Sekretarna rudarska firma otkrivena kao moguća pobednica aukcijske marke u SAD-u | RS.democraziakmzero.org

Sekretarna rudarska firma otkrivena kao moguća pobednica aukcijske marke u SAD-u

Sekretarna rudarska firma otkrivena kao moguća pobednica aukcijske marke u SAD-u

Prošlonedeljni SAD aukcija vlada oduzetih Silk Road bitcoins ostavilo lagano misteriju: Ko je osvojio dva najveća bloka 27.000 i 20.000 kovanica?

Pobednici dva prethodna US Marshals Service (USMS) Bitcoin auctionsalvais završio se najavljuju nekoliko dana svojih uspešnih ponudi.

Dobitnik prve aukcija je, slavno, kapitalista Tim Draper koji je tvrdio sve 30.000 bitcoins za prodaju. Druga aukcija video SHAREGO lavovski u sindikat organizovao Bitcoin Investment Trust, iako Rektacenzija ponovo uzeo nešto novca.

Treći i najnoviju USMS aukcija je imao tri pobednika, ali samo jedan od njih je došao napred do sada. To je Nev Iork razmena itBit, koji je tvrdio 3.000 kovanica, najmanji tranšu na aukciji.

Sada blockchain čuvari veruju da su možda identifikovali drugi pobednika, koji je tvrdio da je najveći iznos kovanica - 27,000 BTC - na prodaju.

Kamberlend Rudarstvo misterija

Na tragu pobednika misterioznoj, članovi r / Bitcoin iskopali dva meseca staru tvit sa računa koji nosi naziv "Kamberlend Mining" koji jednostavno naveli Bitcoin adresu. Ta adresa je kasnije dobio 27.000 novčića od zalihe zna da je pod kontrolom USMS.

Najmanje dva Bitcoin ugledne među onima follovingthe Cumberland rudarstva obzir su Frede Ehrsam je Coinbaseco-osnivač, i Phil G Poter, menadžer Bitfinekekchange.

Misterija produbljuje. Veb lokacija koja se pojavljuje da pripada Cumberland Mining & Materials LLC otkriva malo informacija. Single-stranica sajt sadrži veliku zaliha imidž mina kolica, a jedini opis aktivnosti kompanije je da daje "rešenja za bitcoiners". Kontakt imejl je naveden.

Ček sa Delavare Odeljenja za korporacije pokazuje da Kamberlend Rudarstvo i materijali DOO je tu ugrađena nešto više od godinu dana, 25. Februara 2014. To je naveden kao rezident u Sjedinjenim Američkim Državama i da je u "dobrom stanju", prema State Business matičar.

Kamberlend Rudarstvo je podneo nema godišnje izveštaje i da je platio $ 300 za svoj godišnji razrez poreza, standardni ratethe država zahteva od društva sa ograničenom odgovornošću. Država ne zahteva društva sa ograničenom odgovornošću da podnese godišnji izveštaj.

Marshals transfer sistem

Nezavisni analitičar Deno Ferrinu, koji je izgradio alat za praćenje kretanja sredstava na blockchain, je utvrdio da je maršali servis koristi isti metod za prenos novčiće sva tri pobednika aukcije.

U USMS je navedeno u aukciji instructionsthat bi kovanice biti prebačeni na pobednicima u nizu koji su dobili njihove pobedničke ponude - na prvom mestu, prvo služio, drugim rečima.

U trećoj aukciji, prvi dobitnik je bio itBit, drugi dobitnik je osvojio 20.000 BTC i treći pobednik - povezana sa Cumberland Rudarsko - zakačila 27.000 novčiće.

Taj metod, detaljno o ​​Ferrin je Cripto mrvice blogu, pokazuje da maršali prvo slanje "test" transakciju od 0,05 BTC na adresu koju kontroliše pobednika.

Nedugo zatim - 30 minuta u slučaju prvog pobednika i dva sata za drugu pobednika - celokupan iznos kovanica osvojio je prebačen u navedenu adresu pobednika.

