Spondoolies-Tech ostvaruje cilj u BitFuri-u sa 5 miliona dolara za finansiranje | RS.democraziakmzero.org

Spondoolies-Tech ostvaruje cilj u BitFuri-u sa 5 miliona dolara za finansiranje

Spondoolies-Tech ostvaruje cilj u BitFuri-u sa 5 miliona dolara za finansiranje

Spondoolies-Tech je podigao $ 5m od lokvi novim i postojećim investitorima, kao deo svoje tekuće Serija B finansiranja krugu.

Učesnici u krugu uključen Agile krila, BRM Groupand Genesis Partners, kao i grupa anđela investitora koji je uradjena preduzetnik Olivier Janssens i Alef partner Eden Shochat.

Obraćajući se CoinDesk, direktor Spondoolies Tech Gaj Corem naveo da njegova kompanija namerava da koristi sredstva za podsticanje svoje treća, fourth- i peta generacija razvoj ASIC i rivala ono što smatra svojim glavnim međunarodnim konkurenta, BitFuri.

Corem nastoji da prikaže Spondoolies-Tech kao još dobrodošlice u zapadnom svetu nego njegov veći konkurent, koji je kritikuje zbog zasniva svoje poslovanje rudarski centar u regionima koji bi mogli dovesti u industriji da se možda prikazan u manje povoljnom svetlu.

Corem rekao CoinDesk:

"Mi smatramo Sebi deo zapadnog sveta i mislimo da imamo tehnologiju da tuku BitFuri i ostale igrače u ovoj oblasti."

Izrael-based Bitcoin rudarstvo proizvodnja firma predstavlja jedan od najstarijih u industriji, pošto je podigao svoj prvi krug ulaganja sredstava u avgustu 2013. Spondoolies-Tech je do sada održava svoju reputaciju u sektoru industrije koji je više razvrstane prema žalbe klijenata i pravna akcija.

Ova reputacija je izazvala Janssens, koji je rekao da veruje da Spondoolies-tech ima potrebne instrumente za uspeh dugoročno.

"Uveren sam da će biti jedan od retkih igrača koji će ostati, kada konsolidacija rudarski hardver odvija tokom narednih godina", rekao je on.

Najnovija sredstva donosi Spondoolies-Tech je ukupna to-date sredstva za $ 11 miliona. BitFuri, poređenja radi, pokrenuo $ 40 miliona u dve finansiranja kruga ove godine.

Napajanje 30% mreže

Sa novim sredstvima, Corem je takođe postavljanje ambiciozne ciljeve za svoje kompanije i njenog narednom krugu nove opreme.

"Naš cilj je da do 0,05 V / GHS, 0.03 $ / GHS rudara do sredine 2015. Godine i moći više od 30% od Bitcoin mreže", objasnio je Corem, dodajući da veruje da ovi podaci će pomoći kompaniji da odgovara svoje konkurentske firme u SAD i Kina.

Spondoolies-Tech se traži da objavi 28nm ASIC, kao i dva prilagođene 16nm ASIC, u drugoj polovini 2015. Godine, ukupni troškovi za koje će biti severno od $ 7m, ocenio je on.

Corem je na navode prilagođeni dizajn na nivou tranzistor svojih čipova kao ključna odlika koji bi omogućio kompaniji da smanji potrošnju energije i ukupne troškove u vezi sa svojim ponudama.

"Mi ćemo biti lider u smislu energetske efikasnosti", dodao je on.

Međunarodni partneri potrebni

Corem je rekao da će sredstva takođe pomoći Spondoolies Tech dopru do novih partnera koji mogu da pomognu da raste svoje poslovanje širom sveta, kao što se trenutno sprovodi svoj rudarski rad na ograničenom obimu.

Prema Corem, kompanija ima za cilj da oponašaju distribuira model izazvan američke MegaBigPover ranije ove godine, koja omogućava zainteresovanim entreprenuers da otvori rudarskih objekata pod njenim franšize modela.

"Mi ne želimo da aktivno rade rudnika", objasnio je Corem. "Mi bi obezbedio je priručnik sa onim što treba da se uradi da stvori objekat na način koji će omogućiti kupcu da koristimo naše različite generacije i Split profit od njega."

Ova partnerstva, Corem predložio, može dokazati suštinskog značaja imajući u vidu da Spondoolies-Tech baza kupaca sve više se sastoji od klijenata na nivou preduzeća.

Corem procenjuje da manje od 20% od prodaje njegove kompanije su direktno potrošačima, što je cifra koja ukazuje da je nedavni rast industrijske razmera rudarstvu ima uticaja na ovom tržištu.

ASICsMiningSpondoolies Tech

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Mining Giant BitFuri objavljuje okruglo finansiranje od 20 miliona dolara

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Scaling Upgrade: kako se konačno dogodio (i kako to ne može uspjeti)

Post Mining of criptocurrenci

5 Globalni problemi Bitcoin dokaz o radu može pomoći u rešavanju problema

Post Mining of criptocurrenci

Križni prelaz Criptocurrenci bi mogao povećati prodaju GPU-a, kaže Vall Street analitičar

Post Mining of criptocurrenci

Litecoin Decouples iz Bitcoina, opadanje

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Miners mogu sada podržati signal za SegVit

Post Mining of criptocurrenci

Japanski političar na Crovdfund Bitcoin istraživačku turneju

Post Mining of criptocurrenci

Galerija: Vatra uništava tajlandski britanski objekat

Post Mining of criptocurrenci

Nakon porasta 1.000%, neizvesnosti oblaci Projekcije cene Etera

Post Mining of criptocurrenci

2018 je radila ili umirala za rudnike bitkoina, ali obećanje leži napred

Post Mining of criptocurrenci

Super UASF: Da li bi inteligentna ideja mogla da prekine Bitkoinovo skelovanje?

Post Mining of criptocurrenci

Studenti rudarstva Dogcoin sa univerzitetskim računarima - Oni ne znaju, ipak