Bitcoin Miners Back Predloženi rok za 2017 Hard Fork | RS.democraziakmzero.org

Bitcoin Miners Back Predloženi rok za 2017 Hard Fork

Bitcoin Miners Back Predloženi rok za 2017 Hard Fork

Grupa Bitcoin rudara koji čine skoro 80% od mreže hashrate, kao i predstavnici razmene, usluga i doprinose razvoju projekta Bitcoin Core, su predložili razvoja vremenski okvir za skaliranje na Bitcoin mrežu.

U saopštenju je izdanje dolazi nakon više od 18 sat vremena sastanku u Hong Kongu koje su izazvale učesnika iz Kine Bitcoin rudarske zajednice i članovi Bitcoin Core tima.

Neki od potpisnika pismu bili strana u prethodnoj izjavi koja izrazio protivljenje bilo "spornog hard viljuškom" na Bitcoin mrežu.

Prema predloženom vremensku liniju, Bitcoin ključni saradnici Matt CORALLO, Luke Dashjr, Cori Fields, Johnson Lau i Peter Todd će proizvoditi i preporučuju kod za hard viljuškom na Bitcoin mreže koja bi karakteriše povećanje blok veličine. Kod ovog predloga se očekuje da budu dostupni do jula.

Ovaj predlog će biti predstavljena tri meseca nakon objavljivanja segregaciji svedoka, a predložene promene u kodu Bitcoin je da menja način na koji se Bitcoin transakcija potpis podaci sačuvani.

Predstavnici za rudare AntPool, A-kbt, BitFuri, Bitmain, BTCC, BV, F2Pool, GHash.io i Genesis rudarstva složili su se da podrže segregiranim svedoka, očekuje da bude objavljen u aprilu. Prema podacima iz Blockchain.info, veće rudari na listi potpisnika su proizveli otprilike 80% svih blokova u poslednjih nekoliko dana.

Ova grupa je rekao da je, nakon odobrenja od strane volonterski Bitcoin Core tim i emisiji "snažnu podršku zajednice", da će podržati raspoređivanje tog tvrdog viljušku - promenu na mreži koji bi zahtevali korisnike da preuzmu novi softver kako bi ostali u skladu - sa aktiviranje odvija negde "oko jula 2017. Godine".

U saopštenju se navodi:

"Ovo teško viljuške se očekuje da uključuju funkcije koje se trenutno razmatraju u okviru tehničkih zajednica, uključujući povećanje podacima nisu svedok biti oko 2 MB, sa ukupnom veličinom ne više od 4 MB, i da će biti usvojen samo sa široka podrška preko cele Bitcoin zajednice. "

Dalje, u saopštenju naveo da su potpisnici će, za sada, koristiti samo proizvodne verzije Core softvera.

"Mi ćemo pokrenuti samo Bitcoin Core-kompatibilan konsenzus sistema, na kraju sadrži i SegVit i hard-viljušku, u proizvodnji, u doglednoj budućnosti", navodi se.

Ovo odražava promenu iz prethodne verzije izjave objavljene na internetu da sadržanu jači jezik u obavezu da koristi Core preko druge alternative. Kasnije uklonjena, on je rekao da će grupa "ne vodi Bitcoin Classic", referencu na alternativni primeni pušten ranije ovog meseca da uključuje kod za blok povećanje veličine transakcije do 2 megabajta (MB) u odnosu na sadašnjih 1 MB po bloku.

Kompletan spisak potpisnika možete naći ovde.

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Amazon nagrađen patentom za cloud computing u obliku bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

Stečajni sud Sjedinjenih Američkih Država se usredsredi na bitkuin valutni status

Post Mining of criptocurrenci

Kao Bitcoin Halving pristupi, 51% Attack pitanje Resurfaces

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoinova budućnost kreće u fokus na skaliranju bitkoina 2. dan

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Mining je porodični posao za ovog oca i sina

Post Mining of criptocurrenci

Kineski minerali zagrevaju debatu na skaliranju Bitkoina u Hong Kongu

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Miner Hosting Firma HashPlek pokreće $ 400k u novom finansiranju

Post Mining of criptocurrenci

RSK podiže 3,5 miliona dolara, pokreće Bitcoin Smart Contract Testnet

Post Mining of criptocurrenci

Da li 51% napada na stvarnu pretnju za Bitcoin?

Post Mining of criptocurrenci

Alpha Technologi najavljuje novi povratak na osnove Viper Miner Specs

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Developers upozorava Ethereum Vile postavlja uznemirujuće prethodnike

Post Mining of criptocurrenci

Zašto rudari rude Bitcoin Cash - i gubitak novca