Višestruki investitori otkrivaju koliko su bikovi u bitkoinu | RS.democraziakmzero.org

Višestruki investitori otkrivaju koliko su bikovi u bitkoinu

Višestruki investitori otkrivaju koliko su bikovi u bitkoinu

Važno je da stavi novac u usta je. Naravno, ako je BTC-, onda stavljajući Bitcoin gde su ti usta pravi razliku.

Proglašenje bivši na Facebook izvršne i investitora Chamath Palihapitiia da poseduje miliona $ 5 u bitcoins, oko 23.000 Bitcoin u tekućim cenama CoinDesk BPI, je vežba u poverenju za elektronsku valutu.

Kao i činjenica da on želi da poseduje najmanje $ 10 miliona više pokazuje ozbiljne interesovanje investitora za novu vrstu klase aktive da neki kritičari imaju u prošlosti smatrali bezvredna.

Vinklevii

The Vinklevos braća, dobrotvori iz ranog odnosa vith Facebook osnivača Mark Zuckerberg, razmatrani su neki od najvećih investitora u Bitcoin, ali to je relativno retko prijavljuje u odnosu na Palihapitiia javno raspravlja svoje Posljednji pogled na Bitcoin.

Poslovni Insajder javio je u aprilu da su blizanci poseduju 108.000 BTC. Na nedavnim cenama, to je više od $ 26 miliona.

Niko ne može sa sigurnošću reći kada Vinklevii nabavljaju ostava bitcoins, ali verovatno ste napravili sa prilično dobro.

Njihova ulaganja u BitInstant, međutim, ne izgleda da bude ide kao dobro.

Ta kompanija je imala niz problema odnosa sa javnošću, kao i odluka da se uključe reč "Instant" u ime kompanije je dokazano da akcije treba da budu podržane od strane reči.

Barem Vinklevosses oni podržavaju svoje reči sa Bitcoin akcijama. Ali ponekad, njihovi komentari mogu biti malo previše.

Na primer, komentar koji država može prebaciti svoju valutu bitcoinis prilično nategnuto jer bi to efikasno izoluju od trgovinskih partnera, Severna Koreja stilu.

Chamath Palihapitiia Stav

Nema nedostatak entuzijazma za Bitcoin od Palihapitiia, koji kao Vinkleoss blizanaca ima veze sa Facebook, biti na AOL, a zatim je društvena mreža u njoj ranim fazama.

Palihapitiia rekao publika na TechCrunch Disrupt ranije ove godine da Bitcoin je "svuda da imate valute pritisak, svuda želite da praktično zaštiti svoje imovine."

"Nakon toga, verovatno će postati mehanizam plaćanja", rekao je on na TechCrunch Disrupt NI konferenciji, održanoj u aprilu prošle godine 27-maj 1.

Ali, za razliku od Vinklevos blizanaca, Palihapitiia ne veruje da je ulaganje u Bitcoin kompanija je stvarno dobra ideja, barem ne još. Međutim, on ne veruje u samom sredstva.

"Sada samo želite da poseduju osnovni robu", rekao je novinar Robert Scoble u intervjuu.

"Google nije izabrao da budem u poslu dolara u SAD, Google je posao koji je neverovatno da samo dogodi da se plaća u dolarima."

"Isto tako, ja bih radije posedujem Bitcoin", nego pokušavaju da pronađu veliki Bitcoin kompaniju, rekao je on. I to ima smisla. Niko sada ne zna šta će se desiti sa Bitcoin u smislu propisa.

I dalje je vrlo mutna voda za investitor gaziti u. Bitcoin-based preduzeća morati da prebace strategiju zasnovanu na organe vlasti i vrstu politike su donesu na decentralizovanim elektronskim valute.

Ali, bez obzira šta se desi, Palihapitiia filozofija je da Bitcoin neće imati tu istu vrstu stožera da će Bitcoin kompanije verovatno suočiti.

Groving investicija interes

Ipak, postoji otpornost, posebno u više mejnstrim investicionim krugovima. Izvršni tvrđave Investments, investicioni fond koji upravlja preko 54 milijardi $ u aktivi, nedavno je postao zagovornik Bitcoin.

"Put malo novca u Bitcoin", rekao je Majkl Novogratz, glavni investicioni oficir za tvrđavu, na konferenciji za novinare u banci UBS. "Vrati se za nekoliko godina i da će to biti vredi mnogo."

Postoje vozila za investitore da se uključe u Bitcoin sada, oštru razliku od prošlog aprila je Bitcoin cena bubble kada je bilo vrlo malo pristup ovoj vrsti ulaganja.

SecondMarket, na primer, koji sudovi akreditovanih investitore sa proverenih neto vrednosti (prihod prelazi $ 200.000, a poverenje stoit $ 5 miliona, itd) je prikupljanje novca za Bitcoin poverenja od septembra.

I braća Vinklevos su registrovana kod SEC-a Bitcoin poverenje, razmena trguje fonda (ETF), koji će biti na raspolaganju prosečnom berzi investitora.

Cena privlači investitore koji traže povratak, ali se mora zapitati gdje je vrh mogao biti.

Za one obraćanju pažnje, nestabilnost je briga. Bitcoin može biti mudra investicija, ali njegov ne za one sa slabim srcem.

Ovo su dobri dani, ali cena je suđeno da se vratimo dole. Sve što je potrebno su negativne priče o tome, sigurno da će silaziti kao što se koristi kao sredstvo za niz drugih nego spekulacije stvari.

Slične vesti


Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Post Litecoin

Poljski bitcoin razmjena Bidektreme.pl Hacked, Bitcoin novčanik ispraznjen

Post Litecoin

Criptocurrenci Auroracoin dati svakoj osobi na Islandu

Post Litecoin

Kleiner Perkins Fond razotkriva Edgecoin, Blockchain za pokretanje osnivača

Post Litecoin

Sastanak od 8 sati završava se s Litecoin skaliranjem

Post Litecoin

Između blokchain Hipe-a, jesu li još uvek mesto za Litecin?

Post Litecoin

Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech

Post Litecoin

Da li je jedan čovjek napravio Litecoin pad 20%?

Post Litecoin

SegVit u divljini: 4 lekcije Bitcoin mogu da se uče od Litecina

Post Litecoin

Zajednice u znak podrške žrtvama poplave Satoshi šume

Post Litecoin

Poboljšanje interoperabilnosti: Ripple šalje blokchain transakciju u 7 knjiga