Previranja u rudnicima GAV-a se šire na pomoćnu telefonsku službu | RS.democraziakmzero.org

Previranja u rudnicima GAV-a se šire na pomoćnu telefonsku službu

Previranja u rudnicima GAV-a se šire na pomoćnu telefonsku službu

Ažuriranje (5. Februar 19:30 GMT): Ovaj komad je ažuriran sa komentarima i informacijama iz nekoliko Easthampton, MA preduzeća pogođena telefona ispada. Izveštaji pokazuju najmanje jedna firma pogođen ispada sada vidi usluga restauraciju.

Klijenti Gav High Speed Internet, internet i telefonske usluge provajdera kojim upravlja matično društvo kontroverznih Bitcoin pokretanje Gav rudara, javljaju pitanja usluga.

Razvoj je značajan kao telefon kupci Gav a nisu jedini koji se suočavaju sa prekide svoje usluge. Vijest dolazi amidreportsof DIK istrage Gav rudara, visokih izlaza osoblja i potencijalne ostavke GAV Rudari CEO Josh Garza, što ukazuje na prekide usluga takođe može biti pokazatelj širih operativnih pitanja u matičnoj kompaniji.

PaiBase kupci su prijavili probleme na hash Talk, Gav u lokalnoj zajednici forumu, u poslednjih nekoliko nedelja. Na primer, kompanija zaključan korisnicima od PaiBase nakon lansiranja planirane usluge poklon kartice i na unutrašnjem tržištu nesreći koja je usledila 18. Januara, incident koji je poslao cenu paicoin eskalacije. Gav Rudari, takođe je nedavno najavio gašenje svog ZenCloud oblaka rudarskog platformi.

Garza, koji služi kao izvršni direktor za Gav rudara i criptocurrenci platformi PaiBase, takođe deluje kao direktor kako Gav High Speed Internet, prema Better Business Bureau, kao i Gav Corp.

Mala preduzeća utiče

Platterpus Recordsof Easthampton, Masačusets, je do problema telefonske od najmanje 22. Januara, uzimajući u oba Tvitter i Facebook da prijave probleme da kaže dele drugih kupaca oblasti.

Indikacije da korisnici GAV su suočavaju sa problemima telefona pojavio 22. Januara, kada Platterpus je na Tvitter da upozori svoje sljedbenike o pitanjima telefona.

Mi (zajedno sa nekoliko drugih preduzeća na Vikendica Street) imaju neke probleme sa našim telefonski servis. Za. Http://t.co/KSIMkb2kmBKS

- Platterpus Zapisi (@PlatterpusToo) Januar 22, 2015

Kompanija posted sličan update za svoju Facebookpage. Osam dana kasnije, Platterpus posted an update, uz napomenu da GAV nije vratila svoje pozive. Naime, mali biznis označeni izvršnog direktora Garzu direktno. 

8 dana bez telefonskih veza. Nema odgovora od GAV uprkos brojnim pozivima. Pokušao sam da odem sa "autsajdera", ali ovo je ludo. @ Gavceo-- Platterpus Records (@PlatterpusToo) Januari 29, 2015

Problemi linger

Čak i posle ovaj progam, međutim, mali biznis doživeo nastavak kašnjenja.

@gavceoEasthampton preduzeća koja koriste Gav internet nisu imali telefonsku službu za blizu 2 nedelje. Ono što daje? Još uvek je u poslu? - Platterpus Zapisi (@PlatterpusToo) Februar 1, 2015

Dana 4. Februara, prodavnici ploča je objavio da je još uvek bez telefonskih veza i predložio da GAV bio u stanju da obavlja popravke.

2 nedelje V / O telefonski servis. GAV Internet ne može popraviti. Kakav kompanije da pokrenete? Svako drugi bi ga popraviti u 24 sata. @ Gavceo-- Platterpus Records (@PlatterpusToo) 4. Februara 2015. Godine

Radnja je naveo da je pet lokalnih preduzeća pogođena ispada, a takođe otvoreno pitanje da li GAV je još uvek radi.

@gavceoJosh - Da li je GAV internet još uvek u poslu? 5 preduzeća u Easthampton, MA su hadno telefon za 2 nedelje. Nema odgovora od GAV. - Platterpus Zapisi (@PlatterpusToo) Februar 4, 2015

Lokalne kompanije govore

CoinDesk razgovarao sa nekoliko poslovnih vlasnicima u Easthampton koji su pogođeni telefona ispada Gav, uključujući Platterpus Zapisi vlasnik Dave Vitthaus.

