Hard Forks Galore: Bitcoin Cash Debate Ambiciozni Tech Roadmap | RS.democraziakmzero.org

Hard Forks Galore: Bitcoin Cash Debate Ambiciozni Tech Roadmap

Hard Forks Galore: Bitcoin Cash Debate Ambiciozni Tech Roadmap

Developer Bitcoin cash je bacaju novo svetlo na to kako može upravljati na svetu treći najvrednije criptocurrenci mrežu.

Detalji, ne samo o njenom razvojnom putu, ali i idejama svog razvojnog tima, do sada su retki od novog blockchainforked offbitcoin 1. Avgusta Ipak, s obzirom na nagli, kontroverzni način na koji je stvorena, možda doći kao ne iznenađenje da developer Bitcoin cash je nije uzimanje više konzervativni pristup.

U e-pošte u druge Bitcoin gotovine programerima preko vikenda, Amori Sechet, glavni programer glavnog Bitcoin gotovine klijenta, Bitcoin ABC, tvrdi da je mreža treba da nastavi agresivna sredstva za povećanje kapaciteta transakcija.

Sechet je napisao:

"Ako želimo da smanji veliki, moraćemo da uradimo [hard viljušku] s vremena na vreme."

Ovo bi moglo ipak biti upitna plan, jer kritičari tvrde da programeri ne bi trebalo da ima moć da sprovede teške fork promene nisu svi u ekosistemu će se složiti sa. Dalje, pošto takve promene mogu dovesti do podela u takmičarske sredstva, to je opšte uverenje programeri treba da rasporedi promene u način da prioritet koji vodi mrežu zajedno.

Pristalice, međutim, tvrde da je hard viljuške nude način da se više vrsta nove verzije softvera, i daju korisnicima više izbora u tehničkim odlukama.

Pushback ostaci

U nastojanju da se istakne te prednosti, Sechet predložio grubu mapu puta tvrdih viljuške promena da veruje da će dovesti do najboljeg buduće skaliranja, uključujući promenu kako se transakcije naredio i blok podataka se izračunava.

Prema developera: "Izgleda da postoji nekoliko promena koje su relativno očigledna, ali teško da se zalažu za u atmosferi u kojoj [hard viljuške] nisu prihvatljivi."

I njegov zaključak može biti u pravu.

Već postoji neslaganje o tome kako često treba biti raspoređeni hard vile. U jednom ranijem e-poruka, Bitcoin klasičnih (drugi klijent kompatibilan sa Bitcoin gotovine) developer Tom Zander usprotivio izvršavanje previše promena na taj način, govoreći:

"Na svakom hard viljuškom smo opteretiti ekosistem. Manje je bolje."

Ostale nadogradnje

Viljuške ili na drugi način, ovo nije jedini izazov Bitcoin će novčani programeri morati da odluči o.

Kao prvo, programeri su razgovarali bolje algoritme rudarstvo težine, jer je postojeće, a mami da Bitcoin rudare u kratkom roku, može dovesti do problema za criptocurrenci niz liniju, pogotovo što Bitcoin novac još nije široko prihvaćena.

Dalje, u nastojanju da namamili više korisnika da koriste criptocurrenci, programeri žele da zadrži transakcija naknade bliske nuli - napor da se dodatno diferencira od Bitcoin (koja je videla veće prosečne naknade za transakciju u poslednje vreme).

"Želimo da vratimo nula-naknada transakcija LOL," Bitcoin novac programer Kalin Kulianu rekao CoinDesk. "Na ovaj način ljudi koji žele da štede novac transakcije jeftinije. Ovo je Bitcoin kako je bilo davne 2013. Godine, kada sam prvi put zaljubio u nju."

Iako je priznao to bi moglo "otvoriti ustave na spam napada" i imaju negativan uticaj na mreži, pruža dodatne dokaze dizajna odluka se trenutno razmatraju u pokušaju da se diferencira u criptocurrenci.

ScalingHard ForksBitcoin Gotovina

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Šta se desilo sa Bitcoin-om: Približavanje velikog razdvajanja Blockchain-a

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Cash Hard Forks u ponudi za olakšavanje rudarskih teškoća

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Miner Canaan podiže $ 43 miliona za Blockchain, AI Push

Post Mining of criptocurrenci

Kalifornijski sudija za bankrot kaže da je Bitcoin imovina, a ne valuta

Post Mining of criptocurrenci

BitAngels Michael Terpin na dugom putu ispred Bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

Problemi Kuga KnCMiner Kako Broken Super Jupiters Arrive

Post Mining of criptocurrenci

Hacks, Scams and Attacks: Disasters of Blockchains 2017

Post Mining of criptocurrenci

CoinTerra isporučuje prvu Terahash Mining Rig

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Miner Hosting Firma HashPlek pokreće $ 400k u novom finansiranju

Post Mining of criptocurrenci

Rudarstvo: Rigs za kućno grejanje i Bitcoin Backbone

Post Mining of criptocurrenci

Zašto je bitkoinova Halving bila strašna opravdanost

Post Mining of criptocurrenci

Može li pametno podmićivanje na osnovu ugovora ugroziti biljke za uklanjanje bitkoina?