TerraHash se isključi, bitcoin rudari uznemireni sa 50% refundiranjem | RS.democraziakmzero.org

TerraHash se isključi, bitcoin rudari uznemireni sa 50% refundiranjem

TerraHash se isključi, bitcoin rudari uznemireni sa 50% refundiranjem

ASIC Bitcoin miner proizvođač TerraHashhas rekao kupce da je izašao iz posla. Kompanija je sada suočava pravno dejstvo od najmanje dva kupaca, CoinDesk saznaje.

Kalifornija-registrovana korporacija objavila na Bitcointalkforum da je nekoliko problema izazvalo je da prestane trgovanje.

"Neuspeh projekta Klondike je bio jedan. Čejs, naša banka, ugasiti svoje račune. Takođe, kašnjenje u isporuci čipova je rezultiralo mnogo klijenata traže [a] povraćaj", rekao je neko pomoću TerraHash računa u zvaničnom TerraHash forumu.

"Mi smo već duguju mnogo novca na PaiPal, i sa svim zahtevima za povraćaj, nemoguće je da profitabilno nastavimo naš rad Zato smo odlučili da raspusti kompaniju.."

Kompanija je jedan od nekoliko koji je čeka isporuke procesora iz BitSinCom, koja je više puta odloženo isporuke Avalon Asics. To je bio da se koristi Klondike, nezavisni odbora programer za ASICS, da ih smesti.

TerraHash, koji nisu odgovorili na CoinDesk zahtev za komentar, rekao je na forumu da bi se traži povraćaj od Jifu Guo, osnivač Avalon ASIC, nakon čega bi započeli povraćaj naredbe.

"Mi ćemo biti u stanju da povrati oko 50% svakog reda sa ovom količinom. Mi pokušavamo da dobijemo novac od Chase, koji će nam pomoći da refundira drugi ~ 5% od svakog reda," TerraHash nastavljena, dodajući da će poslati dodatni pro ocijenio uplate svakog kupca kao što je dobio više novca nazad.

Ono što izgleda jasno u ovom trenutku je da deo novca je potrošeno, a mnogi kupci će samo dobiti proporciju njihovih plaćanja nazad. Kraudsorsovani tabela pokazuje TerraHash naredbe je ovde proizvedeno.

TerraHash je bio Posljednji o svom poslovanju kao i pre skoro tri nedelje, kada je announceda domaćin rudarsku uslugu, nudeći do 2 petahashes kapaciteta, da se ONSTREAM u novembru. On je u pregovorima sa proizvođačem 28nm ASICS u to vreme, navodi se.

Kompanija je počela uzimajući pred-porudžbine u junu, a zatim ih ponovo zatvoren, pre nego kasnije otvaranja preordersfor pokretnoj službi za ljude koji su imali svoje čipove, traži depozit 5%.

Zatvaranje ostavlja mnoge iz džepa, i ljut u kompaniji. "To je veliki nered", rekao je Emanuel Abiodun, osnivač sedištem u Velikoj Britaniji domaćin rudarske kompanije CloudHashing, koji je naručio sa firmom. On je sada počeo sudski postupak protiv pojedinaca povezanih sa kompanijom, rekao je CoinDesk.

"Najveći problem sa TerraHash je što nisu uradili dobar posao vođenja njihovi klijenti informisani. Ispravke su bili malobrojni i," rekao je Michael Andrevs kompjuterski konsultant koji je naredio $ 11,500 opreme od firme 18. Juna putem PaiPal i american Ekpress i da nije dobio novac.

"Takođe sam imao problema sa TerraHash menja njihov povratni politiku To nikada nije dokazano, da ako su ga promenili pre ili posle naredbe izašli.", Rekao je on. "Ali, sećam se da je čitanje bismo dobili povraćaj novca sve do dana kada brod proizvod. To se promenilo u 'bez povraćaja'."

