Bitcoin industrija se bavi bezbednosnim izazovima | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin industrija se bavi bezbednosnim izazovima

Bitcoin industrija se bavi bezbednosnim izazovima

Dan dva The North American Bitcoin konferencije (TNABC) je možda najviše zbog odsustva očekivanih zvučnika, uključujući Blockstream je Adam Back, Bitstamp COO Jean-Baptiste Graftieauk i Gav rudara direktor Džoš Garza, od kojih su otkazale planirana nastupa.

Međutim, razvoj može biti Fitting obzirom na to da ovaj događaj je uspeo da istakne temama u industriji, za razliku od bilo kojeg pojedinca, sa obezbeđenjem, kao najvidljiviji temu dana.

Jedan broj govora i okruglih stolova obratio sigurnost u oba specifičnim i apstraktne načine. U toku je pitanje kako bi Bitcoin sigurniji, da li to znači jačanje svoje bore oblaka rudarskog sektora, unapređenje razmene i novčanike ili razvijanje strategije za egzistencijalnih pretnji kao što su regulacije, činilo prisutan u mnogim sednicama.

Dave Ripli, direktor Bitcoin novčanik pokretanja Glidera, sažeo jedan od najčešće navodi aspekata ovog razgovora, bezbednost potrošača sredstava, govori CoinDesk:

"Bezbednost je rešen za veoma tehnološki pamet korisnika, to definitivno nije rešen za korisnika mainstream."

Zglobna Stiven Kemet, čija bezbednost pokretanje Rivetzpresented na dan jedan je pokretanje faze, ovo pitanje konkretno, dodirujući na sigurnost sa nijansom koja se često izgubljena u mainstream medijsku pokrivenost Bitcoin.

"Mislim da svi razumeju da je blockchain je neverovatan komad tehnologije, ali postoji još pola od toga, što je" Kako mogu poslati uputstva u blockchain? ' "

Ovaj naglasak je ponovio TNABC organizator Moe Levin, koji je rekao CoinDesk On smatra da je veliko pitanje na displeju u slučaju bila je u toku borba između udobnosti i sigurnosti. Međutim, on je predložio druge teme možda pretrpeo u svetlu ovog naglaskom.

"Ne mislim da dovoljno vremena dobila je kako će usvajanje masa potrošača dogoditi ove godine", rekao je Levin.

U završnoj adresu Levin obezbedio odgovarajući dramatičan težinu ovog razgovora, savetovanje industrije:

"Mi smo u trenutku sada, moramo da mudre odluke kako bi se osiguralo uspeh Bitcoin je."

BitGo o bezbednosti u 2016

"Dobili smo previše Haki, previše gubitaka."

BitGoCEO Vil O'Brajen je izdao ovu izjavu rano u postupku tog dana u razgovoru koja se fokusirala na multi-potpis njegove kompanije Bitcoin novčanika tehnologije, kao i veći strugglesof industrije da pruži korisnicima bolju sigurnost.

O'Brajen posebno ilustrovao kako očekuje da će sigurnost da napreduje u narednoj godini. Njegov najdirektniji predviđanje može biti da će 2015. Videti industrija usvoji Multi-institucionalni 'bezbednosni standard koji će videti kompanije dele odgovornost održavanja i obezbeđenja privatne ključeve.

"Do kraja ove godine, ona više neće biti prihvatljivo za jedno društvo da drži sve ključeve novčaniku", rekao je O'Brajen.

Izjave mogli signal trend s obzirom da 2014 je namešteno kao "godinu multisig" mnogi u industriji.

Buterin govori održivi razvoj

Ethereum je Vitalik Buterin je bio prisutan na razgovor fakturisane kao o kripto 2.0 industriji, iako je više usmeren posebno ka pružanju pogled na ono što je decentralizacija vredno na visokom nivou.

Buterin prirodno se dotakli pitanja inherentnih sa centralizaciju; kadriranje Bitcoin kao samo jedan od mnogih već najčešće korišćenih oblika decentralizovane tehnologije, mada se sa pravim koristi slučajeva.

Na primer, Buterin naveo veb link truleži, pri čemu stariji zastarele linkove umreti kad su sajtovi su direktno se više ne održava, kao hitan problem mainstream koji bi mogao biti riješen od strane zajednice.

"Ako svi ovi sajtovi su čuvani na decentralizovanoj mreži, oni bi bar živeti zauvek, ili dok neko brine o njima", Buterin našalio.

Buterin takođe izneo svoj osvrt pet sloja na kripto 2.0 prostora, labave termin kategorija On je za ono što je postalo "približavanja različitih tehnologija". Generalno, njegov govor je bio u stanju da artikulišu kako ovi delovi u razvoju ekosistema nameravaju da rade zajedno, čak i ako su specifični detalji tek treba da se utvrdi.

Rudarstvo na raskrsnici

Razgovor je počeo zloslutno sa Corem opisuje tekuća pitanja u oblaku rudarstvu segmentof u Bitcoin industriji, kao i sveprisutna, navodeći:

"Oblačnost rudarstvo je pravi problem za nas, tu je mnogo, mnogo Ponzi šeme."

