Trezor i Hardbit Hardvare Bitcoin novčanici će se pokrenuti unutar dana | RS.democraziakmzero.org

Trezor i Hardbit Hardvare Bitcoin novčanici će se pokrenuti unutar dana

Trezor i Hardbit Hardvare Bitcoin novčanici će se pokrenuti unutar dana

Hardverski Bitcoin novčanici su kao autobusa, izgleda. Čekate uzrasta za jedan da dođu zajedno, a zatim dva stići odjednom.

Prvo, u aluminijuma i plastike ukusa dolazi Trezor od SatoshiLabs. Drugo, nije Harbit je plastika samo ponuda, iako prilično neravan gleda jednu. Oba uređaja će biti na tržištu uskoro, nudeći bitcoiners je više siguran način za spremanje svoje novčiće.

Dok je većina Bitcoin novčanike su softvare-a postoje na mreži ili na računaru ili mobilnom uređaju, hardverski novčanici (kao što naziv implicira) su posvećeni uređaji koji imaju za cilj da se više bezbedno skladišti bitcoins korisnika.

Prednost ovih novčanika proizilazi iz činjenice da, pošto oni ne poveže sa Internetom, oni nude u velikoj meri smanjena izloženost potencijalnim hakera ili zlonamernog softvera.

Trezor hardver novčanik

SatoshiLabs počela da prima pred-naredbe svog hardvera novčaniku prošlog leta, sa uređaji prvobitno trebalo da se pojavi u oktobru. Međutim, taj datum je pomeren za januar, a zatim je morao biti dodatno proširena.

Sada kompanija kaže da su verzije aluminijuma kućištem će početi da se isporučuje sledeće nedelje, iako će bitcoiners koji žele da 'Classic' Plastic Model morati da sačeka još nekoliko meseci.

Novo partnerstvo

U svom najnovijem blogu, SatoshiLabs izvinio zbog kašnjenja, koje su bile rezultat neslaganja sa originalnim hardvera prodavca, navodi se.

Tim zatim odlučio da se ponudu od spoljnog investitora i pronađu novi hardver dobavljača za proizvodnju plastične modela, rekli su, dodaje:

"Naš novi partner je dobro poznat dobavljač automobilske i munje industrija sa godišnjim prihodom od 100 miliona $. Zahvaljujući svojoj stručnosti u malim elektronike, bili smo u mogućnosti da poboljšaju nekoliko tehničkih parametara našeg uređaja. Manje dobra vest je da ćemo još morati da sačeka 9 nedelje tokom prvih prototipova i još 2-4 nedelje za finalne proizvode. "

Efektivno, prvi plastične torbe treba da isporuči dva do tri meseca od sada, više od godinu dana nakon što je kampanja je pokrenuta i došao više od šest meseci nakon datuma prvobitne isporuku i otišao.

Crovdfunded razvoj

Trezor hardver valletis rezultat je crovdfunded kampanje koja je pokrenuta na Kickstarter prošlog juna.

Kampanja ima dosta vuče i tim iza Trezor - Pavol Rusnak i Marek PALATINUS - uspeli da sakupimo dovoljno novca da pokrije najveći deo početne troškove razvoja novčanik.

Jedini problem je bio cene dosada. Plastična novčanik je po cijeni od 1 BTC, a aluminijum verzija je 3 BTC.

U to vreme, Bitcoin je lebdeći oko $ 100 Mark, ali nekoliko meseci kasnije dostigla vrhunac i stigla do $ 1.000 plus teritoriju. Ogromni dobit koji su rezultirali navela je neke rano prihvatili da se žale na cene i tražiti njihovu Bitcoin nazad. Tim na kraju odlučio da okonča crovdfunding kampanju.

Hardbit hardver novčanik

Trezor nije samo u donošenju hardverski novčanik na tržištu - alternativni uređaj nazvan Hardbit treba da bude na prodaju u dan ili dva.

Hardbit novčanik ima dvosmernu proveru identiteta, a ojačani plastični slučaj podseća na Caterpillar pametnih telefona i mere 48 k 88 k 12.8mm.

Hardbit Uređaj je već pokrenut u Kini i planirano je da se u prodaji međunarodno 10. Maja. Hardbit kaže da će prodati samo u zalihama jedinice, bez pre-naloga.

Kompanija nije otkrila cenu ili punu spec jedinice, ali kaže da planira da uradi uskoro.

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Od Gold Rush do rase oružja: zašto je Bitcoin Mining Heading North

Post Mining of criptocurrenci

CoinTerra objavljuje Tape Out iz GoldStrike ASIC-a

Post Mining of criptocurrenci

Nisu dogovoreni dogovori o skaliranju za juli Bitcoin Miner-Developer Event

Post Mining of criptocurrenci

Pod mikroskopom: Ekonomski i ekološki troškovi bitkoinskog rudarstva

Post Mining of criptocurrenci

MegaBigPover: 2018 je bio zamenjivač igre za Bitcoin rudare

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin 0.8.6 Popravlja greške i ažuriranja Granične veličine blokova

Post Mining of criptocurrenci

Istraživanja otkrivaju nedostatke dizajna u Scaling predloženju Bitcoin Unlimited

Post Mining of criptocurrenci

CoinDesk Mining Roundup: BitFuris Latest Venture i Global Script Netvork

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Mining Firm KnCMiner podiže dodatnih 15 miliona dolara

Post Mining of criptocurrenci

KnCMiner otkriva prvih 20nm Neptun čipova, postavlja datum isporuke

Post Mining of criptocurrenci

Logično ili ne, Bitcoins Coming Fork povećava svoju cenu

Post Mining of criptocurrenci

Kupci Sue Navodno Cripto Ponzi Scheme GAV Miners