Scicpt ASIC Race intensifies, KnCMiner scores $ 2 million in preorder | RS.democraziakmzero.org

Scicpt ASIC Race intensifies, KnCMiner scores $ 2 million in preorder

Scicpt ASIC Race intensifies, KnCMiner scores $ 2 million in preorder

KnCMiner objavio prvi script mineriesterdai i danas prijavio da već ima $ 2m vrednosti od pre-naloga. U stvari, svi nalozi za Titan modele KNC je su napravljene za samo četiri sata.

Titan je zasnovan na obrascu faktora KNC Jupiter, ali to je potpuno drugačija stvar, jer je zasnovana na script ASIC nego kao Bitcoin ASIC. KNC nije rekao mnogo o spec, mi još uvek ne znamo detalje, ali kompanija kaže Titan može da isporuči 100MH / s. To je po ceni od $ 9,995.

Prema International Business Times, KNC planira da izgradi 2.500 rudara u početnoj proizvodnje.

KNC kaže da je tržište za script rudarstvo je značajno porastao u poslednjih šest meseci, tako da je sada dobar trenutak idi se uključe. Međutim, KNC nije jedina kompanija sa script rudarstva na svojoj glavi.

Alfa Tehnologija nestrpljivi da uzvratimo

Alfa Tehnologija je na putu da isporuči svoje prve script ASIC kasnije ove godine i ima dobre vesti za buduće litecoinminers.

Njegova predstojeći Viper Minersshould završiti znatno brže nego što se očekivalo. Kompanija nas je obavestio da planira da ima prototip gore i trčanje negde u maju. Ovo će biti mali podvig, jer kompanija još uvek nema određene ključne komponente koje su potrebne da se izgradi prvu jedinicu.

Kompanija planira da snimi-svoje ASIC kasnije ovog meseca, tako da je praktično u proizvodnom fazi sada. Dizajn je optimizovan sa ciljem smanjenja troškova i povećanja hash stope. U tueaks bili uspešni, a taraba stopa 25MH / s jedinicama je sada 90MH / s, dok 5MH / s jedinice u stvari isporučiti 16MH / s.

Alpha Tehnologija direktor Muhamed Akram rekao CoinDesk da razvoj ide glatko. To, naravno, ne znači da je to lako. Najveća prepreka sa kojom se suočavaju inženjerskog tima je prevazilaženje problema energetske efikasnosti.

Ovo ima tendenciju da bude problem u fazi projektovanja, kao efikasnost dizajn ne može da se testira na odgovarajući način dok silicijum je dostupan. Alpha sarađivao sa Livnice za dalju optimizaciju protoka backend, umanjenjem potrošnje goriva.

Žreb moć nije mnogo manja nego što je prvobitno objavljen, pa je: ASIC sat, što zauzvrat smanjuje termalne pitanja. Niži stock časovnici treba ostaviti malo više slobodnog prostora za overklok.

Za sada je dobro, ali.

Međutim, postoji veliki broj upozorenja koja se odnose na obe kompanije. Hardver još nije spremna, tako da je nemoguće doći do bilo kakve zaključke. Mi još uvek ne znamo mnogo o potrošnji električne energije, iako su najnoviji hash cene koje izlaze iz KNC i Alpha su ohrabrujući.

Najveći problem, međutim, nema nikakve veze sa hardverom. U stvari, dobro hardver mogao da izazove.

KNC je na putu da proda oko $ 25 miliona vrednosti od Titan rudara samo u prvoj seriji, a uskoro će se pridružiti Alpha i drugih konkurenata. Ova serija je jedini mogao više nego dvostruko stopa hash - i poteškoće.

One Alpha Viper radi na 90MH / s je približno ekvivalent stotinu Radeon R9 290Ks kartice rade na referentnim taktovima. Titan je još brži, on je brz kao sto overclock GeForce R9 290Ks kartice. Sada zamislite šta bi nekoliko paketa iz obe kompanije rade.

Ovo bi moglo imati ogromne posledice, kao minersvould hiljade GPU se praktično preko noći zastarela i cene će biti pod uticajem, takođe. S druge strane, to može biti dobra vest za igrače, jer će verovatno biti u mogućnosti da čim novi ASIC opreme postao operativan pokupi iz druge ruke Intel Tahiti- i Havaji-bazirane grafičke kartice jeftino.

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Butterfli Labs za nastavak poslovanja sa ograničenim poslovanjem

Post Mining of criptocurrenci

Kako prestanite da brinete i volite vilicu

Post Mining of criptocurrenci

Super UASF: Da li bi inteligentna ideja mogla da prekine Bitkoinovo skelovanje?

Post Mining of criptocurrenci

BitFuri će oslobađati sijalice koje će bitkuin u 2018. godini

Post Mining of criptocurrenci

Pregled: Stavite novi hardverski hardverski Bitcoin hardver na test

Post Mining of criptocurrenci

Trezor Classic Hardvare Vallet može da pokrene ovaj mesec

Post Mining of criptocurrenci

Istraživanja otkrivaju nedostatke dizajna u Scaling predloženju Bitcoin Unlimited

Post Mining of criptocurrenci

Državni sekretar u državi Missouri zaustavlja rudarsko poslovanje nad prevarnim taktikama

Post Mining of criptocurrenci

21 Inc objavljuje Bitcoin Computer za programera

Post Mining of criptocurrenci

Konstruisati 2017: Život posle SegVita? Bitcoin Gridlock uzima pozornicu

Post Mining of criptocurrenci

Privatni sastanak u Kini objedinjuje rukovoditelje Bitcoin rudarske industrije

Post Mining of criptocurrenci

Sekretar SEC-a potvrdio generalnog direktora GAV-a za rudnike Josh Garza sa prevari vrijednosnih papira