BitAngels naziva tri globalna startupa na Shovcase na novcu 20-20 | RS.democraziakmzero.org

BitAngels naziva tri globalna startupa na Shovcase na novcu 20-20

BitAngels naziva tri globalna startupa na Shovcase na novcu 20-20

BitAngels je objavio tri dobitnika globalnom pokretanje takmičenja, od kojih je gornji dva su postavljeni da prikaže na predstojećem novca 20/20 konferenciji u jednoj manifestaciji CoinDebut.

Indija-based pre lansiranja mobilni Bitcoin novčanik ZebPai dobila prvo mesto i najbolju prezentaciju; Ostin, Teksas zasnovan Factom, a "dokaz o postojanju" tehnologije za praćenje i revizije dokumenata kroz blok lanca, postavljen drugi i bio priznat kao najbolji pre lansiranja kompanija; i: Mountain Viev, Kalifornija-baziran Rivetz, programer hardvera na bazi bezbednosti proizvoda za Bitcoin i drugim protokolima na trećem mestu.

CoinAgendais konferenciju za Bitcoin i criptocurrenci investitora koji se održava svake godine u Las Vegasu, nedaleko Bitcoin tjedna Las Vegas, koji je ove godine uključuje rudarskog konferenciju Hashers Sjedinjene i unutar Bitcoins Međunarodnom trgovinskom sajmu.

Ove godine takmičenje, uređen u kombinaciji sa Bitcoin anđeo investitor grupe, održan je 8.-9. Oktobra. Takmičari su ocenjeni od strane sudskog veća koje je obuhvatalo kapitalista Mat Roszak od Talli kapitala, Vilijam Kuiglei iz Clearstone poduhvatima i Pantera Capital Stephen Vaterhouse.

Majkl Terpin, CoinAgenda producent i BitAngels suosnivač, rekao je pobednika:

"Bili smo oduševljeni kvalitetom preduzeća koji su predstavili. VC Panel je takođe veoma impresioniran, zove ga čini jednim od najboljih selekcija ranog stadijuma Bitcoin kompanije su oni negde videli."

Braniti inovacija

Terpin rekao da su mnogi VCS pogledati kvalitet konkurentskih timova, veličine tržišta priliku da prezentuju i na nivou branjivu inovacija oni donose, i da su svi pobednici upoznao svaki kriterijum.

On je objasnio da su ucesnici ceni kredibilitet koji ZebPai doveo do takmičenja.

"U slučaju ZebPai, [panelisti] dopalo da je osnivanje tim je ranije izgradio uspešne kompanije, uključujući i najveće Bitcoin razmene u Indiji", rekao je on.

Factom omogućava distribuciju, nepromenljive knjige za praćenje transakcija i tvrdi da je u stanju da obezbedi hiljade transakcija u jednoj hash i eliminiše blok lanac "nadimanje". U septembru, saopštila je kompanija CoinDesk da Factom je u procesu rebranding iz NotariChains projekta.

Terpin said:

"Sa Factom, to je bila čista potencijal da bude u stanju da veže sve podatke na svetu u bloku lanac u spakovane, ali pretraživati, formatu koji ima veliko realne aplikacije. Od medicinske evidencije nepokretnosti, u kombinaciji sa timom featuring neki od najboljih boraca u povoju Bitcoin 2.0 prostoru. "

Na kraju, on je rekao da Rivetz pokazao "faktora džinovski tržišne mogućnosti". Kompanija nudi novčanika prodavce sa prvim Trusted Ekecution Bitcoin tastera za životnu sredinu-osigurana, čime se omogućava korisnicima pametnih telefona, tableta, kompjutera i svim drugim uređajima koji koriste pouzdani računarske standard da bezbedno transakcije vezane za njihov identitet na više kanala.

O BitAngels

BitAngelsis prvog globalnog inkubatora koji isključivo fokusira na ranoj fazi Bitcoin odnose na startup i valutne ekosistema digitalni, dajući im resursa, finansiranje i vođenje od strane mentora u svojoj svetskoj mreži da počnu svoj biznis i vidi ga kroz ostvarenja.

U aprilu, on je zatvorio 10.000 BTC fond, a zatim u vrednosti od $ 4.6m, posvećen kompanijama koje rade na decentralizovanim platformi koji koriste tehnologiju blok lanca Bitcoin je.

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin cena nastavlja da pada, prelazi marku od 200 dolara

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Developers upozorava Ethereum Vile postavlja uznemirujuće prethodnike

Post Mining of criptocurrenci

U Trci za bitkoinske rudarske profite, Fortune favorizuje starog

Post Mining of criptocurrenci

Zašto rudari rude Bitcoin Cash - i gubitak novca

Post Mining of criptocurrenci

Sa dolaskom Ice Age Ice Age-a, Momentum gradi za Miner Pai Cut

Post Mining of criptocurrenci

Pregled: Stavite novi hardverski hardverski Bitcoin hardver na test

Post Mining of criptocurrenci

CloudHashing će ponuditi Bitcoin Mining kao uslugu - MaaS

Post Mining of criptocurrenci

Kao Bitcoin Halving pristupi, 51% Attack pitanje Resurfaces

Post Mining of criptocurrenci

Prostor i vreme: kako BitTorrent Creator napada napade Bitcoin-a

Post Mining of criptocurrenci

5 Globalni problemi Bitcoin dokaz o radu može pomoći u rešavanju problema

Post Mining of criptocurrenci

Mirai, zloglasni internet stvari vojske, može sada mina Bitcoin

Post Mining of criptocurrenci

Proizvodnja Giant Midea želi staviti rudnike bitkoina u kućne aparate