Istraživanje trake Bitcoin Mining od Hobbi do velikog biznisa | RS.democraziakmzero.org

Istraživanje trake Bitcoin Mining od Hobbi do velikog biznisa

Istraživanje trake Bitcoin Mining od Hobbi do velikog biznisa

Skoro svi Bitcoin rudari su prenošenja svoje nagrade u roku od 36 sati od njihovog dobijanja, istraživači sa Univerziteta u Njujorku našli.

Lukin Vang i Iong Liu rad, analiza na "evolucije" iz bazena rudarstva, našao da je manje od 1% od rudara napustilo svoje nagrade netaknute u 2012. I 2013. Godine.

Oni koji se transakcije sa svojim nagradama učinio u roku od nedelju dana u 2012. Godini, a u roku od 36 sati u narednoj godini. Istraživači nisu izvrši analizu za 2014.

Ishitrenih transferi rudara u poslednjih nekoliko godina u oštrom je kontrastu sa ponašanjem ranih rudara. U 2009. Godini, 66% od rudara napustilo je svoje nagrade netaknuta. Oni koji nisu napraviti transakciju učinio oko četiri meseca nakon dobijanja nagrade.

Naredne godine je udeo "zamrznutih rudara" je pao na 20%. Za razliku od toga, u 2011. Godini samo 2% od rudara nije izvršila transakciju sa svojim minama nagradama.

Dio rudara transakcijama sa svojim minama nagradama. Izvor: 'Istraživanje rudar Evolucija u Bitcoin Netvork ", Vang, Liu 2014.

Rani rudari zaključana

U radu ukazuje na to da su jedan razlog rani rudara nije pomerio svoje bitcoins je zato što su izgubili pristup tim novčanike, zaključavanje ih stalno. Ovi rani rudari verovatno se uključio u Bitcoin ne radi finansijske koristi, već zato što je to "zabava tehnologija", koji bi mogao da se igra sa ležerno, pišu autori.

"Kada Bitcoin postao vredan, oni možda ima, nažalost, izgubili [pristup], tako da ne mogu da isplatu! Ovo sugeriše da mnogi bitcoins minama u prve dve godine mogla biti trajno izgubljen!"

Od 2009. Do 2013. Godine, Bitcoin cena eksplodirala, od nekoliko centi novčić za $ 1,128at vrhuncu u decembru 2013. Ova cena talas je praćen porastom broja rudara priključuju Bitcoin mrežu. Kako je broj rudara porastao, rudari su da idu "Solo" da pristupaju bazena, kako bi se dele računarske snage održavajući njihove šanse za hvatanje nagradu.

"Obračun snaga [je] ravnomerno raspoređen među rudarima u ranoj fazi, a zatim je postao veoma obeležena sa malim brojem veoma moćnih rudara kao Bitcoin mreže evoluirao. Ove Top rudari su zaista rudarske bazeni."

Autori analiziraju profitabilnost rudara kao Bitcoin cena porasla tokom godina. Zatim su gledali dva komada rudarske hardvera - a Radeon grafičke kartice i leptir laboratorije ASIC rudar - au odnosu njihov učinak na cene Bitcoin i mreže teškoće u 2011. I 2013. Godine.

U radu će biti predstavljen na konferenciji pasivna i aktivna merenja, koja govori o tehnike merenja i analize mreže, u Njujorku 19. Marta.

Diskus riba talas

Vang i Liu utvrdio da je rano rudar sa grafičkom karticom, ako plaća prosečnu Sjedinjene Države cena električne energije, probio čak i na njihovom ulaganju u nešto manje od dve godine. Vlasnik ASIC rudara, međutim, mogao čak slomljena za manje od mesec dana, ako je hardver je kupljen u julu 2013. Profit bi nastavila da dobro akumulira u sledećem marta, gde analiza istraživača zaustavlja.

Par je takođe kopaju u mehanici rudarske bazena Bacanje ribe, koje dosledno je imao najveći komad mreže hashrate u drugoj polovini prošle godine, a naslov je nedavno ustupljeno Antpool.

Diskus riba, koji takođe prolazi F2Pool, video porast broja rudara u svom bazenu na kraju 2013. Godine, autori naći. Cifra je porasla od nekoliko stotina rudara u oktobru do 5.000 samo pet meseci kasnije.

Analiza distribucije nagrada u okviru Bacanje Fish bazena je u stanju da proceni hashrate gornjeg 10% rudara u bazenu u odnosu na bazen proseka. Na vrhu 10% rudara u bacanju ribe imaju hashrate da je oko hiljadu puta veća od bazena proseka, novine našao.

Pošto je bazen koristi "plati po akciji 'model, rudari su nagrađeni u direktnoj srazmeri sa brojem akcija, ili računarske snage, oni doprinose bazen. Zbog toga, autori zaključuju, najmoćnije rudari u bazenu i požnjeti većinu nagrade.

Nezavisni analitičar rudarskih bazena, koji prolazi pseudonimom Organ of Corti, navodi list je realizovan metod za kvantifikovanje prosečnu hashrate pojedinih rudara u bazenu za prvi put.

"Oni sprovode metod za određivanje prosečne hashrate rudar je praćenjem F2Pool je izlaz transakcija", rekao je analitičar. "To nije nova ideja, ali ovo je prvi put da sam videla to radi."

Rudarstvo PoolsDiscus FishAcademic Istraživanje

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Novi fond ima za cilj da poveća dobitke od minerala na velike neto investitore

Post Mining of criptocurrenci

Kako pratiti Ethereum Hard Fork kao što se to dešava

Post Mining of criptocurrenci

KnCMiner nudi plan B u slučaju odlaganja Neptune Miner Deliveri

Post Mining of criptocurrenci

KnCMiner najavljuje seriju od 14 miliona dolara za finansiranje

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin mining otpada energijom? Šta ako je to dobro?

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoinova budućnost kreće u fokus na skaliranju bitkoina 2. dan

Post Mining of criptocurrenci

KeepKei pokreće novi Bitcoin Hardvare Vallet

Post Mining of criptocurrenci

Šta su Bitcoin čvorovi i zašto ih trebamo?

Post Mining of criptocurrenci

BitFuri podržava BIP 100 Blokiraj predlog

Post Mining of criptocurrenci

Trezor Classic Hardvare Vallet može da pokrene ovaj mesec

Post Mining of criptocurrenci

Tekas Slaps Bitcoin investiciona firma sa prekidom i desistom

Post Mining of criptocurrenci

BTC.com domen prodan GAVMiners za rekordnih 1,1 miliona dolara