Ali kada je došao do trećeg pobednika, veruje da je Kamberlend Rudarstvo, test transactionvas poslao pred kraj radnog dana, u 4:30 časova 9. Marta. U maršali onda očigledno ostavio za dan, samo prebacivanje potpun amountof 27.000 novčića Sledećeg dana u 7:45 am istočnoj računanja vremena.

'Cumberland' kovanice u pokretu

Prema blockchain analizi Ferrin je, Cumberland rudarstva adresa je počeo da "kora" kovanice off slati na druge adrese.

Dobitak su bili podeljeni u tri komade 2.000 BTC, 5.000 BTC i 14.000 BTC. Oni su podeljena roku od nekoliko sati od prijema aukcije dobitak od US Marshals.

2,000 BTC-komad je otišao na adresu zna da bude pod kontrolom Bitfinek za depozite klijenata, Ferrinu rekao CoinDesk u intervjuu.

Analiza navodi da 6.000 BTC bilo ono preostalo posle tri komadi su prebačene napolje. Ovaj iznos se pojavio da iznos testa transakcije i druge naknade za transakciju oduzet od nje.

Ferrinu smatra da Cumberland Rudarska adresa je postupao u ime sindikata tri pobednika, pa su kovanice koje odrana. Ostatak 6.000 BTC sa naknadama umanjena održani su od strane organizatora sindikata, mozda sam Cumberland.

Napisao je:

"U roku od tri bloka transakcija za 2.000 BTC, 14.000 BTC i 5.000 BTC je odrana od nagrađenog iznosa. Preostali iznos od skoro 6.000 BTC-bio kratak količina testa transakcija i naknada da primi početnu sumu. Zbog ove I oseti 6.000 distribucija je ostao sa administratora sindikata. "

Ferrinu takođe istakao da su transakcije došlo u kratkom periodu, koji se održava u tri uzastopna bloka.

"To je kao da ima liniju plaćanja da se, ili plan gde da stavi Bitcoin", rekao je Ferrinu.

Ferrinu upozorava da dok je on ostaje pri svojoj teoriji da je veliki pobednik u trećoj aukciji bio sindikat sa do četiri člana, uključujući i organizatora, transakcije bi takođe pokazuju jednu pobednika čišćenje novčiće na hladnom i deponovanje malu količinu na Bitfinek.

"Postoji mogućnost da je ovo samo jedan pobednik umesto sindikata, ali brzina kojom su oljuštene tri transakcije off i brojeve lepe okrugle bi se osećaju kao da su [transakcija] konkretnim licima koja su poznate pre utorka ," rekao je.

Kovanice 'oljuštene "iz 27.000 BTC-osvojila je treće" pobednika "na aukciji, veruje da je sindikat vode Cumberland rudarstva. Izvor: Cripto Mrvice

Cumberland je profesionalni trgovinske veze

Dok se veoma malo zna o aktivnostima Cumberland rudarstva, čini se da ima veze sa nekoliko kompanija u Bitcoin prostoru. Ferrinu otkrio ključeve javne PGP pojedinaca sa Kamberlend rudarstva email adresama, dok u potrazi za informacijama o kompaniji.

Tasteri su navedeni na javnom PGP keiservers, gde pojedinci koji koriste spisak sistem za šifrovanje PGP email i verifikuje njihove adrese.

Ovi podaci takođe pokazuju da su tasteri su 'potpisani', ili je njihov identitet verifikovan, rukovodioci u Bitcoin prostoru. Javni ključ za V. Eric Saraniecki, koji ima cumberlandmining.com domena ime, a koji je naveden kao korisnik Kamberlend rudarstva i materijali DOO, potpisali su Mark Lamb, izvršni razmene sa sedištem u Londonu Coinfloor. On je takođe potpisali Shaul Kfir, glavni tehnološki direktor u Digital Asset Holdings i bivši direktor tehnologije u bitova zlata, prema Kfir je LinkedIn profil. Mike Paleokrassas, viši trgovac na SecondMarket, takođe uvrštena među potpisnicima.

