CEKS.io Halts Cloud Mining Servis zbog niske Bitcoin cene | RS.democraziakmzero.org

CEKS.io Halts Cloud Mining Servis zbog niske Bitcoin cene

CEKS.io Halts Cloud Mining Servis zbog niske Bitcoin cene

Bitcoin rudarstvo servis CEKS.io je najavila da će suspendovati svoje oblak rudarske aktivnosti.

Kompanija navodi u 12. Januara blogu postthat više nije profitabilna, krive opadanje prihoda usred kapanje Bitcoin ceni. CEKSchief informacije oficir Džefri Smit je rekao CoinDesk da će operacije nastaviti ako je cena Bitcoin uspona iznad $ 320, nazivajući potez "privremeno".

Suspenzija dolazi nakon CEKS kupci iskusni prekide u njihovom oblak rudarstva službe, koji je kompanija u tom trenutku se pripisuje nezavisnih komplikacija. Smit je rekao da su dva pitanja su nepovezane; da je ekonomski uticaj pada cijena Bitcoin iseći na njegovu sposobnost da svojim klijentima profitabilne rudarskih usluga.

Indikacije iz Cek je forumima ukazuju na to da su kupci obavešteni preko vikenda o kako rizik od neprofitabilosti kao i odredbi u pogledu kupca službe u vezi sa potencijalnim zastoja. U petak, CEKS portparol naveo je bivši kada je upitan o prijavljenim temama obeštećenja kupaca.

Smith je CoinDesk:

"Naša odluka je zasnovana na činjenici da plaćamo za održavanje u [američkim dolarima] i mina bitcoins, a ako izraiunalj - videćete da sa sledećim rudarstvo teškoće porastu - troškovi održavanja će biti veća od dobiti iz Rudarstvo."

Ne širi uticaj kompanija

Prema CEKS, kompanija će nastaviti da poštuje salda kupaca za oblak hashing moći i prethodnih diskusija da obezbedi jeftinije sredstva će se nastaviti. Smit je dodao da će klijenti imaju mogućnost da se obrate na njihovom oblaka rudarski kapacitet bi trebalo da izaberu.

Smit je potvrdio da CEKS je predviđeno rizik od neprofitnim rudarstva, i rekao je da je kompanija aktivno traži rešenja za oba rešavanja problema u vezi sa njegovom oblak rudarske jedinice, kao i nastaviti da gura razvoj obe njene criptocurrenci razmene i rudarstva bazena, GHash.io.

"Sada ćemo se koncentrisati sve svoje resurse na izgradnji koji je najbolji čitač razmenu i na pretresu hardverskih usluga i jeftine električne energije", rekao je on.

On je dodao da CEKS nema planove da značajno prilagodi svoju operativnu strategiju u osvit oblak rudarskog suspenzije, iako je primetio da bi kompanija uticati na dugi rok dok se kreće da proširi svoje usluge.

Kupci reagovati

Saopštenje Smith na Tvitterelicited odgovor od posmatrača i potrošača, što je navelo neke da spekuliše o budućnosti Cek i šta je dovelo do oblaka rudarstva zastoja.

Znaci iz CEKS tržištu za hashing moć ukazuju na to da se neki korisnici mogu prodavati svoju imovinu u svetlu suspenzije. Pitanja su takođe podignuta oko toga da li drugih kompanija koje nude cloud rudarske usluge su pod uticajem nedavnom padu cene od Bitcoin.

Vesti suspenzije među široj zajednici je ispunjen mešavinom negodovanje i frustracija. Na zvaničnom forumu kompanije, jedan kupac je rekao da je suspenzija trebalo uspostaviti pre nego što su problemi pogoršali, pisanje:

"Troškovi održavanja su suviše visoki. Bez profita može biti. Hek, gubio sam novac posedovanje GHS od CEKS. Još gore, prodao sam sve moje GHS i, jer sam imao dodatnu heširanja snagu od upućivanja, ja sam uvek gubi novac. "

"Imam veru da će CEKS oporavak od ove", dodao korisnik. "Ali, ovi preteranim takse mora da se promeni u suprotnom to će biti kraj CEKS."

GHASH.ioCEKS.io

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Kako prestanite da brinete i volite vilicu

Post Mining of criptocurrenci

Debata o veličini bloka bitkeina je nazad (i može biti i gora nego ikada)

Post Mining of criptocurrenci

Bitkainova skeletna debata: pogled iz kineskih rudara

Post Mining of criptocurrenci

Izveštaj: PBoC smanjuje glasove o zabrani mininga u Kini

Post Mining of criptocurrenci

Koje većina? Bitcoin Ekchange Accord otkriva hardversku dilemu

Post Mining of criptocurrenci

Šta Meltdovn i Specter Flavs znače za Cripto

Post Mining of criptocurrenci

Alpha Technologi najavljuje novi povratak na osnove Viper Miner Specs

Post Mining of criptocurrenci

BitFlier pokreće Japansku prvu Bitcoin Crovdfunding platformu

Post Mining of criptocurrenci

21 fajlova za novi Bitcoin Mining Patent

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Commoditi Ekchange CEKS.io Ima naplatu za trgovinu, priprema se za USD

Post Mining of criptocurrenci

Izgubio 136.000 dolara u Bitcoinu? Ovaj Mining Pool te traži

Post Mining of criptocurrenci

Butterfli Labs isporučuje dugo očekivane rudnike ASIC bitkoina