Butterfli Labs za nastavak poslovanja sa ograničenim poslovanjem | RS.democraziakmzero.org

Butterfli Labs za nastavak poslovanja sa ograničenim poslovanjem

Butterfli Labs za nastavak poslovanja sa ograničenim poslovanjem

Borbena Bitcoin rudarstvo proizvođača Butterfli Labs je najavila da će nastaviti ograničene poslovne operacije nakon razgovora sa Federal Trade Commission (FTC).

Kompanija Missouri, sa sedištem u neće biti dozvoljeno da služe novih potrošača kada je ponovo otvara, i biće ograničen na ispunjavanju postojećih porudžbina. Butterfli laboratorije potvrđuje da će ostati pod rukovodstvom prijemnika po službenoj dužnosti, koji će nadgledati posao.

Leptir Labssuggested da ima za cilj da iskoristim ovu priliku da obnovi svoju tržišnu percepciju, koji je priznao je pod uticajem nedavnih akcija FTC.

Kompanija je napisao:

"Butterfli laboratorije vievs nalog kao dobar znak za budućnost naše kompanije, naših kupaca i zaposlenih. Ova tužba je oštećen svoj ugled i da je do Butterfli Labs da pokuša da popravi tu štetu."

U saopštenju sledi izveštaj iz Kansas Citi Starthat predložio Babočka laboratorije je držao početne razgovore sa FTC o ponovnom otvaranju svoje poslovanje ranije ove nedelje.

Međutim, akcije od strane FTC ne može biti potvrda za kompanije i njenih napora. U poslednjih podnesaka, FTC je ukazao da Butterfli laboratorije treba da se dodeli pomoćni olakšanje samo koliko je potrebno da se smanji verovatnoću potrošača povrede.

Reputacioni oštećenja

Leptir laboratorije je rekao da, iako je zadovoljan najavom, opet se poslednjih izjave FTC da bude sporno.

Kompanija je napisao:

"Postoji veliki broj neosnovanih zahteva cirkulišu oko Butterfli Labs. Namera nam je da odgovori na sve netačnosti u dogledno vreme, uključujući i lažne tvrdnje oko burn-u testiranju i Butterfli laboratorije neprimereno rudarstvo bitcoins sa opremom kupaca."

Nova dokumenta u slučaju podneti 27. Septemberlevied tih navoda protiv kompanije, ukazuju da Babočka laboratorije sprovode produžiti testiranje svojih mašina nakon što je izvršena od strane kupaca da profitiraju od njihove proizvodnje.

FTC je takođe tvrdio da Butterfli Labs zaposleni profitirali od rudarskih bušotina koje su vraćene od strane kupaca ili ostali u kompaniji pritvoru nakon što je potrošač je izdao povraćaj.

Izazovnim vremenima

Butterfli laboratorije završio svoje izjave priznavanje gnev oko kompanije u poslednjih nekoliko nedelja, zahvaljujući onima koji su stajali pored svog poslovanja.

"Butterfli laboratorije zahvaljujući svojim mnogo kupaca, zaposlenih i poslovnih partnera za ostanak kod nas tokom ovog izazova vreme", navodi se u saopštenju.

Pre njenog gašenja, leptir laboratorije je pod opsadom proizvodnih kašnjenja i žalbi potrošača, međutim, da je jedan od vođa rano na tržištu, što je bio u upotrebi od 2010. Godine.

Butterfli laboratorije je formalno zatvorena dovnin krajem septembra posle meseci žalbi potrošača koji nije uspeo da isporuči proizvode kao reklamiraju.

CoinDesk je doprla do FTC za komentar, ali nije dobio odmah odgovor.

Butterfli LabsMining

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

5 Globalni problemi Bitcoin dokaz o radu može pomoći u rešavanju problema

Post Mining of criptocurrenci

Novi klasik? Protestanti već ulažu alternativne etereume

Post Mining of criptocurrenci

Amazon počinje sa isporukom 21 Bitcoin računara

Post Mining of criptocurrenci

Bankrupt Bitcoin Miner Alidian prodaje 218-ih rudarskih pogona

Post Mining of criptocurrenci

Bojkot Segvit2k: UASF Bitcoin-a se ne smanjuje od avgustovskog roka

Post Mining of criptocurrenci

Paritet traži spasilačku vilicu da povrati zamrznute milione

Post Mining of criptocurrenci

BitAngels Michael Terpin na dugom putu ispred Bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

Bitmain oslobađa energetski efikasne 478GH-i AntMiner S3

Post Mining of criptocurrenci

CloudHashing će ponuditi Bitcoin Mining kao uslugu - MaaS

Post Mining of criptocurrenci

Startups Brace za Bitcoin Cash Fork u talasu ažuriranja politike

Post Mining of criptocurrenci

Pogled u unutrašnjost KnCMiner-a, tamni konj bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

Bitkainova skeletna debata: pogled iz kineskih rudara