Pojavljuju druge osobe sa Kamberlend rudarstva e-adresa da ima istoriju kao profesionalni trgovaca. Kamberlend adresa pripada pojedincu po imenu Čedvik Miler, na primer. Tvitter, Čedvik Miler navodi himselfas a Bitcoin zanesenjak, sa linkom za bitcoinbank.comin svoj profil.

U 2012 intervievvith na sajtu koji se zove poker Saveti, Miler kaže da je radio za "Čikago zasnovanom trgovačku kompaniju", nakon diplomiranja na Univerzitetu u Indijani. Pojedinac po imenu Čedvik Miler iz Indijane je naveden kao politički donorbi Centra za Responsive Politics, koji održava otvorenu bazu podataka donacija. Miler navodi DRV Trading Group kao svog poslodavca.

Zašto 'Politika Higijena' pitanja

DRV Trading je gigant vlasnički trgovanje fond sa sedištem u Čikagu. Njegov glavni izvršni Don Vilson suosnivač Bitcoin firmu digitalni sredstva Holdings prošle godine, koja je najavila Volstrit star Blithe Masters kao njen izvršni direktor juče.

Drugi potpisnik javnim ključem Saraniecki je, Joshua Charnin-Aker, ima ime koje odgovara na 'Vreme trgovac "zaposleno u DRV roba. Saraniecki sam ima ime koje odgovara "robne trgovac", citirao je u Njujork Timesarticleabout kupuju imovinu u gradu sa sedištem u Njujorku.

CoinDesk je kontaktirao email navedena na sajtu Cumberland rudarstva i pojedinaca navedenih u keiserver za komentar, ali nije dobio nikakav odgovor. Izuzetak je SecondMarket, gde Brendan O 'Konor, generalni direktor koji nadgleda Paleokrassas, zatražio je telefonski poziv da kaže da firma ne komentariše kompanija može ili ne može biti posluju sa.

Ako su novčići osvojila itBit i misteriozne Cumberland rudarstva, šta je sa 20.000 BTC koji je otišao na još uvek neimenovanog pobednika? Ferrinu nema nagađanja, iako je naglasio značaj ne ponovne upotrebe Bitcoin adrese za održavanje transakcija anonimnost.

"Ovaj pobednik je imao 'higijene privatnosti" odličan ", rekao je on.

Korekcija

Ranija verzija ovog teksta naziva simplek i posredovanje. To je zapravo omogućava digitalne valute kompanijama da prihvati plaćanje kreditnom karticom.

AuctionsUS maršali ServiceCumberland Rudarstvo

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

BitAngels Michael Terpin na dugom putu ispred Bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

Ethereum Developers Pronađi Geth Bug kao Hard Fork Nears

Post Mining of criptocurrenci

Monopoli-otporno rudarstvo? Papirna tvrdnja Bitkain centralizacija je preplavljena

Post Mining of criptocurrenci

Na 400 miliona dolara godišnje, akademski prati Bitcoin mining vrijedi cijenu

Post Mining of criptocurrenci

SegVit Lock-In: Šta znači tehnološki prelomac za Bitcoin

Post Mining of criptocurrenci

Prekidanje podataka o žalbama FTC-a za leptirke

Post Mining of criptocurrenci

Istraživanja otkrivaju nedostatke dizajna u Scaling predloženju Bitcoin Unlimited

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Miners Back Predloženi rok za 2017 Hard Fork

Post Mining of criptocurrenci

Canadas Vault of Satoshi na test Cloud Mining Market

Post Mining of criptocurrenci

Privatni sastanak u Kini objedinjuje rukovoditelje Bitcoin rudarske industrije

Post Mining of criptocurrenci

Ledger pokreće USB Bitcoin novčanik s sigurnošću banke

Post Mining of criptocurrenci

DAO Kritik brani Ethereum Hard Fork kao obred prolaznosti