Video kartice Pokrenite prvi dan za prodaju za TigerDirect | RS.democraziakmzero.org

Video kartice Pokrenite prvi dan za prodaju za TigerDirect

Video kartice Pokrenite prvi dan za prodaju za TigerDirect

Odluka TigerDirect da počne prihvata Bitcoin plaćanja izazvala "ludilo video kartice" na mreži elektronike dilera, brend menadžer Stiven Lids rekao CoinDesk.

"Svaki video kartica je videla više od 50 odsto Spike [prodaje]", rekao je Lids.

Zaokružuju prva četiri stavke u smislu prodaje povećava od 23. Saopštenju kompanije januara, nisu bili agregati, tablete i Ksbok jedinice. Dalje, Lids je otkrio da TigerDirect je vebsitehas videli rupu 30% u saobraćaju na vestima.

Najprodavaniji artikal u prvom danu bila je ATI Radeon R9 280k Vapor-Ks od kojih je prodato 30 jedinica. Lids prijavio da je jedan kupac kupio skoro polovinu - 14 - tih komponenti.

Od vremena za novinare, stavka je out of stock na sajtu TigerDirect je.

Vijest da će TigerDirect prihvatiti Bitcoin je možda najveća objava na dan koji je uključivao otkriva da Lepa i Nestašan Americavould i dodati Bitcoin njihovim listama prihvaćenih načina plaćanja.

Lids pripisuje uspeh na činjenicu da nudi proizvode koji više direktno privlače zajednici, kao i njegov više odmeren pristup u lansiranja.

Timing saopštenje

Poslednji u nizu velikih kompanija da prihvate Bitcoin preko BitPai, Lids pokazala da je odluka označio kraj 10 meseci potrazi njegove kompanije za partnera. Lids je rekao TigerDirect imala početne razgovore "sa nekoliko kompanija za preradu", pre nego što izaberete procesor Gruzija baziran na.

Što se tiče katalizator za odlučivanje, Lids napomenuti da je ovo samo još jedan primer kako TigerDirect sluša ne samo svojoj zajednici, ali deluje na svom pravcu.

"Sama i naši klijenti zajednice počeli da nas traži da gleda u njega, a videli smo porast svu opremu koja se koristi za rudarstvo. Dakle, to je bio vrlo logičan korak za nas da počnete da ga prihvate", rekao je Lids.

Menadžer marka nastavila, u odnosu pristup svoje kompanije da je jednog od svojih više značajnijih konkurenata u prostoru, višak robe.

"Za razliku od overstock, nismo samo zaključati 40 inženjera u prostoriji za 10 dana da bude prvi koji će izaći s njim. Stvarno smo proveli naše vreme provere kompanije."

Obezbeđivanje dugoročnog uspeha

Dok prvi dan brojeve TigerDirect je vidio veliki podstrek, Lids, rekao je njegov tim već gleda unaprijed koliko može da nastavi da se angažuje ove baze klijenata.

"Mi razumemo potrebe Bitcoin rudara, a planiramo proširenje i dalje naš izbor rudarskih proizvoda", rekao je Lids.

Lids je nastavio da zadirkuje velike predstojeće ponuda za ove demografske, sugerišući TigerDirect će uskoro biti prvi maloprodajni lanac za nošenje proizvode iz pojedinih istaknutih rudarskih kompanija.

Pored toga, Lids je rekao da će tražiti da nastavi da podstakne Bitcoin kupcima, rekavši da TigerDirect je već počela se uključe u raspravu o reddit, Facebook i Tvitter, a aludirajući na velikim popustima da dođe.

"Sa prihvatanjem Bitcoin, ima dosta slobodnog prostora u odnosu na ono što možemo da ponudimo, to se dešava da je više pristupačan način za nas da prihvatimo valutu."

Mogao litecoin follov?

Na pitanje da li će TigerDirect tražiti više alternativne valute, Lids nije stidljiv daleko od njegovog odgovora navodeći da je kompanija "želi da bude što jednostavnije kupovati" na svom prodavnici, i da Bitcoin i litecoinfans su vrsta strastven kupci posle ide.

"Mi smo tek kompanija i svi u ovoj kancelariji je gejmer, A DIIer, tehn štreber. Mi tražimo da naši zaposleni na smernice o tome šta želimo da koristimo i ono što smo želeli da kupi."

Lids napomenuti da se preduzmu konkretne mere za testiranje vode sa litecoin zajednicom. Ova zajednica, rekao je on, trebalo bi tražiti ekskluzivne jedinice u narednim nedeljama. Na osnovu reakcije, Lids, rekao je TigerDirect bi najbolje odluku o svom poslovanju prilikom odlučivanja da li da počne prihvatanje litecoin za plaćanje.

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

RSK podiže 3,5 miliona dolara, pokreće Bitcoin Smart Contract Testnet

Post Mining of criptocurrenci

Ponovljena istorija? Verovatnoća visoke Ethereum će izbjeći blokchain Split

Post Mining of criptocurrenci

BitAngels Michael Terpin na dugom putu ispred Bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

Novi Radeon pokreće upravo u vremenu da nijedan rudar ne brine

Post Mining of criptocurrenci

DigitalBTC izveštava prihode od 4 miliona dolara u prethodnim godišnjim rezultatima

Post Mining of criptocurrenci

5 ključnih nalaza iz stanja Bitcoin i Blockchain CoinDesk 2018

Post Mining of criptocurrenci

Amazon nagrađen patentom za cloud computing u obliku bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

Kako je Discus Fish postao najveći binkoininski bazen u Kini

Post Mining of criptocurrenci

Bitmain će objaviti novi Bitcoin Miner u ponudi za privlačenje hobista

Post Mining of criptocurrenci

Opterećenje Bitcoin-a je opet stvaranje profitnog hibrida

Post Mining of criptocurrenci

Sa dolaskom Ice Age Ice Age-a, Momentum gradi za Miner Pai Cut

Post Mining of criptocurrenci

Eterumova Vizantija Hard Fork odložena za dalje testiranje