Sa dolaskom Ice Age Ice Age-a, Momentum gradi za Miner Pai Cut | RS.democraziakmzero.org

Sa dolaskom Ice Age Ice Age-a, Momentum gradi za Miner Pai Cut

Sa dolaskom Ice Age Ice Age-a, Momentum gradi za Miner Pai Cut

Glasanje trenutno odvija na rudarskim nagrade Ethereum je motivisao je veliki odgovor iz svoje zajednice, uprkos činjenici da njeni rezultati su neobavezujuće.

Opisao jednostavno kao "predstavu preferencije 'od organizatora, glas je dizajniran da ukaže pomoć za Ethereum poboljšanje predloga (EIP) # 186 - je promena koja, ako se primeni, smanjio bi nagradu dodijeliti rudara iz trenutnog nivoa od 5 etara po bloku na nižu cifru.

Prema Sažetak prijedloga:

"Smanjenje emisije etra je vrlo verovatno da se cena-podršku i dovesti do povećanja investicija u platformi i da pomogne odbranu od spekulativne napade na vrednosti etra promotera konkurentskih platformi koji nude, ili planiraju da ponudi, smanjena token stope inflacije. "

Pored finansijskog aspekta, predlog je takođe povezan sa narednom "ledenog doba", teško kodirane u tehnologiju.

U ovom trenutku, Ethereum je postavljen za podsticanje tranziciju sa 'dokaz-of-rada "(Pov) da' dokaz-of-akcija" (POS) konsenzusa kada će eksponencijalni rast u bloku teško napraviti blokova praktično nemoguće rešiti od Pov.

Cena smena

U razgovoru sa CoinDesk, Metju svetlo, programer i autor EIP186, objasnio je više logike iza njegovog predloga.

Iako je to sada prima pažnju zbog glasanja je trenutno u toku, svetlo je istakao da je prva verzija predloga pojavio u decembru 2016, kada etar je trgovanje na mnogo nižu vrednost: oko $ 7- $ 8 dolara oznake u.

Od niske tržišne vrednosti etra izjednačava na manje sredstava za Ethereum programere, svetlo je rekao da je originalna percepcija je da je Ethereum projekat u celini je se potcenjen.

"U to vreme, osetio sam da bi bilo korisno za svakoga za tehnologiju koja će biti po ceni više, i da smanjuje emisiju će imati koristi to. Ali cena je porasla izuzetno od tada, pa što ide gore više nije ključno pitanje, "izjavio je svetlo.

Podizanje vrednosti etra ne bi, međutim, biti jedini rezultat smanjenja u bloku nagrade,.

Investitor je naveo nedavni Medium postfrom Vlad Zamfir, osnovna istraživač na Ethereum osnivanju i arhitekte predstojećeg sistema dokazom udela. U post, Zamfir tvrdi da je tokom-incentivizing rudarstvo sa visokim nagradama privlači rudara koji su manje zabrinuti sa dobrim upravljanjem ekosistema u celini.

Zamfir piše:

"Kada rudari postaju moćniji, svi ostali dobijaju manje reći."

Pitanje upravljanja je takođe na pitanje o tome kako sam EIP se tretira, dolazi kao što to čini od relativno nepoznatog programera u zajednici, ali pošto je osvojila široku podršku.

"Ja zapravo ne mislim da je najvažnija stvar je da prođe ovaj EIP sada", rekao je svetlo. "Ono što mislim da je još interesantnije je da se vidi kako će se Ethereum Fondacija se bavi tim."

Etar razblaživanje

Iako svetlo ne smatra da je nagrada smanjenje pritiska u promenu još uvek, drugi misle drugačije.

Sadašnji glasanje na EIP se održava preko carbonvote.com, koja omogućava Ethereum korisnicima da glasaju sa etrom tokena. Platforma je prvobitno podešen za zajednicu da glasa o tome da li da se prekraja istorija transakcija u blockchain u nakon DAO hack.

Na stolu je predlog: "ledenog doba ne treba da se produži bez barem nekog pada blok nagrade." Do sada, talli se nadmoćno favorizovanje niz potvrdnih odgovora.

Podrška za predlog - u kome nosioci etra dobiti glasova u odnosu na veličinu njihovih imanja - je zbog činjenice da je dolazak "ledeno doba" će najverovatnije biti odložena zbog ne-završetka POS sistema neophodna rok.

Etar nosioci su očekivali da će novi etar biti minirano sporije nakon ledenog doba, povećanje vrednosti kovanog novca već postoji.

Odlaganje tranzicije, međutim, značilo nastavak postojećih stopa rudarstva, što dovodi do nepredviđenog povećanja ponude i razblaživanja od vrednosti održanih kovanica - otuda predlog da se smanji stopu po kojoj rudari dobijaju etarskih nagrade ako ledeno doba kasni.

Kao i a odnosi nosilaca etar, svetlo smatra da bi usvajanje predloga takođe dovesti do više pažljivo razmotriti prelazak na dokaz udela, jer više neće biti finansijski podsticaj da se zadrži na zakazivanje.

Rekao je:

"Ako postoji smanjenje emisije, ima mnogo manje pritiska od strane zajednice da se dokaze o pitanju objavljen pre nego što je možda spreman."

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Zabrana, dumpiranje i napadi na rudarstvo: Da li bi se Bitcoin mogao oteti?

Post Mining of criptocurrenci

Logično ili ne, Bitcoins Coming Fork povećava svoju cenu

Post Mining of criptocurrenci

Zašto je bitkoinova Halving bila strašna opravdanost

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Commoditi Ekchange CEKS.io Ima naplatu za trgovinu, priprema se za USD

Post Mining of criptocurrenci

Bitmine pada 4PH-s ASIC snage na bitcoin mrežu

Post Mining of criptocurrenci

Zašto Big Bank konsultanti gledaju eterumovu tvrdu viljušku

Post Mining of criptocurrenci

Vodič za CoinDesk za stranke koje preuzimaju bitkoin

Post Mining of criptocurrenci

Službenik iz Njujorka sankcionisan za rudarsku bitkuinu na poslu

Post Mining of criptocurrenci

Zašto rudari rude Bitcoin Cash - i gubitak novca

Post Mining of criptocurrenci

BitAngels Michael Terpin na dugom putu ispred Bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Mining Giant BitFuri objavljuje okruglo finansiranje od 20 miliona dolara

Post Mining of criptocurrenci

Šta očekivati kada se Bitcoin Halving dogodi