GAV rudari Altcoin Launch sparks špekulativne brušenje | RS.democraziakmzero.org

GAV rudari Altcoin Launch sparks špekulativne brušenje

GAV rudari Altcoin Launch sparks špekulativne brušenje

Ažuriranje (19. Decembar 01:08 GMT): Izveštaji pokazuju da je Gav Rudari počeo proces distribucije paicoins svojim klijentima.

Vikend Lansiranje novog altcoin Gav rudara, paicoin, dovela je do spekulativni bum u rudarstvu rig najma i retko viđena podsticaj u altcoin trgovine.

Paicoinlaunched 12. Decembra, kickstarting kako oštar skok u domaćin cena rudarskih i period održive trgovine na nekoliko altcoin berzi. Novčić je privukao pažnju zbog tekuće diskusije okružuje Gav rudara, obećanja kripto 2.0 funkcionalnosti i obavezu da podupre svoju cenu na $ 20.

Altcoin videli značajne količine hashing moć i na pokretanju i budući, sa čak 50 PH / s usmerena medalje na fluctuating periode tokom nedelje. Sa 12 miliona paicoins već premined za kompanije investicionih partnera i kupaca, samo oko 500.000 paicoins su dostupni javnosti rudarstvo.

Paicoin lansiranje dogodio u trenutku nastavka nadzorom američke GAV, koja je u procesu prelaska iz rudarskog na bazi poslovnog modela cloud onom timu plaćanje criptocurrenci usluga i razvoja altcoin. U proteklih komentarima, osoblje GAV, uključujući i direktor Josh Garza, rekao da je prebacivanje pejzaž rudarske industrije zahteva promene, iako kritičari i kupci su izrazili skepsu razvija prirodom Bitcoin firme.

Garza opisao lansiranje kao "rekordnim-drobljenja", govori CoinDesk da je njena baza klijenata ostaje njen primarni fokus i razvoj paicoin nastavlja.

Objasnio je:

"Kada smo izgradili model paicoin, mi ga napravljen sa idejom da bismo bili spremni da prodaju i spremni da ih kupe za $ 20. Jedna od neverovatnih stvari o digitalni novac je da je decentralizovana i otvoren, dozvoljavajući nikome da radi sa njom. Ono što smo fokusirani na što je kompanija naši klijenti. "

Spekulativna Boom Hits razmene, iznajmljivanje rig

Paicoin lansiranje dolazi meseci nakon GAV prvi put objavio projekat. Kompanija je svoje ime kao hardverski distributera. Ranije ove godine, je prebačen na bušenje hosting i kasnije počela da nudi cloud rudarskih usluga.

Ova evolucija nije, međutim došlo bez pitanja,. GAV nastavlja da se suočava sa optužbama za obmanjivanje svojim klijentima, kritike koje na kraju došli do izražaja u komentari odeljku mnoštva za nedavne priče o VSJ BitBeatblog.

Slične rasprave o GAV i njene prakse su se odigravale na platformi društvenih medija, kao i sa klevetnika u kojima se navode prevaru i lažno predstavljanje i pristalica otpuštanja tih problema, kao činjenično verodostojnost. Kompanija je takođe pracen žalbe u vezi sa platforme propuste, niske isplate i pretjerano aktivan pristup ublažavanje svoj forum, Hash Talk.

Uprkos kontroverzi, paicoin privukao veliku pažnju od rudara nakon što je naveden na popularan rudarstvo profitabilnost servisa CoinVarz. Nekoliko sajtova koji povezuju vlasnike rig sa potencijalnim zakupcima video brz rast cena tokom vikenda zahvaljujući visokoj debi ceni od paicoin na nekoliko altcoin berzi, uz cene zakupa dostiže čak 0,15 BTC po terahash za 24-satni duga sednica ranije ove Nedelja.

Lansiranje novčić izazvala konkurentnu trku između nekoliko javnih bazena koji su se pojavili nakon petak oslobađanje, uključujući i bazenima čiji je domaćin SuchPool, MinerPools i drugi. Najmanje jedan operater je pretrpeo nekoliko DDoS napada, taktika videti tokom druge medalje pokreće kao bazeni vie za blokove i nagrade koje oni nude.

Kao i kod mnogih altcoin lansiranja, mali broj bazena su dominirale u trku za blokove, sa MinerPools kontroliše više od tri četvrtine paicoin mreže tokom vikenda u jednom trenutku.

Nekoliko altcoin razmene, pre svega Novac-Svap, bili su među onima koji su prvi na listi je novčić. Početkom trgovanja cena za jednu paicoin dostigla $ 24 - taj trend je od opala, a u trenutku novinare, paicoin trguje u proseku 0,02 BTC, ili oko $ 6. Novčići su takođe bili dostupni za prodaju na zvaničnom sajtu paicoin za 20 $ po komadu.

Osoblje GAV, uključujući Garza, pokazali su da je unos bio neplanirani i da širi razmena Iskorak je u toku. Coin-Svap osoblje kaže da je komunikacija sa kompanijom bili prijateljski i doprineo glatku - ako ne visokom zapremine - integracija. U vreme pisanja ovog teksta, obim 24 časa za tržište paicoin Coin-svap je oko 850 BTC-.

Čini se da je navala za iznajmljivanje rig da su opušteni uz cijenu paicoin. Prema NiceHash, troškovi za iznajmljivanje od 24 sata je pala na približno 0.035 BTC po terahash.

Dokaz-o-udela sistem, zasnovan na peercoin

Paicoin je viljuška za peercoin, rano potomak Bitcoin je to bio prvi criptocurrenci da se rasporedi na verifikaciju transakcija sistem dokaz-of-akcija. Pod dokaz-of-akcija, rudari koriste svoje kovanice građu nego hashing snagu za obradu transakcija i generišu nove kovanice.

