Alpha Technologi najavljuje novi povratak na osnove Viper Miner Specs | RS.democraziakmzero.org

Alpha Technologi najavljuje novi povratak na osnove Viper Miner Specs

Alpha Technologi najavljuje novi povratak na osnove Viper Miner Specs

Britanski: ASIC dizajner Alfa Tehnologija je revidiran specifikaciju za predstojeći Viper script rudara, obećava značajan ubrzanje, ali i pada nekoliko funkcija u procesu.

The pover dobici heairanje su značajne Alpha je prvobitno obećala 5 MH / s i 25 MH / s jedinicama, ali je ranije ove godine revidiran te brojke do 16 MH / s i 90 MZ / srespectiveli. Sada obećava da isporuči 50 MH / s i 250 MH / S - 10 puta veći od prvobitne stope.

Kompanija kaže da je odluka doneta nakon dugog razmatranja i dugih pregovora sa svojim partnerima, zajedno sa jakom konkurencijom na script rudarskom tržištu. Naime, KnCMinergenerated priličnu količinu zujanje u script zajednici sa svojim 250 MH / s Titan rudara, po ceni od $ 9,995.

Sa poslednjom revizijom, Alpha vodeći Viper rudar treba da ponudi slične performanse po nešto nižoj ceni. Još uvek je rano za procenu realne performanse, energetsku efikasnost i povratak na investicije, ali je verovatno da će dve mašine biti blizu u spec.

Dok kompanija je odlučila da "add više moći" da "serija 1 'uređaja, nije jasno da li su dobici brzina rezultat su jednostavnim dodavanjem još čipova ili podešavanje dizajna. Kompanija kaže da će "skala snaga u skladu s tim", tako da potrošnja ne bi trebalo da rastu u skladu sa performansama.

Povratak osnovi

Alfa ističe da je povećana hashing snaga ne dolazi bez kompromisa. Nakon povratne informacije od korisnika ukazuju da snaga i efikasnost su osnovni problemi korisnika, kompanija je odlučila da odustane određene funkcije da ostanu konkurentni, govori svojim klijentima:

"Ovo je za" ne mogu imati sve "situaciju: hash stopu + fensi funkcije Kao rezultat ove odluke, u mogućnosti smo da nadograde svoje uređaje, ali kao što ćemo više 'Back To Basics" sa rudarima i. Sledeće funkcije će morati da budu uklonjeni iz jedinica da spase kako troškove, prostor i ubrzati proces proizvodnje. "

Redizajnirana, skromniji Viperima će poslati bez LCD displeja, Vi-Fi povezivanje ili VebGUI interfejs. Umesto toga, oni će raditi preko Vired USB ili Ethernet veze.

Pre samo nekoliko nedelja kompanija je rekao da je VebGUI interfejs je spreman da ode, dok je u isto vreme kompanija je saopštila da je pokrenula postupak trake out na GlobalFoundries, što ukazuje na dizajn je završen.

Zahvaljujući pristupu leđa u osnovama i nižih marži, Alfa kaže da uprkos dodatne snage, to neće promeniti cenu, sa Viper boravka u $ 2,200 i $ 9,000 za 50 MH / s i 250 MH / s modelima respektivno.

Cloud rudarstvo odloženo

Alpha kaže da neće ponuditi besplatno oblak hashingfor sada, kao novi hash cene čine oblak suvišna za sada, objašnjava:

"Operacija oblak rudarstva će uvek su se desili nakon serije 1 i to je težak poduhvat sa mnogo faktora potrebe da se heširani se. Kao što je izgradnja životnu sredinu (mreža, sigurnost, hardver, itd), programiranje interfejsa, postavljanje realnom vremenu kupovina sistem itd "

Kompanija je nastavio: "To nije nešto što može da se uradi u roku od jednog dana ipak mi vidimo sve veću potražnju da daju tačne podatke odmah To je jednostavno nemoguće postići u ovoj fazi, to nije nešto što treba potcenjivati i uvek. , bez izuzetka, samo želim da isporuči stabilne i pravilno ugrađene proizvode: ne želimo da žurimo ništa ".

Međutim, operacija oblak je definitivno planirano za budućnost, kaže. Batch 1 klijenti će biti ponuđen promocija, zajedno sa drugim postojećim klijentima, kada za to dođe vreme.

Kompanija insistira i dalje je na putu da isporuči prve rudari u julu na navedenu cenu, i namerava da uskoro pošalje fakture sa ažuriranim specifikacije svim kupcima.

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

BitFuri Ekploring Options u Bitcoin Cloud Mining Market

Post Mining of criptocurrenci

Pariti Team objavljuje Postmortem na 160 miliona eura za zamrzavanje etra

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Miner ZeusHash faces shutdovn service shutdovn

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Miners Back Predloženi rok za 2017 Hard Fork

Post Mining of criptocurrenci

CloudHashing će ponuditi Bitcoin Mining kao uslugu - MaaS

Post Mining of criptocurrenci

500 miliona dogenoina miniranih od strane nepoznatog hakera u napadu sa malvare-om

Post Mining of criptocurrenci

Koje većina? Bitcoin Ekchange Accord otkriva hardversku dilemu

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin cena Opadanje Iskre retko rudarstvo Teškoća pad

Post Mining of criptocurrenci

RSK podiže 3,5 miliona dolara, pokreće Bitcoin Smart Contract Testnet

Post Mining of criptocurrenci

BitAngels Michael Terpin na dugom putu ispred Bitkoina

Post Mining of criptocurrenci

ASIC Proizvođač HashFast se suočava sa pravnim postupkom od minerala Bitcoin

Post Mining of criptocurrenci

2018 je radila ili umirala za rudnike bitkoina, ali obećanje leži napred