TerraHash promenio svoje vraća policisometime početkom jula, kojom je propisano da svi nalozi su konačne i povraćaj novca će se smatrati na individualnoj osnovi. FTC pravila propisuju da trgovci moraju obezbediti povraćaj kada kupac vrši bilo kakvu mogućnost da otkaže pre nego što se roba se isporučuje, ili kada je trgovac odluči da nikada neće biti u stanju da isporuči robu.

Andrevs je rekao da ne bi pokrenete sudski postupak, jer smatra da će American Ekpress, nadoknaditi novac. Pre tri nedelje, kada je pokušao pregovara sa American Ekpress, TerraHash je da je kompanija karticu da je i dalje će isporučiti proizvode.

On savetuje druge da koriste kreditnu karticu kada porudžbini u pretprodaji proizvodi. "Znam da smo svi u Bitcoin svetu i da treba da prihvatimo Bitcoin kao transakcije medij, ali nije bilo nijednog: ASIC proizvođač koji je zaradio dovoljno poverenja da koristi nepovratne medijum kao Bitcoin", tvrdi on. "Kašnjenje u nedeljama ili mesecima mogu da izazovu Bitcoin rudar da postane bezvredan i neće [isporuči] ROI."

TerraHash'svebsitevas još gore u vreme pisanja, bez vestima o prestanku prodaje, iako je radnja je listing proizvode kao na zalihama.

Poslednji ažuriranje iz Avalon u vreme pisanja ovog teksta bio je 19. Avgusta, kada je rekao da je isporuku oko 40.000 ASIC rudara dnevno. Refunds su se obrađuje, navodi se.

Bitcointalk član Zurga je rekao da je povezan kompaniji $ 950 u ponedeljak 22. Jula za K64 rudarstva odbora, i napravio još jedan identičan poredak, što znači da je trenutno $ 1.900 iz džepa (nalozi # 1213 i # 1336 u tabeli). "Da apsolutno nula odgovore na povraćaj od avgusta", rekao je on.

Drugi član Bitcointalk, Bargraphics (nalozi 432 i 452 u tabeli), izjavio je CoinDesk da će se nastaviti postupak protiv kompanije.

TerraHash, Inc. (entitet broj C3566232) je i dalje vodi kao put u kompaniji registar California rano jutros, što znači da je država još uvek nije registrovan bilo razlaganja papire od direktora kompanije. Nema stečaja podneske za TerraHash, Inc ili njegovog poznatog reditelja, Amir Khan, mogu se naći na ovoj mesec dana u Kaliforniji ili bilo gde drugde u SAD, kao i od 4 ujutru vremena Velike Britanije.

ASICsTerrahash

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Trumpov Obamacare remont može biti Blockchain Adoption Catalist

Post Mining of criptocurrenci

Teškoća u borbi protiv etereuma: Svi dim, bez vatre?

Post Mining of criptocurrenci

BTC.com domen prodan GAVMiners za rekordnih 1,1 miliona dolara

Post Mining of criptocurrenci

Istraživanja otkrivaju nedostatke dizajna u Scaling predloženju Bitcoin Unlimited

Post Mining of criptocurrenci

Program franšiznog programa MegaBigPover mogao je da preusmeri Bitcoin mrežu

Post Mining of criptocurrenci

NFL zvezda optužuje bivšeg menadžera za krađu 3 miliona dolara za rudnika bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

Trezor Classic Hardvare Vallet može da pokrene ovaj mesec

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Mining Giant BitFuri objavljuje okruglo finansiranje od 20 miliona dolara

Post Mining of criptocurrenci

Kako je Vashington State postao bitko za bitcoin mining

Post Mining of criptocurrenci

Jedan od bitkoinih najvećih rudara lansira drugi bazen

Post Mining of criptocurrenci

Genesis Mining pokušava da osnaži Bitcoin rudare pomoću novog alata

Post Mining of criptocurrenci

KnCMiner ažuriranja Titan Spec, obećava 250MH-s