Rudarski pregled: Prodaja BTC Guild-a i zaustavljanje hardvera ZeusMiner-a | RS.democraziakmzero.org

Rudarski pregled: Prodaja BTC Guild-a i zaustavljanje hardvera ZeusMiner-a

Rudarski pregled: Prodaja BTC Guild-a i zaustavljanje hardvera ZeusMiner-a

Criptocurrenci rudarski sektor globalne nastavlja da vide nove događaje koji će definisati svoju evoluciju u narednim mesecima i godinama koje slede. U ovom tekućem sazrevanja, igrači i novi i stari su u trci za lidersku poziciju.

Međutim, ove sedmice donosi nove indikacije da nisu svi se lako da se prilagodi ovom realnošću.

BTC-Savez upozorava na moguće zatvaranje

Rudarstvo bazen operator BTC Guildhas najavio da će verovatno zatvoriti svoja vrata početkom naredne godine, a da potencijalni prodaja se smatra u ovom trenutku.

Prema saopštenju 31. Oktobra, nove registracije su suspendovani, dok je rudarski serveri bazena će biti aktivan do 30. Novembra. Nakon toga, korisnici treba da povuče sve preostale bilanse od 11:59 am PST on 30. Januara.

BTC-Arena je rekao da kombinovani bezbednosni rizici i regulatorne nesigurnosti koje proizlaze iz njegovog prisustva u SAD predstavljala značajne dugoročne izazove. BTC-Savez prvi suggestedthe mogućnost da može zatvoriti u julu, kada je operater rekao u poruci korisnicima da budući pritisci mogli dovesti do takvog ishoda.

Bazen, koja trenutno čini 5% od Bitcoin mreže hashrate, naveo troškove uspešnog hack napad koji bi i ugroze platformu i finansijski ometanja klijentima bazena.

Vlasnik eleuthria, koji su takođe zabeležili oproštajnu poruku na Bitcoin Talk forumu, rekao je da će više ispravke biti obezbeđen ukoliko bazen je zatvoren.

Eleuthria zahvalio oba bazena dugogodišnji pristalica i Bitcoin zajednici na podršci i dodao:

"Bitcoin i BTC-Arena su i radikalno promenio moj život Dok sam zatvaranje BTC Guild, i dalje planiraju da ostanu deo Bitcoin zajednice. Ja verujem, čak iu svetlu preko regulacije, koji Bitcoin će nastaviti da raste. I postaju koristan i upotrebljiv. "

ZeusMiner zaustavlja razvoj hardvera

ZeusMinerhas je nekoliko značajnih poteza u poslednjih mesec dana koji ukazuju na kompanija menja svoj poslovni model, jer želi da se takmiči u kineskoj rudarskom sektoru.

Pre svega, ZeusMiner zaustavlja razvoj svojih treće generacije Script ASIC čipovima i vulkan rudarstva proizvoda. Kompanija navodi zabrinutost da neće moći da priušte podržava i razvoj čipa i upravljanje svojih cloud usluga, ZeusHash.

Ovaj potez prati ZeusMiner je nova partnerstva sa Kinom-based mejker rudarski hardvera i programera ROCKMINER, ASICMinerand KSBTec.

Ranije ovog meseca, ROCKMINER najavio da će ući u strateški savez sa ZeusMiner, sa ROCKMINER doprinose SHA-256 heširanja moć ZeusHash.

CoinDesk sustigli Alek Lam ROCKMINER je u Hashers Junajted u Las Vegasu, koji je u to vreme pripisuje dogovor sa dugogodišnjom duhu saradnje koja se razvila između dve kompanije. On je objasnio da je ROCKMINER tim je uvek u potrazi za novim načinima da rastu na tržište, kao i da je sama kompanija je falsifikovao partnerstva sa ASICMiner na sličnim inicijativama u poslednjih nekoliko nedelja.

"Trudimo se nove mogućnosti, nove šanse", dodao je LAM.

Oba ASICMiner i KSBTec će pružiti logističku podršku za snabdevanje heširanja snagu za ZeusHash kupce. Prema kompaniji, taj potez predstavlja širi zajednički pomak među najvećim kineskim rudarska hardverskih igrača.

ZeusMiner je tada rekao:

"Partnerstvo između ZeusHash, AsicMiner i KSBTec predstavlja novi korak napred za industriju i da će otvoriti put za više napredan ZeusHash cloud rudarskom platformi."

Odluka da se zaustavi proizvodnju vulkana, rekao je generalni direktor Teri, Li u novom email klijentima koji unapred naredio rudarskog proizvod, odražava novi naglasak kompanije na oblaku. Li je rekao da je široko interesovanje za cloud usluga ZeusMiner i konsultacija sa analizatora treće strane izrazila zabrinutost u vezi sa radom i hardver i cloud rešenja dugoročne.