GAV naveo dugogodišnji stav peercoin je kao kripto projekat kao faktor koji utiče na izbor do trpeze paicoin od njega. Paicoin izvorni kod može se naći ovde.

Kako će se upravljati paicoin mreža čini jedinstvenim među altcoins danas, uključujući peercoin. GAV je prodao vlasničkim novčanike unapred medalje lansiranja, kao i dozvoljeno korisnicima da razmenjuju postojeće ugovore rudarske za novčanike. GAV je rekao da će upravljati ovim novčanike iz svog postojećeg data centra prostoru.

Mreža u celini planira da bude podržan nekom vrstom masternode strukturu sličnu onoj raspoređeni po darkcoin. Gav je beli papir navodi kako će ova infrastruktura pomoći propagirati transakcija podataka, a sama kompanija planira da radi veliki broj ovih čvorova.

Prema GAV, velike promene postojećeg peercoin bazu kodova uključuju po-blok ciljanje problema i varijante za velike promjene u hashing moć. To, saopštila je kompanija, je razlog za promenljive težine koje paicoin rudari se mogu videti u ovom trenutku.

Garza je objasnio da je osnovni infrastruktura za dodatne mehanike paicoin je na mestu, iako ostali elementi paicoin projekta su u aktivnom razvoju i da se testiraju, rekao je on.

U poslednjih izjava, kako Garza i članovi Gav zajednice su spekulisali da će paicoin bavi nedostatke vide u Bitcoin, ukazujući na cenu nestabilnost i potrebu da sačeka koliko sat vremena za transakcije da izmire dugovanja. Prebacivanjem svoje resurse da se fokusira na projektu, GAV se kladi da paicoin može da se takmiči sa Bitcoin kao digitalni valuti po izboru.

U intervjuu novembra sa Mint vesti PressGarza je predložio da na kraju, potrošači će proći preko Bitcoin u korist druge opcije.

"Ne verujem da Bitcoin ima šansu da bude održiv valuta", rekao je Garza u to vreme.

Razvoj se nastavlja i pitanja zadržavaju

Paicoin je dokaz-o-radu faze očekuje se do kraja u narednih 48 sati, posle čega će mreža pomeri za verifikaciju dokaz-of-udela. U međuvremenu, Gav kupci i kritičari podjednako su počeli spekulišu o budućnosti projekta.

U ponedeljak, GAV Očekuje se da će pokrenuti novu platformu za upravljanje novcem, PaiBase, kao i početi da nudi podršku cena za valutu, iako nedavni komentari na društvenim medijima od strane osoblja, uključujući Garza sugerišu da je potrebno "malo vremena" pred ceni paicoin vidi stabilnost.

Iako sredstva su navodno distribuirani investitorima kompanije, ostaje nejasno kada klijenti će biti zaista moći da počne pristup fondovima.

Ranije ove nedelje je najavljeno da će kupci morati da dostave lične podatke pre prijema pristup sredstvima na PaiBase. Takođe, Platforma je prvobitni datum lansiranja je pomeren iz ovog petka do ponedeljka. Garza je od razjašnjeno u postu na Hash Talkthat potencijalno rešenje je u radovima koji će omogućiti pristup bez prethodne verifikacije, ali je rekao da je usklađenost sa propisima KIC je smanjen opcije dostupne bez tih koraka.

Pitanja su takođe podignuta oko imena "paicoin". Prema Bitcoin Talk, zainteresovane za postojećeg projekta koji koristi isto ime (znak: Pic) i se trgovalo na berzi, kao što su Criptsi od septembra 2013. Izražavaju protivljenje lansiranja Gav, tvrdeći da je kompanija nepravilno podneo zahtev za vlasništvo žiga. GAV je uzvratio da su akteri žele da iskoriste za uspeh kompanije.

GAV rekao je njen fokus je na oslobađajući svoju novu platformu kao što pomera dalje od rudarstva i ka novim uslugama kao što su digitalni valuti e-commerce rešenja. Ovo, kao i održavanje i izgradnju svoju novu criptocurrenci mrežu, i dalje na vrhu liste prioriteta.

"Mi se razvijaju snažnu platformu za Paicoin koji će podržati ideju da su to integrisani u svakodnevnom životu", rekao je Garzu.

GAV MinersPaicoin

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Ne, Forking Bitcoin vas neće pustiti u legalnu toplu vodu

Post Mining of criptocurrenci

Šta su Bitcoin čvorovi i zašto ih trebamo?

Post Mining of criptocurrenci

CoinTerra se bavi zatvaranjem 200 zahteva za refundiranje kao prigovora

Post Mining of criptocurrenci

Sekretar SEC-a potvrdio generalnog direktora GAV-a za rudnike Josh Garza sa prevari vrijednosnih papira

Post Mining of criptocurrenci

Šta očekivati kada se Bitcoin Halving dogodi

Post Mining of criptocurrenci

Butterfli Labs za nastavak poslovanja sa ograničenim poslovanjem

Post Mining of criptocurrenci

Antbleed: Objašnjen je najnoviji novi Bitcoinov spor

Post Mining of criptocurrenci

Butterfli Labs isporučuje dugo očekivane rudnike ASIC bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

Koja je cijena Bitcoin Golda? Cripto trgovci i dalje nisu sigurni

Post Mining of criptocurrenci

Istraživanja otkrivaju nedostatke dizajna u Scaling predloženju Bitcoin Unlimited

Post Mining of criptocurrenci

Zašto rudari rude Bitcoin Cash - i gubitak novca

Post Mining of criptocurrenci

DigitalBTC izveštava o ranom uspjehu na australijskoj berzi vrijednosnih papira