Vault of Satoshi proširuje Kanadsko bitcoin tržište razmjene | RS.democraziakmzero.org

Vault of Satoshi proširuje Kanadsko bitcoin tržište razmjene

Vault of Satoshi proširuje Kanadsko bitcoin tržište razmjene

Novi Kanadski razmena lansiran ove nedelje, nudeći niže cene od operatorom, a touting naprednu API. Toronto zasnovan Trezor Satoshiis nudi trgovine između fiat valute i bilo Bitcoin ili litecoin.

Razmena, koja nudi sve svoje usluge na 0,5% ili niže, ulazi relativno slabo naseljenim tržište u Kanadi. Aktuelni je Virtek, kanadski razmena sa taksama od 1,5% za transakcije manje od 400 bitcoins preko 120 dana. Da biste dobili stopu od Virtek 0,5%, treba ti da trguju više od 2.000 bitcoins tokom tri meseca.

"Ja bih rekao da imamo jedan od najvažnijih sveobuhvatnih API u svetu pored planine Gok i ovim drugim berzama, a najobimniji API-ja u Kanadi", rekao je Majkl Kari, direktor kompanije.

On ima iskustva u radu na startup, koji je počeo autora praćenje čvrsto Verelo i prodao ga Dinthis januara. Nakon toga, on je počeo da radi na svojoj centrali koja je prvobitno počeo testiranje na Testnet u maju.

Kari konsultovali za kompaniju zajedničkog fonda i napisao sistem kupovati / prodavati za jednu od kompanija tamo. Ova, i njegov softver autora nadzor iskustvo u razvoju, da ga dobro pozicionirana da stvori svoj softverski sistem u C, rekao je on. "Uzeli smo mnogo znanja iz pojačava Verelo", dodao je on.

Sve ovo se desilo pod nadimak BTCTO.com, pre nego što je promenio Bank of Satoshi. Međutim, to ime nastali neželjene interesovanje Kancelarije nadgledane finansijskih institucija (OSFI) u Kanadi, pa ga je opet promenio svoje sadašnje ime.

Firma poslata u dva zahtjeva FINTRAC, regulatora finansijskih usluga u Kanadi, tražeći novac usluge biznis (MSB) licencu, ali trenutni položaj regulatora je da takva dozvola je trenutno potreban za Bitcoin. Kompanija je odbila, kaže Kari.

Međutim, ovo stavlja razmene u nezavidnom položaju, jer dok regulator ne može imati problema, neke banke rade. Roial Bank of Canada početkom ove godine zatvorio račun VIRTEKS, jer nije imao dozvolu, i Kari imao isti problem.

"Dobili smo čizmu od tamo oko dva meseca u, a mi smo se prebacio na tri banke: Škotska, BMO [i kanadske], i Vells Fargo u SAD", kaže on.

Stjuart Hoegner, A gaming advokat u Torontu sa nekoliko klijenata Bitcoin u vezi, kaže da je regulatorna pejzaž će se verovatno promeniti. Rekao je:

"Ti propisi su nacrt sada, ali ljudi ja sam razgovarao sa ranije od FINTRAC su gotovo jednoglasno na stanovištu da će se to promeniti. To se može desiti na sopstvenu inicijativu vlade naredbom saveta, ili kao odgovor na pritisak međunarodne zajednice. "

Kari ima dugoročnu strategiju da se bavi regulatornim izazov: želi da postane razmene posla između fiat valuta, na silu problem. Regulatorne prepreke za to će biti potrebno oko 48 meseci, on predviđa.

U međuvremenu, on je usvajanje stroge KIC pravila, zahtevajući foto lične karte i dokaz o prebivalištu iz kupaca koji se prijavili. Kada su u, međutim, oni mogu da plate čekovima, uputnica, Interac e-transfera, novčanih depozita i bankarskih žice.

Firma takođe planira da ponudi funkciju trgovac odjave, tako da online prodavci mogu obavljati u Bitcoin. To je nešto što Virtek oživela sa sredinom avgusta.

Od sada, Trezor Satoshi je pokrenuo sa podrškom za oba Bitcoin i litecoin, iako je dizajnirao svoj sajt lako podršku drugih novčiće.

"Dizajnirao smo sistem iz temelja da bude vanile. Bitcoin se ne razlikuje od litecoin. Jedina razlika je u backend i kako se obrađuje taj fond, a imamo vanile API za to."

U narednim mesecima, svoda Satoshi će razmotriti dodavanje druge novac, kao što su javne nabavke i Namecoin, dodao Kari. U međuvremenu, ona je zauzeta ih rudarstvo.

". Mi imamo dosta farmu Mislili smo 'mi ćemo izgraditi razmenu - ali kako ćemo to podržati" ", rekao je Kari. U to vreme, firma nije imala nikakva sredstva semena. To kupio 40 GPU kartice, a nedavno je isporuka u 60Gh / sek Babočka laboratorije ASIC rudara.

Sada, međutim, ima sredstva semena. On je postigao $ 250,000 u maju od Rian Van Barneveld, ko-osnivač Fusenet, koja je vlasnik SimpliAudiobooks i audiobooks.com.

Imaš neke druge priče o Bitcoin u Kanadi? Stupiti u kontakt preko [email protected]

LitecoinCanadaVault od Satoshi

Slične vesti


Post Litecoin

Poni Botnet Virus ukrala $ 220k od 30 vrsta digitalnih novčanica

Post Litecoin

Litecoina cena šiljaja 10% kao Coinbase Ekchange Isključuje trgovanje

Post Litecoin

Litiranje: će Litecoin biti prvi veliki blok sa munjom?

Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

Višestruki investitori otkrivaju koliko su bikovi u bitkoinu

Post Litecoin

Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca

Post Litecoin

Zajednice u znak podrške žrtvama poplave Satoshi šume

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

Glasine o BTC China Deal-u s kineskim malim Sunantom za maloprodaju su lažne

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje

Post Litecoin

Između blokchain Hipe-a, jesu li još uvek mesto za Litecin?

Post Litecoin

Online Thief ukrašta Amazon račun za Mine Litecoins u oblaku