DigitalBTC izveštava o ranom uspjehu na australijskoj berzi vrijednosnih papira | RS.democraziakmzero.org

DigitalBTC izveštava o ranom uspjehu na australijskoj berzi vrijednosnih papira

DigitalBTC izveštava o ranom uspjehu na australijskoj berzi vrijednosnih papira

Australijski Bitcoin firma DigitalBTC je prijavio svoje tromesečne zarade, prva od kada je kompanija je kroz obrnutim preuzimanja i ponovnog listinga na Australian Berze (ASKS).

Kompanija je objavila pozitivan tok gotovine iz Bitcoin rudarskih aktivnosti i Bitcoin propozicijama likvidnosti, dodajući da je već uspela da povrati investicija u svojim rudarskim radovima. Pored rudarstvu, DigitalBTC pokušava da uđe u prostor potrošača i da je jasno da planira da koristi prihod po svojoj rudarstvu za gorivo dalju ekspanziju.

Kao DigitalBTCis prvi Bitcoin kompaniji da bude naveden na ASKS, takođe je prvi takav kompanija da prijave svoje tromesečne zarade u rutinskoj podnesku sa razmene.

Rudarstvo uspeh

Trenutno, Bitcoin glavni izvor prihoda miningis DigitalBTC je. Kompanija je naredio nekoliko tranše BitFuri minersearlier ove godine, obećavajući da će postati jedan od najvećih rudarskih radova na svetu.

Pored BitFuri aranžmana, firma je ušao u strateško partnerstvo sa CloudHashing.com. Prema sporazumu, CloudHashing.com vodio raspoređivanje rudarskog hardvera, dok DigitalBTC zauzvrat ponudio trgovinske usluge CloudHashing.

"Naš kupovinu opreme Bitfuri Group je pokazala da je mudra odluka, sa firmom sada je dostigao potpunu osvetu na našem Original US $ 4m nabavku opreme, uključujući sve troškove kapitalnih i operativnih nastalih do sada", rekao je DigitalBTC izvršni direktor Žena Tsvetnenko.

Kompanija navodi u saopštenju da je do sada vadi oko 8.600 bitcoins i da, od 30. Juna, je smatrao kako se procenjuje, 3.600 bitcoins čeka likvidacija ili koristiti u likvidnosti deska. Međutim, u svojoj ASKS navedenom u kompaniju prijavio nešto manji broj, rekavši da prodaje oko 4.000 bitcoins, koji generiše oko US $ 2.1m.

Kompanija je objasnio razliku između likova kao mana računovodstvenih pravila:

"Zbog prirode računovodstvenih standarda, bitcoins generisan ali i dalje održavaju pre likvidacije ili koristiti u likvidnosti Desk operacija neće biti prijavljena kao novčanih tokova koji se odnose na operativne aktivnosti."

Trgovanje i razvoj proizvoda

DigitalBTC je takođe preimenovan svog trgovinskog sto, koji se sada zove Desk likvidnosti, što ukazuje nastavlja da generiše "dobre prinose". Kompanija je takođe proširila svoju listu partnera i stekli zvuka u junu, kaže, dok se smatraju dodatne investicije u Bitcoin rudarskih radova.

Osim toga, dok je nagoveštava da R & D je i dalje na broju inovativnih potrošačkih proizvoda, su dobili nikakve dodatne detalje.

"Sistem Bitcoin nastavlja da ide od jača, sa značajnim novim investicijama i velikih trgovaca koji dolaze na brodu", rekao je Tsvetnenko. "U poslednjoj nedelji, najveći trgovac tek treba da prihvati Bitcoin, Dell, počeli prihvatanje plaćanja za kupovinu putem Dell sajtu."

Tsvetnenko je dodao da Bitcoin je ubrzano kreće ka mainstream usvajanje i jasno DigitalBTC namerava da igraju ulogu u ostvarivanju punog potencijala Bitcoin je.

MiningDigitalBTCASKS

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Zašto je bitkoinova Halving bila strašna opravdanost

Post Mining of criptocurrenci

Na 400 miliona dolara godišnje, akademski prati Bitcoin mining vrijedi cijenu

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Cash osvaja rudarsku snagu po ceni padne ispod 600 dolara

Post Mining of criptocurrenci

Kvebek Lures Criptocurrenci rudari kao kineski izvori na industriji

Post Mining of criptocurrenci

Prostor i vreme: kako BitTorrent Creator napada napade Bitcoin-a

Post Mining of criptocurrenci

5 Velika pitanja za Bitcoin u 2018

Post Mining of criptocurrenci

CoinTerra smanjuje cenu TerraMiner IV bitcoin rudarske opreme

Post Mining of criptocurrenci

Nadogradnja završena? Novi softver kompanije Ethereum još uvek nije stabilan

Post Mining of criptocurrenci

Novi klasik? Protestanti već ulažu alternativne etereume

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Mining Pool podržava Rootstock Smart Contracts napor

Post Mining of criptocurrenci

Niže vreme blokiranja moglo bi pomoći smanjivanju Bitcoina, ali će li to funkcionirati?

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Mining Firm KnCMiner podiže dodatnih 15 miliona dolara