Spondoolies-Tech, Genesis Mining Launch Cloud Project | RS.democraziakmzero.org

Spondoolies-Tech, Genesis Mining Launch Cloud Project

Spondoolies-Tech, Genesis Mining Launch Cloud Project

Bitcoin rudarstvo hardver firma Spondoolies-Tech se sarađuje sa Bermudski sedištem Genesis rudarstva na novom oblak rudarskog ponude.

Prema dva preduzeća, Spondooliesvill obezbedi hardver da vrati virtuelne ugovori prodaje, dok Genesisvill rade mašine iz svojih postojećih centara za obradu podataka. Novi hardver pošiljke iz objekata Spondoolies 'za rudarsku uslugu oblaka će biti uslovljena tražnje kupaca.

Model potražnja pogon je jedan i Spondoolies direktor Gaj Corem i generalni Mojsijeva Marko Streng predviđamo da će biti uspešna, uprkos izazovan environmentfor rudarskom sektoru. Druge kompanije, uključujući BitFuri, takođe investiraju u nove cloud ponuda, bez obzira na nedavne probleme na tržištu.

Oba izrazio pozitivnost o inicijativi, i detaljno kako su te firme u potrazi za načinima da rade zajedno od leta prošle godine.

"Mi smo tražili način da uradi dublju saradnju na više nivoa", rekao je CoinDesk Corem, sugerišući da je oblak ponuda je prvi korak u onome što će verovatno postati jači veza između ove dve kompanije.

Corem nastavio:

"Postojao je velika potražnja za našim korisnicima ponuditi opciju cloud rudarske i, pogotovo sada kada je naknada za održavanje, troškovi električne energije postaju veoma dominantan deo rudarskog troškova. Zbog toga smo želeli da uradimo meku lansiranje, da se proveri i vidimo. "

Hardversko-backed rešenje

Prema Corem, Spondoolies će isporučivati opremu za Postanje-vode postrojenja da zadovolji potražnju ugovora, sa Mojsijeva koristeći postojeći hardver da pokrije potrebe hash stopa tokom perioda isporuke. On je objasnio da je model je evolucija prethodno ponudio uslugu kojom kompanija domaćin hardver na svom Izrael sa sedištem objekta, ali da rastući troškovi energije su potrebni pomak u strategiji.

Corem karakteriše oblaku ponudu kao "novog proizvoda" vezan direktno da zahtevaju od klijenata, nego se oslanja na model koji podrazumeva rad na Bitcoin rudarskog objekta i prodaja ugovora vezanih za obavljanje tog rudnika, ili korišćenje treća parti rudnici koji proizvode heširanja moć.

"Naš moto i vodeći [princip] je da se ne takmiči sa našim kupcima", rekao je on.

Jačanje veza

Streng objasnio kako je partnerstvo izrasla iz postojećeg odnosa između dve kompanije, i istakao da je oblak projekat je prirodno uklapaju za dve firme.

"Zaista smo srećni da podrže i da uradi ovaj zajednički projekat zajedno sa Spondoolies", rekao je on CoinDesk.

Streng dodao da je partnerstvo je važno, s obzirom na okruženje za poslovanje u rudarstvu prostoru i rasprostranjenosti lažnih ili neiskren firmi koje nude slične usluge.

Corem su ponovili ista razmišljanja, rekavši da je uzajamno poštovanje postoji između dve kompanije koje su podstakli partnerstva danas.

"Mi poštujemo Genesis Mining, razumemo svoj posao, pa čak i smatram tri osnivača prijatelje", rekao je on. "Dakle, ja znam da smo u vrlo dobroj saradnji."

Cloud MiningSpondoolies-TechGenesis Rudarstvo

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Miners raspravljaju o rizicima i nagradama na Las Vegas Convention

Post Mining of criptocurrenci

Da li je Segregirani svedok odgovor na Bitkuin debatu o veličini bloka?

Post Mining of criptocurrenci

HashFast snima 400 GH-sek 28 nm mining čipa

Post Mining of criptocurrenci

Stečajni sud Sjedinjenih Američkih Država se usredsredi na bitkuin valutni status

Post Mining of criptocurrenci

Kupci Butterfli Labs apeluju na FTC za 1 mil USD u nedostajućim nalogima

Post Mining of criptocurrenci

Etereumova četvrta blokova viljuška: tako daleko, tako dobro

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Cash Hard Forks u ponudi za olakšavanje rudarskih teškoća

Post Mining of criptocurrenci

Kompanija kreira Bitcoin ekonomiju za decu u Minecraft-u

Post Mining of criptocurrenci

Zašto Big Bank konsultanti gledaju eterumovu tvrdu viljušku

Post Mining of criptocurrenci

5 faktora eksperti kažu da je povećao bitkoin rast na 700 dolara

Post Mining of criptocurrenci

Vashington State Utiliti podiže cene električne energije na Bitcoin rudarima

Post Mining of criptocurrenci

HashFast smanji 50% zaposlenih, odbija glasine o bankrotu