Mining Roundup: Novi Viper testovi i Bitmainov Debut Cloud Mining Service | RS.democraziakmzero.org

Mining Roundup: Novi Viper testovi i Bitmainov Debut Cloud Mining Service

Mining Roundup: Novi Viper testovi i Bitmainov Debut Cloud Mining Service

Septembar je ovde, donosi hladan vazduh u mnogim delovima sveta koji igraju dom Bitcoin mine kako na hobi i industrijskim razmerama. Ako ste operater kući oprema, vi ste bez sumnje radujem danu kada se ugasi klimu i pusti neka te hladnog jesenjeg vazduh unutra.

Ovonedeljni Roundup se pogledamo nekoliko uglova rudarske zajednice, iz unutrašnjosti novog Rig solarne energije za proizvodnju hobbiist da unutar proizvodnog pogona Bitmain je.

Alpha tehnologija oslobađa update na Viper


Dugo očekivani Viper script rudar je navodno se približila do završetka, u skladu sa novim update razvoja iz Alpha Technologi.

Prema 2. Septembra blogu Poston zvaničnom sajtu kompanije, ASICS sada prolaze termičke testove i simulacije. Razvojni tim je takođe objavio dijagrame ažurirane kućišta, što je kompanija ranije rečeno je se izmenjen izgled.

Tim je dodao da očekuje da će početi isporuku The Viper kasnije ovog meseca, rekavši da pokušava da ubrza proces kako bi se početi izradu isporuke. Kompanija je na udaru u poslednjih nekoliko meseci za Viper odlaganja, a ranije ovog leta najavio da pitanja vezana za PaiPalhad prekinut razvoj.

Tim je rekao u post:

"Mi smo sada uglavnom samo čeka na ASIC da stigne, tako da je konačni testiranje i montažu može da se uradi, mi ćemo plaćati dodatno da svaki aspekt ovog sledeću fazu ubrzane i očekujemo Shipping da negde početi u drugoj polovini septembra. "

Viper je video nekoliko dizajn changesover toku svog razvoja luka, proces koji je i pohvalio i požalio od strane rudarske zajednice. CoinDesk će nastaviti da prati razvoj Viper i obezbedi ispravku kada je datum isporuke je formalno postavljen.

Bitmain predstavio cloud rudarstvo servis

Kina-based rudarski hardvera proizvođač Bitmain postala je najnoviji kompanija koja nudi oblak rudarski servis.

Kao što je prvobitno prijavio za Bitell, kompanija je pokrenula Hashnest.com, novu platformu za oblak rudarskih bitcoins. Prema poruku kompanije na Bitcoin Talkforum, taj potez je deo širih napora da podrži decentralizaciju u rudarskom mreži.

Kompanija primetio:

"U budućnosti, većina rudarskih platformama će biti raspoređeni u specijalizovanim hosting farmama, preduzimljivi i stručni timovi će pomoći da pretražujete niske troškove energije i održavanja za bušenje. Međutim, još uvek je potrebno da bi decentralizacija u ovom centralizacije trenda. To je sigurno štetno i opasno za Bitcoin industrije i eko-sistemu, ako je većina hashing snage kontrolišu nekoliko ljudi. "

Zvanični sajt omogućava korisnicima da plaćaju po gigahash u Bitcoin direktno, košta otprilike 0.00135 BTC, ili oko $ 0.63 po današnjim cenama. To se poredi povoljno sa drugim ponudama na tržištu, koje možete kao visok kao $ 1.50 po gigahash.

Spondoolies Tehnologija na Open Pre-porudžbine za novi miner

Izrael-based rudarski hardver proizvođač Spondoolies Techis stavljajući novi zakon o rudarstvu proizvod na tržište. SP20 nastavlja trend vidi među mnogim hardvera: na proizvodnju većih jedinica bolji za data centru nego kući hobi platformi.

Prema kompanije, SP20 će biti u stanju da proizvede procenjuje 1,7 th / s. Pover-mudar, očekuje se da će izvući 1.100 vati na zid. To će biti dostupan za pre-reda naredne sedmice, rekao je Spondoolies.

U nedavnom razgovoru sa CoinDesk, Spondoolies direktor Gaj Corem istakao da je potez data centrima je dobro za industriju, ali da kompanije moraju da urade svoj deo da doprinese cilju istinski decentralizovane mreže rudara.

