47 banaka kompletni DLT Cloud Pilot sa Ripple Tech | RS.democraziakmzero.org

47 banaka kompletni DLT Cloud Pilot sa Ripple Tech

47 banaka kompletni DLT Cloud Pilot sa Ripple Tech

Konzorcijum 47 banaka je završio distribuira knjiga tehnologija (DLT) pilot koji je sada postavljen da se preseli u proizvodnju u 2017.

Najavio je danas od SBI Ripple Aziji, Ripple je joint venture ruku sa Tokio na bazi finansijske usluge čvrstim SBI Holdings, firme pohvalio test kao primer kako bi Ripple tehnologija da se iskoriste od strane klijenata, čak i kada ne raspoređeni na premisi u svakom pojedinačnom preduzeću.

Daiva Dalje banka, Mizuho banka, Nomura, Poverenje, Sumitomo Mitsui Trust i ORIKS banke su bile neke od banaka uključenih u ispitivanje. (Kompletan spisak je dostupan sa zvaničnim saopštenjem.)

U intervjuu, Patrik Grifin, izvršni potpredsednik za poslovni razvoj u Ripple, uramljena to kao razliku od standardnih politika u mjestu banaka u Evropi i Severnoj Americi.

Griffin rekao CoinDesk:

"KK Cloud je proizvod koji stavlja naše rešenje za preduzeća u oblaku, omogućavajući bankama u regionu da koristi API za povezivanje sa softverom i pristup rešenja bez ili instalaciju."

Proizvodnja napred

Grifin je objasnio da je pilot prikazuje kako banke mogu da koriste Ripple je Povežite proizvod i njegovu Interledger protocolto poslati transakcije između međusobno, kao i bilo koje druge banke pokrenut softver, kako u zemlji tako iu inostranstvu.

Kao rezultat uspešnog testiranja, Grifin je rekao neke banke uključene su sada obavezala da kreće na proizvodnju raspoređivanje RC Cloud 2017. Godine.

"Nekoliko banaka planiraju da idu u proizvodnju oko jesen", dodao je EMI Ioshikava direktor joint venture partnerstva u Ripple,. "Oni će sada početi razmatranje pravila i standarde između banaka."

Naime, dok je Ripple je naglasio efikasnost svog sistema plaćanja u međunarodnom kontekstu, Ioshikava, čiji je cilj da vezu sa Ripple partnerima na japanskom tržištu posao, naveo teškoće sa domaćim transakcijama kao motivacioni faktor među učesnicima.

"Domaći platni promet su zapravo vrlo skupi, to je 5k do 10k skuplji nego u SAD", rekla je ona, navodeći probleme sa japanskom domaćem Zengin Net sistema, kao i teške upotrebe novca od strane japanskih potrošača.

Ioshikava, predložio samo 19% domaćih transakcija su bezgotovinsko, broj u skladu sa researchfrom Japanska potrošača kredit pridruživanju, iako istraživanja iz MasterCard je stavio ovaj broj kao visok kao 62%.

Prema podacima iz SBI, SBI Ripple Azija je 60% u vlasništvu banke i 40% u vlasništvu Ripple. SBI poseduje 11,2% MTK akcija.

SBI je prijavio da štedi 12,6 bps na međunarodnim doznaka kada se koristi Ripple tehnologiju i njenu KSRP poreklom imovine, zaradio smanjenje od 60% troškova.

Povezivanje blokova

Grifin je na istakne kako Ripple smatra da je projekat uklapa u širem napredak kao kompanija, i njen rad sa svojim šire mreže bankarskih partnera.

Od pokretanja 2012. Godine, Ripple se suočava sa konkurencijom od sve većeg raznolikosti konzorcijuma, uključujući i Linuk fondacija na čelu Hiperledger projekta i bankarskog konzorcijuma R3CEV.

Međutim, Grifin tvrdi da pristup Ripple, naglašavajući "proizvodnju" i fokusiranje na konkretne slučajeve upotrebe, pruža veću vrednost.

Na kraju krajeva, on tvrdi da KK Oblačnost proizvod, ako se upotrebe regionalno, mogu da uključite u rad u toku u svojim Global Paiments upravljačke grupe (GPSG), koji Grifin oblikovati kao direktan konkurent na Svift mrežu.

Upitan o planovima Svift je da modernizuje svoj sistem, Grifin je ponudio kritički stav.

". Ripple je značajan nadogradnja Svift ne predstavlja inovaciju u platnom strukture", rekao je on, dodajući:

"Mi izbace proizvod i Svift ne."

Slične vesti


Post Ripple

10 stvari koje trebate znati o Ripple

Post Ripple

Bullion Bitcoin za pokretanje Gold-Bitcoin Ekchange

Post Ripple

Santander će proširiti aplikaciju Ripple-povered u 4 zemlje

Post Ripple

Plaćanje Firma CGI Najnovije Dodajte Ripple Tech na liniju proizvoda

Post Ripple

Kekenov Jesse Povell: Banke su najveća prepreka za bitkoinske kompanije

Post Ripple

Ripple dodao 7 novih finansijskih institucija kao tehnološke partnere

Post Ripple

Lideri industrije bitkoina pokreću DATA, samoregulatorno tijelo

Post Ripple

Kada vlada guši na vrata

Post Ripple

Annieong Bitcoin: Južna Koreja, Kanada i promena tržišta kripto

Post Ripple

Upoznajte nemačkog barona koji misli da će Blockchain pobediti srednjoškolce

Post Ripple

Zašto se CGI udvostručio na tehniku distribuirane knjige Ripplea?

Post Ripple

Big Banks investira 55 miliona dolara u pokretanje Blockchain-a Ripples Series B