Litecoin uspešno aktivira SegVit | RS.democraziakmzero.org

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Već dugo raspravlja promena prvobitno namenjen za poboljšanje Bitcoin je sada zaključan u na manje poznate criptocurrenci mreže litecoin.

Odvojena Svedok (SegVit) je bio predmet zloglasnog skaliranja Bitcoin je debatefor nekoliko godina, ali sada mi priliku da zasija na litecoin, ili tako njegove pristalice tvrde, što dovodi neki da veruje da će sada pomoći otkriti da li zabrinutosti za changeare važi za Bitcoin.

Promena Prvi zaključani u pre dve nedelje, što je dovelo do još dve nedelje čekanja da se osigura zahtev za nadogradnju ostao dosledan. Ranije danas, promena aktivira na bloku 1201536.

Šta to znači? Litecoin korisnici sada mogu da počnu da koriste novi stil transakcije, i tu je do sada bila bar jedna takva transakcija.

Međutim, većina zagovornici su uzbuđeni o novim tehnologijama koje se sada mogu graditi na vrhu mreže sa SegVit. Na primer, Munja mreže, što bi moglo da poveća litecoin transakcija za čak milion puta, sada hipotetički da se koristi za kretanje pravi novac.

Litecoin programer Loshan T. Rekao CoinDesk:

"Mislim da danas će biti veliki dan za guranje više strašan tehnologije u Litecoin. Sa SegVit aktivirana na mainnet litecoin, ja ne mogu čekati dok ne rasporedi poverljive poslove, Munja mreže, mast i Schnorr potpise."

Ipak, ovi projekti su prilično ranoj fazi. Programeri iz pokretanje Lightning Labs, bar, misle da je suviše rano govoriti o slanju novca preko još uvek eksperimentalne mreže i planira da nastavi da unapređuje svoj kod prvog.

Neizvjesna budućnost

To je jasno šta to aktivacija znači i kakvu ulogu litecoin će igrati u budućnosti.

Loshan pomenuo da su neki posmatrači su skeptični da litecoin zaista potrebna Lightning mrežu, jer litecoin transakcioni blokovi još nisu puni, ali je ukazao da nepouzdan unakrsno lanac transakcije između Bitcoin i litecoin kao potencijalnu upotrebu Munja slučaju da investitor veruje može da koristi oba criptocurrencies.

Jedan komad je da će novčanici treba da nadogradite da podrži vrstu transakcija. Multi-potpis novčanik mSIGNA, na primer, je to učinio.

Dalje, bilo je nekih vorriesabout aktivacije - neki logističke i neke političke. Ranije visokom nivou analisisshoved da programeri nisu sigurni da li su svi rudari i razmene potpuno spremni za promenu.

Vreme će pokazati da li su ovi problemi nešto znače. Manje od sat vremena nakon promene, pojavljuje se criptocurrenci da radi normalno.

LitecoinLightning NetvorkSegVit

Slične vesti


Post Litecoin

Sastanak od 8 sati završava se s Litecoin skaliranjem

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Post Litecoin

Life after Coinbase: Može li Čarli Lee zadržati Litecinovo oživljavanje?

Post Litecoin

Atomska akcija: da li će 2018 biti godina cross-blockchain svap-a?

Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

Litecoin se kreće unutar 5% svog pragma aktivacije SegVit

Post Litecoin

Poboljšanje interoperabilnosti: Ripple šalje blokchain transakciju u 7 knjiga

Post Litecoin

Objašnjeno je Litecoinovo skeniranje u skaliranju

Post Litecoin

SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje

Post Litecoin

Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech

Post Litecoin

BTC Kina će Drop Drop Bitcoin Tarife do 0%