CoinMKT altcurrenci razmjenjuje javnu beta koja će se pojaviti sljedeće nedjelje | RS.democraziakmzero.org

CoinMKT altcurrenci razmjenjuje javnu beta koja će se pojaviti sljedeće nedjelje

CoinMKT altcurrenci razmjenjuje javnu beta koja će se pojaviti sljedeće nedjelje

Ažuriranje (9. Septembar 18:17 GMT): CoinMKT je javna beta verzija je sada žive.

CoinMKT, novi criptocurrenci razmena, pokreće javnu beta 3. Septembra. Osnovao ga je Travis Skveres, kompanija ima za cilj da bude prvi američki zasnovana razmena koja će omogućiti trgovinu sedam digitalnih valuta. Korisnici će takođe uživaju provizije trgovanje za prvi mesec.

"Ono što zaista želimo da uradimo je da obezbedi više jednostavno iskustvo gde korisnik nikada ne treba da napuste naš sajt, slično Coinbase Think:.. Jednostavan banka koja povezuje proces Coinbase, ali ne samo bitcoins šest različitih criptocurrencies", rekao je Skveres CoinDesk u junu.

Važan aspekt CoinMKT je preventivni regulatorne usaglašenosti. Kada smo razgovarali sa Skveres u junu je rekao, "interno mi to zovemo 'pre-poštovanje'." raspitao smo sa njim, gde je ta kompanija u sada, u krugu do svog javnog beta. On nam je tako rečeno, "Radili smo sa kompanijom koja se zove Novac Pridržavajte da se sve naše regulatornih pataka u redu. Mi smo registrovani kod FinCen, ima KIC i AML * procese na mestu, a smernice za poštovanje stanje licenciranja. Znate, uzimajući 50 države pokrivenost je dugotrajan proces, pa iako radimo na tome, još uvek nismo postigli punu pokrivenost. "

* Za KIC = "Upoznaj svog klijenta", i AML = "sprečavanje pranja novca".

Prvobitno CoinMKT je poznato da podrži šest valute: Bitcoin, Litecoin, PPCoin, NovaCoin, TerraCoin, i NameCoin. Međutim, mi smo dobili informaciju iz Feathercoin zajednice da će njena valuta takođe biti uključeni u CoinMKT ponudama. Feathercoin Džon Manglaviti prijavio da je na konferenciji za Njujork Bitcoin, da bi se pokazalo ranu beta verziju CoinMKT koja je uključivala valutu Script zasnovanu na.

Skveres potvrdili su nam da će Feathercoin biti podržan, "Mi ćemo podržavati FTC, mi smo veoma uzbuđeni zbog toga Sada prihvatamo:..: BTC, Linear, PPC TRC, NVC, NMC, VTK Kao novi novčići su stvorili, imamo unutrašnje kontrole kako bi se proceniti snagu jednog novčića na osnovu njegovog korišćenja, svoje zajednice, razvojni tim i tako dalje. Mi ćemo se usavršavanjem ovaj proces kako idemo napred da odluči koju kovanice da prihvati, ako je potrebno pad, i tako na."

CoinMKT je rekao da će prihvatiti depozite i povlačenja iz SAD kupaca preko Dvolla, ali međunarodni kupci će morati da koriste elektronski transferi da deponuje na njihov račun.

Osim toga, provereni korisnici će moći da povuče i do $ 50.000 mesečno. Naravno, takvi brojevi skrenem pažnju na likvidnost. "Mi smo razgovarali sa investitorima i razgovori idu dobro, ali mi se bootstrapped do ove tačke, tako da likvidnost i izgradnja knjige naloga će biti naš glavni fokus dok se krećemo napred u kratkom roku", rekao nam je Skveres.

Razmena bi mogao postati popularan u SAD, s obzirom da je jedina razmena koja omogućava trgovina Fiata sredstava protiv Bitcoin i altcoins je: BTC-E. Mnogi ljudi izbegavaju Mt. Gok, koja trenutno trguje samo u Bitcoin, kako je okruženo problemima kada je u pitanju povlačenje fiat sredstava.

Druga značajna altcurrenci razmena je BTER, međutim, ovo trguje samo altcurrencies jedni protiv drugih i ne dozvoljava fiat trgovanje.

FeathercoinLitecoinCoinmkt

Slične vesti


Post Litecoin

SegVit u divljini: 4 lekcije Bitcoin mogu da se uče od Litecina

Post Litecoin

Litecoin se kreće unutar 5% svog pragma aktivacije SegVit

Post Litecoin

Objašnjeno je Litecoinovo skeniranje u skaliranju

Post Litecoin

Life after Coinbase: Može li Čarli Lee zadržati Litecinovo oživljavanje?

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

Poboljšanje interoperabilnosti: Ripple šalje blokchain transakciju u 7 knjiga

Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Post Litecoin

Auroracoin Airdrop: da li će Island obeloditi nacionalnu digitalnu valutu?

Post Litecoin

BTC Kina će Drop Drop Bitcoin Tarife do 0%

Post Litecoin

SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje

Post Litecoin

Atomska akcija: da li će 2018 biti godina cross-blockchain svap-a?