Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca | RS.democraziakmzero.org

Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca

Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca

Uz cena litecoin raste, criptocurrenci investitori su bili primorani da ponovo pogledamo na projektu - jedna od najdužih, ali često previđa javnih blockchains.

Kada široko najavljen kao "srebro na Bitcoin je zlato ', litecoin je u poslednjih nekoliko godina se borio da nađe svoje vrednosti propositionin moru više novih blockchain projekata. To je možda promenilo, međutim, sada da se može koristiti kao teren za novog tehničkog rešenja.

Kao profilisana na CoinDesk, litecoin rudari su nedavno počele da pokažu svoju podršku za Odvojene svedoka (ili SegVit), rešenje skaliranja a blockchain prvobitno dizajniran za Bitcoin blockchain.

Ali, dok političkih podela u velikoj mjeri stimiedefforts da odobri nadogradnju za Bitcoin, litecoin je nedavno prošao 75% prag za aktivaciju. Ukoliko se to drži za dve nedelje, nova šifra će ići uživo.

Prema analitičarima, nedavno odgovor na tržištu da ovaj razvoj je pomogao dati projekta nov značaj za investitore. Sve u svemu, criptocurrenci ima više nego udvostručio poklopac na tržištu kao odgovor, raste od $ 215 miliona 30. Marta do $ 550 miliona juče.

Od interesa sada za trgovce i investitore, međutim, da li će se taj kapital ostane u litecoin ekosistemu, i da li projekat može da razvije dugoročnu vrednost koju.

Dobijanje konsenzus

Dok SegVit može biti manja kod nadogradnja, analitičari tvrdili tehnička poboljšanja litecoin je govoriti direktno sa kvalitetom razvojnog tima projekta.

Dalje, dobijanje konsenzus potreban za implementaciju ažuriranje će pokazati sposobnost zajednice da rade zajedno, jedan analitičar istakao.

Čarls Haiter, suosnivač i direktor CriptoCompare, rekao CoinDesk:

"Aktiviranje SegVit u litecoin je snažan pozitivan za criptocurrenci. To pokazuje sposobnost da se napredak u kojoj Bitcoin je video njen napredak zaustavljen interesima."

Međutim, drugi stručnjaci ispitivane u ovom članku predložili da litecoin uspeti najviše samo u demonstriraju korisnost kod nadogradnje za Bitcoin blockchain.

NISE trgovac Hari Sasa je rekao da ako SegVit je stupio na snagu litecoin, "Bitcoin će biti sigurni da slede", potencijalno uklanjanje bilo konkurentnu prednost.

SegVit uticaj

Ipak, SegVit bi potencijalno mogla pokazati kao vozač za cenu litecoin je, analitičari rekli CoinDesk, ako samo u blizini srednjem roku.

Ako se nadogradnja održati, Haiter rekao CoinDesk, da "bi očekivao vrednost litecoin cijeniti".

Drugi je predložio da raste vrednost mogla postati trajna.

Petar Zivkovski, COO zadužene trgovanje platforme Vhaleclub, tvrdi da je, s obzirom litecoin i Bitcoin imaju slične codebases, litecoin mogli da dobiju neki od tržišnog udjela Bitcoin treba skalabilnost i dalje predstavlja problem za ovo drugo.

"SegVit aktiviranje je vrlo verovatno da se stvori srednjoročni Posljednji trend koji će povećati kapu litecoin tržištu", rekao je Zivkovski.

Međutim, on je zaključio da je bilo trajne koristi za litecoin su takođe dobri za Bitcoin, s obzirom da Bitcoin je criptocurrenci koji se najlakše može zameniti za fiat valute.

On je zaključio:

"Postoji verovatno biti neki iznos transfera bogatstva od Bitcoin jednostavno litecoin jer sada najpovoljniji i najjednostavniji način da se kupi litecoin je da koristite Bitcoin."

Ovaj članak ne treba shvatiti kao, a nije namenjen da pruži, investicioni savet. Molimo Vas da sprovede svoj temeljno istraživanje prije investiranja u svakom criptocurrenci.

PricesLitecoinSegVit

Slične vesti


Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Post Litecoin

Litecoin se kreće unutar 5% svog pragma aktivacije SegVit

Post Litecoin

Life after Coinbase: Može li Čarli Lee zadržati Litecinovo oživljavanje?

Post Litecoin

Da li je jedan čovjek napravio Litecoin pad 20%?

Post Litecoin

Auroracoin Airdrop: da li će Island obeloditi nacionalnu digitalnu valutu?

Post Litecoin

Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech

Post Litecoin

Atomska akcija: da li će 2018 biti godina cross-blockchain svap-a?

Post Litecoin

BTC Kina će Drop Drop Bitcoin Tarife do 0%

Post Litecoin

BTC Kina pokreće trgovinu Liteco Zahvaljujući Lee Brothers

Post Litecoin

SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Post Litecoin

Objašnjeno je Litecoinovo skeniranje u skaliranju