Sastanak od 8 sati završava se s Litecoin skaliranjem | RS.democraziakmzero.org

Sastanak od 8 sati završava se s Litecoin skaliranjem

Sastanak od 8 sati završava se s Litecoin skaliranjem

Skaliranje rasprava Litecoin može doći do kraja.

Grupa rudara i razmene baca podršku iza novog predloga, sporazum koji prati nedelje sve ogorčen debateover da li će tehnička nadogradnja bude usvojen na litecoin mreži, četvrtog po veličini criptocurrencibi tržišne kapitalizacije.

Podržan je od kreatora u criptocurrenci je, Coinbase zaposlenih Charlie Lee, izjava potvrđuje da "Odvojeno Svedok meku viljušku na Litecoin", koji bi doveo je skaliranje upgrade prvi predložio za Bitcoin da litecoin, verovatno pre nego što može da se aktivira na Bitcoin blockchain.

Prema organizatora i litecoin član zajednice 'PZ', održan je sastanak na VeChat za više od osam sati, od 12h do 8pm Beijing Standard Time danas.

Created bi razvojnog tima Bitcoin-a, SegVit nadogradnja je dugo hvaljena za kreativan način želi da poveća transakcija kapacitet bez potrebe da se promeni teško kodirane pravila veličine blokova. Litecoin, kao Bitcoin, ima i 1 GB kapu na ukupan kapacitet transakcija po bloku, i kao takva, ona se suočava sa sličnim proširivosti ograničenja dugoročno.

Sve u svemu, izjava potvrđuje saradnički pristup i duva korišćenje tzv korisnik aktivira mekih viljuške, ili UASFs, kao održivih skaliranja alternativa.

Post glasi:

"Slažemo se da protokol nadogradnju treba da bude pod konsenzusom zajednice, a ne bi trebalo da bude jednostrana akcija programera niti rudara. Mi se zalažemo da je odluka Litecoin protokol nadogradnju treba da se zasniva na potrebama korisnika, putem okruglog stola proces sastanka glasanja, i aktivira miner glasanja. "

Rudari backing predlog uključuju Bitmain (Antpool), BV.com, BATPool, F2Pool i LTC1BTC - kombinaciju koja predstavlja otprilike 68% od hashrate. Taj broj raste do oko 84% ako uključite LTC.top, koji je navodno pod kontrolom istih vlasnici kao LTC1BTC prema organizatoru sastanka.

Značajni među učesnicima, međutim, Bitmain, koji je bacio svoju podršku iza mogućeg povećanja blok veličine kao i u budućnosti - pod uslovom da raste iskorišćenost kapaciteta preko određenog praga.

Obraćajući se CoinDesk, Bitmain suosnivač Jihan Vu je potvrdio da je lično bio prisutan na sastanku, uprkos svom dugom suprotnosti sa istom nadogradnje na Bitcoin mreži. On je rekao da je to kombinacija SegVit, uz obećanje da će podrška na-lanca skaliranje rešenja, koja na kraju dovelo Bitmain da podrže predlog.

"Čarli [Li] obećao da obezbedi rešenje za povećanje veličine bloka kada je do pola puna", rekao je on.

Ide napred, to je jasno koliko brzo bi se nadogradnja kapacitet biti donesen na litecoin. Rudari će sada morati da signalizira za nadogradnju preuzimanjem najnovije verzije programa koji uključuje podršku za SegVit.

Više od 75% će morati da signalizira za nadogradnju, a ova brojka će morati da se drže dve nedelje, prema prvobitnom predlogu, koji je objavljen sa softverom u januaru.

"Kada je upotreba litecoin bloka kapaciteta preko 50%, mi ćemo početi da se pripremi za rešenje da se poveća limit blok veličine od 1 MB kroz težak viljuškom ili meke trpeze", navodi se u saopštenju.

Prema rečima organizatora, se napori kako bi druge stranke i aktere u okviru grupe, uključujući i razmenu usluga Bitstamp BTC-e, Bitfinek i Poloniek.

Stan Higins doprineo izveštavanja.

LitecoinSegVit

Slične vesti


Post Litecoin

Auroracoin Airdrop: da li će Island obeloditi nacionalnu digitalnu valutu?

Post Litecoin

SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost

Post Litecoin

Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech

Post Litecoin

Poboljšanje interoperabilnosti: Ripple šalje blokchain transakciju u 7 knjiga

Post Litecoin

BTC Kina pokreće trgovinu Liteco Zahvaljujući Lee Brothers

Post Litecoin

Da li je jedan čovjek napravio Litecoin pad 20%?

Post Litecoin

SegVit u divljini: 4 lekcije Bitcoin mogu da se uče od Litecina

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje

Post Litecoin

BTC Kina će Drop Drop Bitcoin Tarife do 0%

Post Litecoin

Objašnjeno je Litecoinovo skeniranje u skaliranju

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Post Litecoin

Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca