CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange | RS.democraziakmzero.org

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Najnovije razmena Singapura, CRKSzone, postao je prva platforma da ponudi kako litecoin i Bitcoin trgovinu u zemlji.

Kao i drugi u regionu Azije, razmena ima za cilj da privuče međunarodnu bazu kupaca nudeći dodatne Bitcoin usluge izvan trgovine.

Direktor Pavan Kumar govorio CoinDesk o ekchange'sunikue finansiranja i plaćanja opcija, prednosti Singapuru kao osnova za Bitcoin preduzeća i buduće održivosti alternativnih digitalnih valuta u celini, a posebno litecoin.

Opcije finansiranja i plaćanja mreže

Jedna od ključnih strategija CRKSzone da privuče široku bazu kupaca je njegov opseg finansiranja računa i opcija povlačenja. Kao i uobičajenih bankarskih transfera, razmena nudi međunarodne opcije plaćanja procesora kao što OKPAI, Egopai, i Liberti.

Kumar teži da se odnosi na ostale platne mrežama kao "digitalne valute" previše, zamagljuje liniju nešto između criptocurrencies i najraspostranjeniji međunarodnih plaćanja mrežama.

Ovo je verovatno zbog svog 25-godišnje iskustvo u IT industriji, iskustvo sa online biznisa i uključivanje u digitalnim platnom mrežama "od doba e-gold".

Iako svi nude prednosti brzine i troškova u odnosu na tradicionalne valute Kumar je rekao da decentralizovana priroda Bitcoin je to atraktivna opcija je.

"Ja lično osećam [.] Bitcoin će polako preuzimanje sve ostale digitalne valute i dalje koristan alat za digitalne plaćanja koji rastu iz dana u dan."

Jedan od CRKSzone je prodajnim mestima je njegova opcija litecoin trgovanja, uprkos slike popularne altcoin je uzima udarce sledeće svojoj poslednjoj ceni slumpto $ 5 i niže.

"Mi i dalje verujemo da će litecoin preživeti trenutnu silazni trend. Poznato je i naširoko koristi Cripto nakon Bitcoin [sic!]. Plečo trgovanja Čini se da je razlog za tekuću cena pada, po mom ličnom sudu."

CRKSzone karakteristike

Izbor CRKSzone je različitih opcija plaćanja znači da postoje različiti takse uključene pri kretanju sredstava u i van berze. OKPAI je stopa je 1%, dok drugi mogu naplatiti i do 3%. U međuvremenu, međunarodni bankovni transferi su verovatno najmanje ekonomično rešenje za korisnike.

Sama razmena, međutim, ne naplaćuje bilo koji od svojih naknada pored toga, bez obzira na zemlju ili valuti. "Čak ni naknade rudara", Kumar istakao je.

Sama CRKSzone nudi jasan raspored sa porudžbina i živim grafikonima. Postoji više trgovinski orijentisani izveštaji sa indikatorima trenda za svaki par, plus volumena, najniže / najviše tržišne cene i istoriji trgovine. Pristup trgovanja API je takođe dostupan.

Bezbednost i revizija

CRKSzone vodi samo 2-3% sredstava klijenta u "vrućim novčanike", a ostatak postoje u oflajn hladnjači. Depoziti su automatizovani, ali povlačenja obrađuje ljudske operatora kao dodatna provera.

Takođe postoje planovi za pola-godišnje ili čak kvartalno revizija Bitcoin reservessimilar onima nedavno nastupao na kopnu kineskim berzama, uz Krakenand Bitfinek nekoliko meseci ranije.

CRKSzone takođe radi na "potpuno rešenje" trgovac gatevai za preduzeća koja žele da prihvate Bitcoin, koji bi trebalo da bude operativan "u roku od nekoliko meseci", navodi se u direktora.

Kumar said Obim prometa CRKSzone i potpisali-ups su "stalno ide gore", a kompanija pokušava da dovede u više tržišnih odluka da ovo dodatno poveća.

Kompanija je u vlasništvu 50:50 partnerstva koji samostalno finansira posao, a nije tražio dodatna sredstva u ovoj fazi.

Bitcoin i dalje jak u Singapuru

Relativno liberalni attitudeto finansijska regulativa zemlje možda uz pomoć ove, mada neke firme pokazuju sklonost ka sedištu SAD kako bi služili još uvijek SAD-teška Bitcoin tržište.

CRKSzone ima tim od šest radi na backend, poslovni razvoj i poštovanje tehničke. Kumar je rekao da ima potpuno poverenje koje rade u nadležnosti.

"Vlada ovde je do sada dao veoma jasne smernice o oporezivanju i regulacije, i mi smo isto u budućnosti očekivati. Mi ne očekujemo nikakav problem u bliskoj budućnosti u vezi sa Bitcoin preduzeća u Singapuru."

Kancelarija CRKSzone je u centralnom poslovnom delu Singapura, Kumar dodao da kupci su dobrodošli da posetite kancelariju u bilo kom trenutku.

Kompanija se pridržava standardnog seta knov-iour-kupca i sprečavanje pranja novca (za KIC / AML) ID politike, zahtevajući ID fotografija i dokaz o adresi na kupca u bilo kojoj zemlji. Takođe je član ACCESS.

Hat tipto David Moskovitz od CoinRepublic, koji je vodio video razgovor sa CEO Pavan Kumar ispod:

LitecoinSingaporeCRKSzone

Slične vesti


Post Litecoin

Litecoina cena Izgleda na severu, pored korejske jačine zvuka

Post Litecoin

BTC Kina će Drop Drop Bitcoin Tarife do 0%

Post Litecoin

Sastanak od 8 sati završava se s Litecoin skaliranjem

Post Litecoin

Atomska akcija: da li će 2018 biti godina cross-blockchain svap-a?

Post Litecoin

Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Post Litecoin

Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca

Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje

Post Litecoin

Da li je jedan čovjek napravio Litecoin pad 20%?

Post Litecoin

Blizu dna? Litecoin Cene konsoliduju nakon grubog septembra