Corem osudio neke oblak rudarske kompanije kao "tempirana bombe", što jasno da on misli da problemi u industriji su daleko od kraja.

Vavilova, čiji Bitcoin rudarska kompanija je podigao $ 40m do danas, sebe pozicionirao kao član grupe možda najviše spremni da pronađu rešenja za pitanje.

"Možda sam optimista, ali vidim priliku", rekao je on.

Drugde, Bitmain je Idi naveo da je njegova kompanija istražuje rešenja koja će pomoći da obezbedi stabilno oblak rudarski proizvod.

Cloud rudarske kompanije imaju za cilj da omoguće potrošačima način da profitira od Bitcoin rudarstva bez potrebe upravljanja i rada mašine.

Gav Miners K & A otkazan

Možda pre svega, mnogo očekivana pitanja i odgovori sa GAV Rudari direktor Josh Garza nije došlo kao što je očekivano.

Ovaj događaj, drummed od strane besnih Reddit pristalica Bitcoin je imao svu očekivanje teška meča. Ujutro današnjem događaju, na primer, dva od prva četiri mjesta su bila posvećena deriding Garza i projekat paicoin.

Ranije Garza je pristao da učestvuje na sednici da bude modifikovan od strane člana Bitcoin zajednice koji se obratio kontroverze oko njegove kompanije predloženi Bitcoin konkurenta, paicoin.

Projekat je nedavno postao upleten u skandal za akcije koje se odnose na promociju paicoin, uključujući planirane tržišne podrške za projekat. Gav Rudari je posebno pokrenuo program otkupa za altcoin, koji nastoji da ublaži žalbe kupaca.

Gav Rudari je bio sponzor ovogodišnjeg TNABC.

Startup faza pakovanja iznenađenja

Ako neki glavni govornici su bili primetno odsutna, drugi dan za pokretanje faze videli pojavu iznenađenje nekih kompanija ne reklamiraju na rasporedu TNABC.

Ovo izdanje manifestacije featured distribuira skladištenje pokretanje stroj, Bitcoin novčanika Airbitz, blockchain nagrade programa Ribbit.me, decentralizovana predviđanje tržišta augur, Zimbabve na bazi Bitcoin Bankomat pokretanja Cripto Counter, Bitcoin Noveanika KripotKit i kripto 2.0 pokretanja lanca.

Žiri, uključujući Roszak, Andrev Filipovski Liberti.me je, Pantera glavnog grada Steve Vaterhouse i programera Peter Todd, bio je ponekad teško na startup, pita njih je pokazao pitanja o njihovoj bezbednosti i strategije na tržištu.

Jedan od dobro primili startup je Popuštam, koji nastoji da obezbedi korisnicima način da se krene fiat valute na Bitcoin blockchain. Međutim, takođe je pokazala granice decentralizovane tehnologije u sadašnjem stanju, objašnjavajući da je i dalje koriste banke da račun za fiat dolara.

"Fiat ide na račun u banci, to je predmet revizije i broj tethers u opticaju će biti predmet revizije od strane blockchain", rekao je generalni direktor Riv Kolins.

Generalno, sudije činilo podeljena na sumu od prezentacija, međutim.

Tod, poznata sigurnost zagovornik, bio manje impresioniran, navodeći otvoreno: ". Neke od ovih stvari nije me ubedi da će raditi"

Roszak, međutim, bio je više pozitivan, govoreći u svom obraćanju na uzbuđenje koje mnogi još uvek osećaju o industriji uprkos nedavnim borbama.

"Volim energiju, inovacija na blockchain, moramo mnogo više od toga", rekao je Roszak.

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

HashFast odbacuje neometan bankrot u sudu u San Francisku

Post Mining of criptocurrenci

Zašto Timothi Coles prodaje svoje $ 2 miliona zlata za Bitcoin

Post Mining of criptocurrenci

HashRabbit podiže $ 500k za svoje Bitcoin Mining Softvare Solution

Post Mining of criptocurrenci

Šta je Halving? Prelazak na Bitcoin Big Mining Change

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin rudarski proizvođač HashFast ulazi u poglavlje 11 Stečaj

Post Mining of criptocurrenci

CoinTerra otvara pre-narudžbe za prvu 16nm bitcoin ASIC

Post Mining of criptocurrenci

Private Blockchains za Bitcoin maksimaliste

Post Mining of criptocurrenci

FinCEN: Bitcoin mining i usluge deponovanja nisu transporteri novca

Post Mining of criptocurrenci

Istraživanje trake Bitcoin Mining od Hobbi do velikog biznisa

Post Mining of criptocurrenci

Optužbe protiv prevare nađu bivšeg izvršnog direktora HashingSpacea

Post Mining of criptocurrenci

Pogled u unutrašnjost KnCMiner-a, tamni konj bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Scaling Upgrade: kako se konačno dogodio (i kako to ne može uspjeti)