Advokat istražuje potencijalnu akciju protiv KnCMiner-a | RS.democraziakmzero.org

Advokat istražuje potencijalnu akciju protiv KnCMiner-a

Advokat istražuje potencijalnu akciju protiv KnCMiner-a

Ažuriranje (16. Oktobar 12:43 GMT): Nova pozadina informacije o Butterfli Labs i Alpha Technologies je dodao da ovaj članak.

Potencijalni klasa akcija protiv Bitcoin rudarske kompanije KnCMiner počinje da se oblikuje.

Kalifornija-baziran advokat Šarlot, C Lin, objavila je da su njeni firmis istragu nezakonite aktivnosti vezane za prodaju i distribuciju KnCMiner je Titan i Neptun rudarskih proizvoda. Ovo uključuje kršenje ugovora, lažne reklame i javni lažno predstavljanje, koje su prikazani na zvaničnom sajtu inicijative.

KnCMiner, koja se podigla $ 14m u seriji A sredstva prošlog meseca, suočila se pritužbe od kupaca u pogledu kasne pošiljke, neispravan hardver i druge poslovne prakse u prošlosti.

Lin firma specijalizovana u oblasti ličnog prava, kao što su zapošljavanje i imigracije, a poslednjih meseci postala je direktno uključene u valuti industriji digitalne. Njen advokatska kancelarija takođe prihvata plaćanja u Bitcoin, litecoin i dogecoin.

Lin izdao saopštenje u CoinDesk rekavši da je taj potez potiče od onoga što je okarakterisano kao rastući hor nezadovoljnih rudara.

Ona je objasnila:

"Ja sam imam puno kolega i prijatelja koji su aktivno uključeni u rudarstvu, trgovačkih criptocurrencies, ili sopstvenu rudarske opreme. Čuo sam mnogo žalbi od njih oko ne dobija povraćaj nazad, opremu ne radi, ili pod-isporučuje heširanja moć."

Njena kancelarija je dodao da se još uvek određivanje šta, ako ih ima, šteta će se tražiti kao rezultat mogućeg delovanja klase.

Naime, Lin, pojavila se nedavno u Unitedconference Hashers u Las Vegasu, gde rudari razgovarali o potencijalnom odelo i, u nekim slučajevima, obećao svoju podršku naporima.

KnCMiner odgovara

KnCMiner direktor marketinga i odnosa sa javnošću Nanok Bie potvrdio sa CoinDesk da je kompanija svesna potencijalnog klase odelu koji se oblikuje.

Bie naveo da je rudarstvo Bitcoin, i ekosistem u celini, je "posao visokog pritiska sa puno jakih osećanja", ali tvrdi da je akcija klase istražuju po kancelariji Lin neće uspeti.

"Ne postoji osnov za pravnu akciju", Bie, rekao je, kasnije dodao, "Ima mnogo tih stvari se dešavaju u ovom poslu smo, naprotiv, transparentan i pošten kompanije. Mi smo pokazali novinarima oko našim objektima, i naš. Završni računi su javni. "

Za sada, nisu preduzete nikakve stvarne zakonske mjere, i kao kancelarija Lin je navedeno u saopštenju, to je dopiranje do potrošača i izgradnju svoju slučaj. Iako kratko na specifičnosti, u saopštenju se navodi da su više ispravke na svom predmetu protiv KnCMiner čeka na zvaničnom sajtu potencijal pantalona.

Industrija žalbe

U visoko-konkurentnoj industriji skloni da dizajnira pitanja, propustili rokove i stisnu margine, žalbe potrošača zajednički su. 

Jedan od najstarijih hardvera kompanija u prostoru, Butterfli Labs, trenutno bori da nastavi punu poslovanje sledeće prisilnog shutdovnbi Federalne trgovinske komisije (FTC) prošlog meseca.

FTC je rekao da je primila skoro 300 žalbi potrošača protiv kompanije, opet se odnose na refundiranje, brodskih kašnjenja i lažnog oglašavanja. Butterfli Labs, koja je sada nadgleda po službenoj dužnosti prijemnika, odgovorio da namerava da se bavi "niz neosnovanih tvrdnji" u dogledno vreme.

Ovaj članak je ko-autor Grace Caffin.

KnCMinerClass Akcija

Slične vesti


Post Mining of criptocurrenci

Zima dolazi: Bitcoin mining za toplotu (i profit)

Post Mining of criptocurrenci

Upoznajte DopaMINE, Boutikue GPU Mining Chassis

Post Mining of criptocurrenci

Radeon grafički procesori u potražnji kao Litecoin Mining Teškoća se povećava

Post Mining of criptocurrenci

Kako prestanite da brinete i volite vilicu

Post Mining of criptocurrenci

Od Gold Rush do rase oružja: zašto je Bitcoin Mining Heading North

Post Mining of criptocurrenci

Ethereum izvršava Hardchain Hardchain za povratak DAO fondova

Post Mining of criptocurrenci

CoinTerra se bavi zatvaranjem 200 zahteva za refundiranje kao prigovora

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin Mining Firm KnCMiner proglasi bankrot

Post Mining of criptocurrenci

Monopoli-otporno rudarstvo? Papirna tvrdnja Bitkain centralizacija je preplavljena

Post Mining of criptocurrenci

Bitcoin rudarski proizvođač HashFast ulazi u poglavlje 11 Stečaj

Post Mining of criptocurrenci

Švajcarski političar zatražio je od vlade da napravi izveštaj o bitkoinu

Post Mining of criptocurrenci

12 najvećih Bitcoin finansiranja Rounds Of All Time