Privatni sastanak u Kini objedinjuje rukovoditelje Bitcoin rudarske industrije | RS.democraziakmzero.org

Privatni sastanak u Kini objedinjuje rukovoditelje Bitcoin rudarske industrije

Privatni sastanak u Kini objedinjuje rukovoditelje Bitcoin rudarske industrije

Više od 50 predstavnika ključnih proizvođača rudarske opreme Kine održali su prvi-od-ove vrste, trodnevni skup u Šenžen ove nedelje, pokazuje koliko sastavni je region za digitalnu svetske valute hardverske infrastrukture.

U početku naplaćeno kao "privatnom sastanku", ovaj događaj je možda najupečatljiviji usled velikog broja predstavnika industrije prisutnih. Prema jednoj proceni, prisutni su činili 30% od Bitcoin svetske heairanje stopom i 100% od trenutnog hashing stope script-novčića, iako druge projekcije su bili veći.

Jedan izvor je rekao CoinDesk:

"Ljudi u toj sobi predstavlja preko 50% svetske proizvodnje Bitcoin miner."

Lokacija, lokacija, lokacija

Kao analitičar Tim Svanson, vrotein njegove nedavne komad 'Bitcoins: Made in China', rudarstvo snaga se stapaju u Kini delom i zbog troškova električne energije, koji se često subvencionisanih i prosečne oko 8 centi / kVh (ili nižim ako imate prave veze).

Blizina rudarskih farmi u fabrikama montaže hardver u provinciji Guangdong je takođe bonus, smanjenje shipping puta i troškove.

U industriji, gde se profit ostvaren u prva tri meseca rada ili nikad, raspoređivanje u blizini fabrika montažu je od vitalnog značaja.

Rivalstvo protiv racionalnosti

Učesnici sastanka otvoreno podelili svoja iskustva, uprkos žestoke rivalstvo i ega koji postoje u često cutthroat criptocurrenci rudarske industrije u Kini.

Eri racionalnije konkurencije je počela sa manje od ogromnih profita snimljenih u proteklih godinu dana, rekli su, zajedno sa većom transparentnosti operativnih troškova i proizvodnje.

Učesnici su se složili da bi hosted rudarske ugovori biti sledeći trend u Kini, sa istaknutim razmene kaže da će razmotriti pokretanje hash kursu funkcije.

Ujedinjenje industriju

Šenžen zasnovan na tehničke novosti sajta Bitellnoted prisutne sa svih proizvođača rudarske opreme u Kini, uključujući Avalon, ROCKMINER, AntMiner, HashRatio, Gridseed, silverfish, Zevsa, LK Miner, LightningAsic, BTCGarden i SmartMiner.

Takodje su bili prisutni direktori Bitcoin razmene OKCoin, Huobi i 796.com, plus osnivač BTC Kine.

Skup je orkestrirao Iangiang TV, popularnog VE-medija (sličan IouTube) Bitcoin Live Nevs kanalu u Kini.

"Želela sam da budemo prijatelji, a ne neprijatelji", rekao je "Čendler", koji je ko-hosts Iangiang TV sa suprugom i trenutno se nalazi na turneji celu zemlju da ispuni sve uključen u Bitcoin tamo.

Mnogi od učesnika su poznanstva od njegovih pre događaja, rekao je Čendler, i on je shvatio da je razmena informacija može pomoći unaprediti stvar u industriji.

Rudarstvo bum

To je opet prihvatljivo da spekuliše o kineskoj ulozi u određivanju Bitcoin vrednosti. Ako je dovoljno da spusti cene loša vijest iz Kine regulatora, i to često izgleda da, onda je nastavio odsustvo takve vesti mogu dozvoliti neke dodatne plovnosti.

Većina velikih banaka su zatvorene račune vezane za Bitcoin razmene, mada neki i dalje ostaju otvorena.

Ipak, ni rudari ni bitcoiners u Kini su previše optimistični u ovom trenutku, zahvaljujući nejasnim politikama koje još uvek mogu da imaju veliki uticaj na industriju - kao što je prikazano toboganu rideof poslednjih nekoliko meseci.

Sa cenom od Bitcoin severno od $ 500 na CoinDesk Bitcoin Cena Indekagain, rudarskih vraća što je bio profitabilan poduhvat. Ako nastavi da se trend $ 600 i više, proizvođači kineski i druga rudarska oprema mogu biti u za bum.

Shenzhen se sprema

ASICMINER je saopštila da će naložiti ekvivalent 30.000 TH / s pločica svakog meseca. Osim toga, Avalon četvrta generacija 28nm čip je postavljen na brzo tapeout i AntMiner je S3 čipovi su projektovani da budu od ovog jula.

Oni će koštati 6.800 CNI po jedinici (oko $ 1,092) u zemlji, sa minimalnim reda od 10 modela. Još nisu najavili međunarodni određivanja cena i shipping detalje.

Bitka za udeo od script-kovanice mreže je oko da zagreju takođe, sa najmanje četiri kompanije (Zeus, Gridseed, Innosiliconand silverfish) očigledno spreman da se kotrlja sa postojećim inventarom.

U pitanju je oko 200 gigahashes-vrednosti ukupnog litecoin / dogecoin / itd rudarski snaga širom sveta, svi i dalje radi na GPU - ali ne za dugo.

Ova priča je koautor Beti Zhang. 

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Ne, Forking Bitcoin vas neće pustiti u legalnu toplu vodu

Post Mining of criptocurrenci

CoinTerra broji 5.000 TerraMiner, nudi popust od 20%

Post Mining of criptocurrenci

KnCMiner ažuriranja Titan Spec, obećava 250MH-s

Post Mining of criptocurrenci

Japanski političar na Crovdfund Bitcoin istraživačku turneju

Post Mining of criptocurrenci

Opterećenje Bitcoin-a je opet stvaranje profitnog hibrida

Post Mining of criptocurrenci

HashFast je samo jedan sluh iz neprofitnog bankrota

Post Mining of criptocurrenci

Think Bitcoin je mali biznis? Bitfuri radi skoro 100 miliona dolara godišnje

Post Mining of criptocurrenci

Private Blockchains za Bitcoin maksimaliste

Post Mining of criptocurrenci

Koje većina? Bitcoin Ekchange Accord otkriva hardversku dilemu

Post Mining of criptocurrenci

Šta očekivati kada se Bitcoin Halving dogodi

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoinova budućnost kreće u fokus na skaliranju bitkoina 2. dan

Post Mining of criptocurrenci

Tokenizovane bitkoinske mine? Novi pokretač Giga Vatt otkriva ICO plan