Li objašnjeno u e-mailu:

"Analitičari procenjuje da je trenutak ćemo dozvoliti prelazak sa vulkana na ZeusHash preko 80% kupaca vulkan Pre-order će iskoristiti tu mogućnost. Ali to bi značilo za nas da bi bilo nemoguće da se nastavi proizvodnju vulkan zbog niskog obima proizvodnje. "

ZeusMiner nudi Pre-Order korisnicima dve opcije: Kompletna povraćaj sredstava u valuti su napravili u pretprodaji u (ili Bitcoin, litecoin ili dolara) ili prenos unapred naručiti od hardvera do softvera. Kompanija daje 10% popusta na one koji se odluče za opciju oblaka, između ostalih podsticaja.

Li se zove ovaj potez "veoma teška odluka" i izvinio se pogođenih potrošača, koji je pozvao da se dopre do njega sa pitanjima i problemima.

"Izvinjavam se što ste doneti ovu odluku i hvala vam na podršci", rekao je on.

KnCMiner pobija zajedničku tužbu

Švedska zasnovan Bitcoin Mining Compani KnCMiner je uzvratio na optužbe da je kriv za lažnih ponašanja.

U blogu postfrom prošle nedelje, kompanija je ponovio protivljenje potencijalnom zajedničku tužbu organizuju u Kaliforniji advokatskoj kancelariji. KnCMiner, koji je ranije izjavio da je mogući pravni napor je nedostajalo pravni osnov, rekao je da su takvi napori podstaknut laži koje cirkuliše u oba društvenim medijima i online publikacije.

Kompanija je rekao:

"Mi bismo takođe želeli da dodate oprez koja proizilazi iz izveštaja phishing lokacija i tzv" hitne pomoći lovci "u potrazi za pripejd držače koji koriste naš brend a tvrde neki" pravnog "akcije - to se i ponavlja u nekim onlajn medijima. Ovi sajtovi se ponekad plaća konkurencije, ponekad uz podršku plaćenih uredničkog sadržaja i postova sa gotovih pravnih zahteva. "

KnCMiner dodao: "Mi se ne komentariše o svakoj glasini kao što smo izabrali da se fokusiramo naše vreme na proizvodnju i isporuku najefikasnije criptocurrenci proizvode na tržištu."

Blog poruka takođe uključeni upozorenje kupcima o phishing pokušaja se napravio koristeći lažne adrese e-pošte. Kompanija savetuje korisnicima da ne otkrivaju lične podatke pre nego što potvrđuje da oni govore sa legitimnim predstavnikom KnCMiner.

Rudari udeo data centar 'Unboking'

Podrazumeva se da su mnogi Bitcoin rudari su majstor kvarišima koji vole ništa više nego da eksperimentiše sa nekim novim hardverom.

Nit na Bitcoin Talkposted od strane operatora MegaMine, Bitcoin rudnika sedištem u Velikoj Britaniji, a, zaradio vuču nakon onih koji su uključeni u inicijativu dele neke fotografije svog najnovijeg otpreme proizvoda. U tom slučaju, tim je dobio seriju KnCMiner Neptunes i brzo mora da radi na uspostavljanju police rudara.

Nit je izazvala razgovor o ekonomiji radi kućne opreme protiv kupovine oblak rudarskih usluga, sa nekim nedavnim aktivnostima mešanje, istovremenim padom cene od Bitcoin uz samu svaki-penjanja teškoća.

Neki članovi su tvrdili da oblak rudarstvo može da ponudi ROI dok su drugi istakao da su naknade bazena i na tržištu nestabilnost, naročito u script rudarstvu, može povrediti manje investitore.

KnCMinerZeusMinerBTC Savez

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Unutar 21 planovi za donošenje bitkoina masama

Post Mining of criptocurrenci

Zašto rudari rude Bitcoin Cash - i gubitak novca

Post Mining of criptocurrenci

BitFlier pokreće Japansku prvu Bitcoin Crovdfunding platformu

Post Mining of criptocurrenci

Vizantijsko odbrojavanje: Šta je ostalo pre Etereumove sledeće vilice?

Post Mining of criptocurrenci

Radeon grafički procesori u potražnji kao Litecoin Mining Teškoća se povećava

Post Mining of criptocurrenci

CoinDesk Mining Roundup: 21e6, Profit KnCMiner i novi hardver

Post Mining of criptocurrenci

Da li je 518 dolara fer cena bitkoina?

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin cena nastavlja da pada, prelazi marku od 200 dolara

Post Mining of criptocurrenci

Novi fond ima za cilj da poveća dobitke od minerala na velike neto investitore

Post Mining of criptocurrenci

Novi detalji koji se pojavljuju na firmi Bitcoin firma Avalon u iznosu od 466 miliona dolara

Post Mining of criptocurrenci

Trumpov Obamacare remont može biti Blockchain Adoption Catalist

Post Mining of criptocurrenci

Švajcarska sudska pravila protiv KnCMiner Mining Hardvare kupaca