CoinTerra se bavi zatvaranjem 200 zahteva za refundiranje kao prigovora | RS.democraziakmzero.org

CoinTerra se bavi zatvaranjem 200 zahteva za refundiranje kao prigovora

CoinTerra se bavi zatvaranjem 200 zahteva za refundiranje kao prigovora

Bitcoin proizvođač rudarske hardver CoinTerra je prešao u uveri klijente nakon što se pojavio veliki broj pritužbi kompanije su podneli sa Better Business Bureau (BBB).

Neki 11 pritužbi koje se odnose na CoinTerrahave je zatvoren sa BBB u poslednjih 12 meseci. Dva od njih u vezi sa pitanjima oglašavanja i prodaje, jedan koji se odnosi na garancije i pitanja i osam u vezi sa problemima sa proizvoda ili usluge kompanije.

BBB je fizičko lice, a ne vladina agencija, koja ima za cilj da poboljša poverenje između potrošača i preduzeća.

Žalbe se zatvara kada se dostigne neki oblik rezolucije između kupca i kompanije. BBB detalje samo broj zatvorenih žalbi, tako da se ne zna koliko je aktivnih pritužbe na CoinTerrathe organizacije se trenutno bavi.

Forum žalbe

Glavni žalbe koje se izrazio o Bitcoin forumima, uključujući Bitcoin Talkand reddit, od CoinTerra kupci odnose na kašnjenje u obradi povrata.

CoinTerra nudi povraćaj novca do januara i februara serije fizičkih lica koji su platili za prvu proizvodnju svojih TerraMiner IV jedinica.

Ovaj hardver jedinica rudarstvo obećao da će isporučiti 2TH / s koristeći 1,650V vlasti, ali testiranje kompanije otkrio je pokrenut tek između 1.63TH / s i 1.72TH / s, uz potrošnju energije između 1,900V i 2,100V.

Kupci su ponudili sledeće dve opcije:

1. Za januaru ili februaru serije fizičkih lica koji žele da primaju TerraMiner red u specifikaciji trenutno-transportna ćemo ponuditi 15% popusta kupon * otkupa protiv njihovog sledećeg hardvera kako na malo stavlja na CoinTerra sajtu prodavnice. Ako januar ili februar serija malo Customer A odluči da prihvati njihov redosled kao-je automatski će primiti ovaj kupon.

2. Mi razumemo da neki januaru ili februaru batch korisnici mogu poželeti da zatraži povraćaj, u kom slučaju ćemo ponuditi kompletan povraćaj dolara dobijenih za njihov redosled. Kupci koji žele da zatraže povraćaj treba da se jave [email protected] sa svojim jedinstvenim reda ID. Za one kupce koji se odluče za opciju refundiranje želimo da proširi ponudu od 5% popusta kupona * otkupa protiv njihove naredne malo hardvera kako postavljen na CoinTerra sajtu prodavnice.

Izjava kompanije ne daju nikakve informacije o tome koliko će taj proces povraćaj uzeti, ali bilo je mnogo pritužbi od klijenata koji su čekali mesecima za svoj novac.

Refund kašnjenja

Jedan korisnik je rekao CoinDesk je opredelila za povraćaj i rekli su CoinTerra bilo bi potrebno tri ili četiri nedelje da se obrađuju.

"Prvo su izjavili sam morao da čekam 3-4 nedelje za obradu. Čekao sam, četiri nedelje znak prošlo i ništa. Ja sam iznad 10 nedelja znakom sada", rekao je on.

Danijel Larsson za štampu na CoinTerra, rekao je cilj kompanije je oduvek bio da obradi legitimne zahteve za refundiranje što je brže moguće, dodajući:

"U većini slučajeva bili smo u mogućnosti da potvrdi plaćanje kupca, a zatim potvrdite svoj identitet i adresu kako da pošalje povraćaj u približno četiri nedelje."

On je objasnio da CoinTerra procesi vraćanja putem čeka za one koji žive u SAD i preko transferom za međunarodne klijente.

Značajan broj kupaca kompanije plaćaju za svoje rudara u bitcoins kroz procesor transakcija, koji zatim pretvara u bitcoins u američkim dolarima.

Larsson rekao CoinTerra konačno dobija dolara i povraćaj sredstava u dolarima, što znači da mora da izvrši proveru identiteta.

"Delimično kao rezultat ovog procesa vremena, mi smo trenutno ima kratkoročni zaostalih da radimo na tome da jasno što je brže moguće praktično," rekao je on.

Larsson potvrdio da više od polovine od ukupnog broja zahteva za povraćaj su obrađeni, a preostalih red povraćaja koja se sastoji od oko 200 naloga.

"Naš cilj je da se svi preostali iznos za povraćaj zahteve obrađenih do kraja meseca", rekao je on.

Loša komunikacija

Kupci su takođe se žale da je došlo do nedostatka komunikacije iz kompanije, sa jednim naznakom: ". Ne postoji način da se stupi u kontakt sa njima Neće odgovoriti svoje telefone, neće moći odgovoriti na mejlove."

Larsson rekao da je kompanija priznaje da, zbog velikog obima zahteva slu¾bu, vreme je odgovor na neke kupce je manje od idealne.

Cilj CoinTerra je da odgovori na pitanja kupaca u roku od 24 sata, ali to je bilo teško nedavno postići, dodao je on.

Razvoj kompanija

Najnovija izjava CoinTerra je najavio pokretanje CoinTerra rudarstva, kompanija novom oblaku rudarske ugovora proizvoda.

Veliki broj klijenata koji su prethodno tražili povraćaj novca su sada odlučili da prebacite svoj zahtev za povrat sredstava na ugovoru CoinTerra rudarstva umesto toga.

Larsson sugerisali kompanija trenutno ima neke nove projekte u fazi razvoja, ali je odbio da objasni dalje.

Saopšteno je, međutim, da CoinTerra planira da izgradi sopstveni data centar kako bi se olakšao svoj novi oblak-rudarski ponudu.

RedditMiningCoinTerra

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Alpha Technologi najavljuje novi povratak na osnove Viper Miner Specs

Post Mining of criptocurrenci

Proizvodnja Giant Midea želi staviti rudnike bitkoina u kućne aparate

Post Mining of criptocurrenci

Kao Bitcoin Halving pristupi, 51% Attack pitanje Resurfaces

Post Mining of criptocurrenci

Šta je sledeće za Bitcoin Cash? Donošenje beskorisnog rudarstva profitabilno

Post Mining of criptocurrenci

Amazon počinje sa isporukom 21 Bitcoin računara

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin ASIC builder Terrahash menja politiku refundiranja, odbija kupca

Post Mining of criptocurrenci

Analitičar: Criptocurrenci Mining povećava AMD i Nvidia Stock cene

Post Mining of criptocurrenci

CoinDesk Mining Roundup: BitFuris Latest Venture i Global Script Netvork

Post Mining of criptocurrenci

Bitkoin u Headlines-u: Vile-drama drame

Post Mining of criptocurrenci

Šta se desilo sa Bitcoin-om: Približavanje velikog razdvajanja Blockchain-a

Post Mining of criptocurrenci

Rudnici GAV-a nisu u toku Aktuelni sud u Misisipiju

Post Mining of criptocurrenci

Direktor AMD-a vidi izravnanje u kriptocurrentnoj rudarskoj potražnji