PeerNova podiže 8,6 miliona dolara radi refokusa na tehnologiju Blockchain Tech | RS.democraziakmzero.org

PeerNova podiže 8,6 miliona dolara radi refokusa na tehnologiju Blockchain Tech

PeerNova podiže 8,6 miliona dolara radi refokusa na tehnologiju Blockchain Tech

PeerNova je podigao $ 8,6 miliona u novom sredstava kao što nastoji da okrenete od pružanja preduzeće Bitcoin rudarstva infrastrukture preduzeće blockchain softverskih rešenja.

Serija A investicija je predvodio Mosaik partnerima. Bivši direktor AOL Stiv Caseand kripto valuta Partnersalso učestvovao u krugu.

Formirana u maju ove godine, PeerNova je rezultat spajanja rudarstva companiesHighBitcoin i CloudHashing. HighBitcoin razvijena rudarsku opremu, dok CloudHashing još prodaje ugovore za rudarstvo kao uslugu.

Emmanuel Abiodun, predsednik i SSO za PeerNova, rekao CoinDesk da, uprkos novim ciljevima kompanije, rudarstvo će ostati deo svojih napora.

Abiodun, koji je prethodno bio direktor CloudHashing, rekao je:

"Mi ćemo održati rudarskog stranu, ali to neće biti dominantna strana našeg posla. Mi sebe vidimo više kao igra infrastrukture, pre nego criptocurrenci kompaniji."

Prerađeni sajt kompanije dodatno ukazuje decentralizovane applicatoins (DApps), Smart imovinu, pametne ugovore i softver-kao-usluga aplikacije E-valuta će sve biti od interesa kao Peernova sledi svoj novi pravac.

Abiodun dodao da veruje da je javnost repozicioniranje odražava stalnu unutrašnju tranziciju u kompaniji, uz napomenu: ". Mi smo više od softverskog biznisa nego hardverom sada"

Infrastruktura usluge

Ovaj potez može biti iznenađujuće s obzirom da Bitcoin rudarstvo je teško hardver intenzivna industrija. Međutim, PeerNova želi da se kreće više u pravcu softverskih alata koji omogućavaju kompanijama da koriste blockchains za različite primene.

Peernova kaže da radi na dva proizvoda će objaviti sledeće godine.

Abiodun istakao:

"Tražimo više na rešenja preduzeća. Verujemo da postoji mnogo toga može da se uradi. Mi ne samo da govorimo o tehnologiji, verujemo da postoji mnogo aplikacija i to je ono što radimo sada. "

Abiodun pomenuti fajl skladištenje, upravljanje identitetom i siguran transfer sredstava kao dodatnih oblasti u kojima bi kompanija mogla da obezbedi proizvode blockchain bazi.

"Naši koreni ne dolaze iz kripto, a mi koristimo tehnologiju koji je pomogao da Bitcoin raste da rade druge stvari osim jednostavno samo valute srodnim", rekao je on.

Advanced blockchain aplikacije

Veliki broj kompanija sada gradi proizvode koji imaju za cilj da otključa sposobnost kako Bitcoin blockchain i alternativnih blockchains da se koristi za javnu dokaz i prenos sredstava.

Razmišljanje za mnoge startups je da Bitcoin tehnologija ne treba da se koristi samo za finansijske inovacije, filozofije koja je dovelo do pojave rastućeg kripto 2.0 sektoru industrije.

Na primer, SmartContract se kladi na blockchain tehnologije, ne samo Bitcoin kao valutu, za strategiju. Dalje, Blockstream samo podigao $ 21m za izgradnju bočne lance, nove blockchains vezan za postojeće Bitcoin blockchain, utiču na eksperimentisanja i potpuno novi javni glavne knjige aplikacije.

Budući poslovni izgledi PeerNova je sada usklađeni prema tom istom poslovnom modelu, onaj koji ukazuje na inovacije blockchain zasnovan će prodreti kroz tehnološke industrije.

Abiodun said:

"Naš fokus će biti mnogo više, skup softvera koji odgovara na vrhu blockchain."

Cloud HashingPeerNova

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

BitFuri će oslobađati sijalice koje će bitkuin u 2018. godini

Post Mining of criptocurrenci

Zašto bitkoin viljuška nije Split split

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Miner Canaan podiže $ 43 miliona za Blockchain, AI Push

Post Mining of criptocurrenci

Kako Ethereum Smart Contracts može zameniti menadžera rudarskog bazena

Post Mining of criptocurrenci

KnCMiner snižava cijenu Saturn i Jupiter bitcoin mining opreme

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Hard Fork? Nauka spornog zakona napreduje

Post Mining of criptocurrenci

5 ključnih nalaza iz stanja Bitcoin i Blockchain CoinDesk 2018

Post Mining of criptocurrenci

Da li je 518 dolara fer cena bitkoina?

Post Mining of criptocurrenci

Blok 494,784: Segvit2k Developers postavlja datum za Bitcoin Hard Fork

Post Mining of criptocurrenci

Konstruktivna debata sjaja kao skaliranje Bitcoin povezuje programera

Post Mining of criptocurrenci

Znači, izgleda da će Ethereum ponovo morati da kruži

Post Mining of criptocurrenci

Od Gold Rush do rase oružja: zašto je Bitcoin Mining Heading North