Američke banke objavljuju integraciju protokola Ripple | RS.democraziakmzero.org

Američke banke objavljuju integraciju protokola Ripple

Američke banke objavljuju integraciju protokola Ripple

Ripple Labs je zapečaćena novih partnerstava koja će doneti svoju Ripple protokol u dva američkih banaka.

Prema 24. Septembra saopštenju kompanije, Kanzas-zasnovanog CBV Bankand Cross River banke, koja se nalazi u Nju Džersiju, će biti prvi američke banke da prihvate Ripple je open-source distribuira transakcija infrastrukturu.

Vijest dolazi nekoliko meseci posle Ripple potpisala svoj prvi ugovor sa bankarskim sektorom, kada nemački banka Fidorbecame prva institucija ove vrste da integriše Ripple protokol. Kao Fidor, CBV banke i Cross River banke će sada biti u mogućnosti da iskoristi jeftina transfer valuta i doznaka mogućnosti ripple je.

Prema Ripple izvršni direktor Chris Larsen, shvatanja da banke se bore protiv open-source tehnologija kao što su Ripple ili Bitcoin protokola nije tačno. Umesto toga, on je rekao, ove institucije prepoznaju obećanja, ali su naravno konzervativna kada je u pitanju strateške promene.

Larsen rekao CoinDesk:

"Očigledno je da banke su zaista oprezni u vezi bilo koje nove tehnologije, propisi su veoma složena. Ali, u isto vreme, mislim da oni vide da su ove tehnologije može da reši pravi problem koji imamo u našem linkove vrednost sistema, kako u svetu tako i na domaćem tržištu. "

Enhanced bankarstvo

Mnoge banke, posebno u Sjedinjenim Američkim Državama, i dalje zabrinuti zbog rada sa Bitcoin kompanijama, do te mere da su neki startup bore za pristup bankarskog servicesas rezultat. Ipak, neki, kao što CBV i Cross River, gledate distribuiraju tehnologije transakcija-naselja kao način da usklade svoje poslovne modele u 21. Veku.

Gilles Ulica, izvršni direktor i predsednik Cross River, navodi se u saopštenju da je njegova partnerstvo sa Ripple omogućuje da testira nove generacije plaćanja infrastrukture, a ostatak u skladu sa zakonima SAD.

On je istakao:

"Naši poslovni klijenti očekuju bankarskog da se kreće brzinom od Veba, ali sa sigurnosti i pouzdanosti tradicionalnog finansijskog sistema Ripple će pomoći da to realnost, omogućava našim klijentima da odmah prenese sredstva međunarodno dok ispunjava sve zahteve usaglašenosti i plaćanja. Pravila."

Prema Larsen, banke su zainteresovani, ali ne pokreće se usvoji, zahtev Tehnologija je kao valutu. Međutim, sposobnost da se nasele transakcije denominirane u glavnim valutama u realnom vremenu je snažan tvrdnja koja je navelo neke banke, kao što su Cross River i CBV, za početak kreće polako ali sigurno ka integraciji sistema kao Ripple.

"To je rešavanje stvarnu potrebu i banke dobiti", rekao je on.

Tehnologija povećanje operacije

Banke su otvorene za ideju usvajanja okvira, kao što su Ripple je zbog toga što je industrija priznaje da mora da se kreće brže i bezbednije.

Predsednik CBV i glavni tehnološki Sureš Ramamurthi prokomentarisao da je bankarska industrija zadržan od strane "zastarelih" poslovne prakse i tehnologije. On je okarakterisao trenutni proces bankarske transakcije rečima:

"Današnje banke nude ekvivalent 300-godišnji papira knjigama konvertuju u elektronskom obliku -. Digitalni kožu na zastarelom proces transakcije"

On je rekao da je Ripple "se bavi ovim problemima" da obezbede brzo, usklađene transakcije.

Ripple direktor Larsen rekao CoinDesk da proces rada na brodu, bankama je, na neki način, preoblikovanje pristup kompanije u ekspanziji. On je rekao da je, sada, kompanija je u "fazi izgradnje infrastrukture" koja ima za cilj da poboljša likvidnost u Ripple sistem povezivanjem više banaka širom sveta u protokolu.

RippleBanks

Slične vesti


Post Ripple

Mt. Gok osnivač Jed McCaleb radi na projektu Misteri Bitcoin

Post Ripple

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Post Ripple

Kekenov Jesse Povell: Banke su najveća prepreka za bitkoinske kompanije

Post Ripple

Zašto je ovo pokrenuo deo svog poduhvata u KSRP-u

Post Ripple

Andorran Digital Currenci Summit će ujediniti svetsku finansijsku elitu

Post Ripple

Jed McCaleb, Ripple Labs Strike Deal izbjegava prodaju od 9 milijardi KSRP

Post Ripple

KSRP cena se smanjuje na 2,5 nedelje, a očima trguje

Post Ripple

Ripple obećava da će zaključati 14 milijardi dolara u KSRP kriptokazu

Post Ripple

Brock Pierces Blockchain Capital podiže Futher 7 miliona dolara

Post Ripple

Ripple KSRP: Davanje treće-najveće kriptokutnosti drugog izgleda

Post Ripple

Bernanke, Berners-Lee u Headline Ripple-ovu Sibos-Killer konferenciju

Post Ripple

Blockchain kao geopolitički alat