Corem said:

"Borimo se za male momke. Mali, sposobne rudare. To je ono što pokušavamo da uradimo i mi ih podržavamo."

Pogled u fabrici Bitmain je

Ikada želeli da vide kako to izgleda unutar state-of-the-art Bitcoin fabrici? Kineskom jeziku Bitcoin novosti sajta BTCSide.com nedavno je objavio seriju fotografija iz unutrašnjosti fabrike Bitmain, nudeći uvid u jednoj od najprometnijih svetskih proizvođača.

Na slici gore pokazuje kako BTCSide naziva "starenje soba", gde su testirani i pripremi za otpremu jedinice. Ostale fotografije koje se nalaze u galeriji pokazuju održavanje sobu kompanije u kojoj radnici rastaviti, program i ponovo hardver.

Potrebe snage jednog objekta ovako su ogromne. Kako su slike pokazuju, Bitmain je objekat - kao i ostalih podataka centra na bazi Bitcoin firme - je napravljen da rukuje obilne količine energije.

Poslednja stanica pred hardvera kompanije na čelu kako bi svojim klijentima.

Hobi Mining Journal debituje

S obzirom na činjenicu da je u toku smena Bitcoin rudarstvo je prema operacijama industrijske razmera, to nije često da ste čuli za ljude koji počinju kućne opreme za. Ali novi hobi časopis počeo na Bitcoin Talksuggests da je težnja za bitcoins je još uvek živ i zdrav među preduzetničke pojedinca.

Forum korisnik Sakarias-korporacija napisao u 27. Poruku avgusta da je investirao $ 1.000 u 10 Antminer S1 jedinice, kao i velikog broja različitih izvora snage jedinica. Odgovor na naporima hobi rudara je uglavnom pozitivna, sa nekoliko korisnika nude savete o tome kako da se maksimalno svoju investiciju.

Vlasnik kuće rig, rekao je on i njegove komšije rade mali vetra i sunca farmu, prodaje višak energije proizvedene natrag u njihove lokalne elektrodistribucije. S obzirom da su jeftini resursi potrebni da bi bilo Bitcoin moja profitabilno je hobi bio u stanju da ukloni ključnu prepreku za dobijanje svoj projekat sa zemlje.

Rekao je:

"Imam dovoljno rezervnu snagu za snabdevanje oko 800 S1S možda, i uvek sam mogao da kupim vetroturbinu. Doziranje toplotu neće biti problem, imam celu sobu koju će dizajnirati da uradim jednu stvar i samo jednu stvar, da držati sve rudari ohladi, naravno da će koštati izgubljena, ali sam već do -23C (bez svih fanova). "

Gledajući unapred, hobi rudar je rekao da se nada da kupi još S1S ili, u budućnosti, flota S3S da izgradi svoju moj.

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Vodič za CoinDesk za stranke koje preuzimaju bitkoin

Post Mining of criptocurrenci

Podmornica šalje: IC3 plan za spuštanje na ICO šifre

Post Mining of criptocurrenci

KnCMiner priprema Jupiter i Saturn ASIC rudarsku listu kupaca

Post Mining of criptocurrenci

Dutch Script Mining Compani objavio bankrot

Post Mining of criptocurrenci

Niže vreme blokiranja moglo bi pomoći smanjivanju Bitcoina, ali će li to funkcionirati?

Post Mining of criptocurrenci

Rudnici GAV-a nisu u toku Aktuelni sud u Misisipiju

Post Mining of criptocurrenci

Šta je Halving? Prelazak na Bitcoin Big Mining Change

Post Mining of criptocurrenci

BitFlier pokreće Japansku prvu Bitcoin Crovdfunding platformu

Post Mining of criptocurrenci

Antbleed: Objašnjen je najnoviji novi Bitcoinov spor

Post Mining of criptocurrenci

Sa dolaskom Ice Age Ice Age-a, Momentum gradi za Miner Pai Cut

Post Mining of criptocurrenci

Race Bitcoin Mining Arms: GHash.io i 51% Issue

Post Mining of criptocurrenci

Šta je sledeće za Bitcoin Cash? Zaustavljanje gubitka korisnika fonda