Vitthaus je rekao da je bio dopre serviseri Gav dnevno, jer su poremećaji počeli, ali nisu dobili nikakve naznake da će usluge biti obnovljena, objašnjavajući:

"Nema telefoni i apsolutno nikakvo objašnjenje. Da biste dodali so na ranu, a to se dešava, naravno, oni šalju svoje račune putem e-maila. Dakle, očigledno je da imamo našu email adresu."

Vitthaus predložio da GAV je prvobitno viđen kao moguća alternativa za veće ISP koji servisa zapadne Massachusetts regionu, ali da preduzeća u oblasti koja je primila telefonsku službu naišao rutinske probleme sa vezom i korisničkog servisa. On je naveo da je najmanje jedan drugi biznis u oblasti koja je radila sa GAV je prešlo na drugu ISP kao rezultat prekida.

"Mogli su dobro uradili u ovoj oblasti, ali korisnički servis je upravo bilo grozno", rekao je on. "A sada, dve nedelje bez telefona je samo neprihvatljivo."

Marliz Stodarda od Nash Galleri prijavio slična iskustva, i rekao da je ispad dovelo do konfuzije među galeriju posetilaca i kupaca u vreme kada je bio na odmoru. Jared Kvin, koji vodi Hari kralj tepih i Homeout u istoj zgradi, izjavio je CoinDesk da je prekid je imao značajan uticaj na njegov posao.

Predstavnik za GAV Kuinn navodno rekao da je ispad bio rezultat pitanja servera, a prema Kuinn, obećana usluga obnove za 4. Februara nije došlo. Kvin je kasnije rekao da je požar u pozivnom centru je razgovarao sa dovelo do daljeg odlaganja.

"Niko me nije nazvao," rekao je on. "Gubim posao."

Rising kritika

GAV je suočen sa rastući talas kritika javnosti, nakon niza odlaganja i problema platforme, uključujući i možda najznačajnije, svoju odluku da napusti plan da se stabilizuje priceof svoje Bitcoin konkurent paicoin na $ 20.

Ovaj potez usledio je u poslednjem trenutku odlaganja predložene otkupa koji bi videli kupci nadoknadu za kupovinu na ovu vrednost. U vreme štampanja, vrednost 1 paicoin je $ 1.03.

Direktor Džoš Garzu je nedavno otkazao mnogo očekivani govori appearanceat North American Bitcoin konferencija (TNABC) Majamiju, navodeći probleme sa pokretanjem planiranog servisa poklon kartice kompanije PaiFlash tog vikenda.

Otkaz izazvao konfuziju i podsmeh od kako unutar Gav rudara zajednice i valute ekosistema digitalnom na slobodi kao forum je trebalo da se obrati dugotrajne pitanja o poslovnim praksama kompanije, kao i njenu budućnost.

CoinDesk je doprla do GAV, ali nije dobio odmah odgovor.

CoinDesk će nastaviti da pruža ispravke kako se priča razvija.

Gav Rudari

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Eteremov Vizantijski hard viljušak glatko radi, kažu oni koji razvijaju

Post Mining of criptocurrenci

Sa dolaskom Ice Age Ice Age-a, Momentum gradi za Miner Pai Cut

Post Mining of criptocurrenci

Čuvaj mirno i bitkoin? Razvijaci ne brinu o viljuškarima

Post Mining of criptocurrenci

Državni sekretar u državi Missouri zaustavlja rudarsko poslovanje nad prevarnim taktikama

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin mining na solarnu energiju, DVR Malvare i Bitcoin Baron

Post Mining of criptocurrenci

Mining Roundup: Mining Pen-and-Paper i Latest on Labels of Butterfli

Post Mining of criptocurrenci

21 fajlova za novi Bitcoin Mining Patent

Post Mining of criptocurrenci

Bitkainova skeletna debata: pogled iz kineskih rudara

Post Mining of criptocurrenci

5 Velika pitanja za Bitcoin u 2018

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin je potvrdio grešku u sumnjivoj ponudi da odgovori na probleme sa skaliranjem

Post Mining of criptocurrenci

21 Inc objavljuje Bitcoin Computer za programera

Post Mining of criptocurrenci

Trezor Classic Hardvare Vallet može da pokrene ovaj mesec