozvoljavaju mogućnost kreiranja neku vrstu "Internet novca", termin se koristi od strane drugih posmatrača da opiše kako se digitalne valuta tehnologije u razvoju.

Ramamurthi dodao da bi budući protokoli potencijalno pojavljuju, ali opcije koje se danas dostupni "zadovoljavaju naše potrebe", i može da reši ključne izazove industrije.

Industrija treba inovacije

Oba rukovodioci govorio opširno o tome kao industrija, banke razumeti postoje hronični problemi koje treba da se reše. Ramamurthi je rekao da iz infrastrukture stanovišta, banke moraju rešenja kao što su Ripple jer u suprotnom oni rizikuju da budu isključeni iz globalizirane bankarskom tržištu velikih institucija.

On je rekao CoinDesk:

"Postoji potreba da se poveže mnoge druge banke u svetu prilično i tržišno-efikasan način."

Ulica je primetio da s obzirom na neprihvatljivo visok uticaj velikih banaka, manje institucija koje žele da rastu mogu imati koristi od koristeći jeftine rešenja kao Ripple. On je tvrdio da će male banke dobiti značajnu konkurentnu prednost time:

"Mislim da je to izuzetna prilika ovde manje banke da savlada veće banke na prekograničnih transakcija."

Ramamurthi objasnio CoinDesk da je ključni izazov za banke koje šalju prekograničnih transakcija je pazeći oni koji šalju novac nisu na bilo terorističkih ili pranja novca vatch listi. S obzirom na brzinu tokova novca, to može da stvori operativna pitanja - i veće troškove.

Korišćenjem knjige poravnanja u realnom vremenu kao i jedan Ripple ponuda, Ramamurthi rekao banke mogu smanjiti trenje nastaje kad sednice Vlade standarda nadzora.

Poziv za više banaka

Ulica je rekao da bi za koncepte kao što su Ripple protokola ili distribuiranih mreža transakcija naselja na posao, ne treba da bude više strana spremna da učestvuje. On je rekao da banke ne može sebi da dozvoli hronični operativni problemi pogoršati tokom vremena, i izazvao manje institucija traži da se poboljša efikasnost u obzir tehnologije kao što je Ripple protokola.

Ripple direktor Kris Larsen rekao CoinDesk da konzervativna priroda s obzirom banaka prema tehnologiji, bilo koja vrsta integracije će biti spor.

Rekao je:

"Ono što smo fokusirani na se valuta agnostik. Svaka od ovih novih tehnologija, teško je objasniti da banke kada imaju dodatnu valuta i plaćanja šina. To je puno da žvaće se. Tako da neka koriste sopstvenu valutu , dolar, evro, bez obzira što se nudi, smanjuje trenje tamo. "

Giles rekao banke koje su zabrinuti zbog usvajanja open-source protokole kao što Ripple treba uzeti u obzir delimična roll auta ili suđenja perioda. On je napomenuo da je uloga jedne banke je da se ublaže rizike i poboljša efikasnost, što ga čini da imperativ uvek biti na oprezu za nove načine da bolje rade.

Ulica je dodao da bilo koja banka koji žele da nauče više o Ripple treba posegnuti i postavljaju pitanja, a da je na kraju, te banke će otkriti da The Ripple protokol nije tako daleko od onoga što danas koristimo.

"Na kraju dana, to je samo sistem knjiga", rekao je on.

Slične vesti


Post Ripple

Prajs: Bitcoin ima budućnost u globalnim plaćanjima ako se reše pitanja

Post Ripple

Bill Gates: Bitcoin naglašava korisnost digitalnog novca

Post Ripple

Unseki Vai Earthport koristi zajedničke knjige za efikasnost Blockchain-a

Post Ripple

Bivši izvršni direktor kompanije AOL Ekec Named Ripple kao Chris Larsen Steps Dovn

Post Ripple

Izveštaj pokazuje područja zabrinutosti u dizajnu protokola Ripple

Post Ripple

Case for Ripple u doba Big Bank Blockchains

Post Ripple

American Ekpress otvara prvi Blockchain koridor sa Ripple Tech

Post Ripple

DCG potpisuje IBM, MasterCard i više za napore za blokiranje preduzeća

Post Ripple

Ripple čini Splash: cena KSRP-a gleda na Amek Nevs

Post Ripple

Zašto je ovo pokrenuo deo svog poduhvata u KSRP-u

Post Ripple

100 milijardi kontroverzi: KSRP Surge pokreće teška pitanja za Ripple

Post Ripple

Old Flames, Nev Code: Ripple i Hiperledger ponovo se udružuju za napore interlidera