SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost | RS.democraziakmzero.org

SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost

SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost

Jahanje na talasu nedavnih uspesima, Litecoin Fondacija u kombinaciji sa Litecoin Core, je objavio novu litecoin putokaz koji naglašava planove za narednih 12 meseci - i šire.

Mapa puta dolazi vreme kada litecoin, peti po veličini criptocurrenci mreža po tržišnoj kapitalizaciji, je uživajući u centru pažnje nakon dugog mirovanja.

Ranije ovog meseca, projekat je aktiviran skaliranje solutioncalled SegVit, donoseći novi fokus na criptocurrenci. Također ovog meseca, Coinbase, najveći criptocurrenci razmena, dodaje podršku za litecoin, još jedna pobeda za criptocurrenci koja je dugo bila pod senkama većih igrača kao što su Bitcoin i Ethereum.

I sa ovim tehničke i komercijalne progres, po ceni od LTC, tokena koji pokreće litecoin blockchain, sada je do $ 30, u odnosu na pre godinu dana, kada je kretao oko 5 $.

Capitalizing na taj momentum, litecoin mapa puta speluje planove za proširenje razvoja zajednice projekta i podstakne šire usvajanje korisnika sa alatima koji čine criptocurrenci više dostupan novajlije. Takođe, detaljno u dokumentu su ciljevi za implementaciju nekoliko najsavremenije tehnologije prvobitno namenjene Bitcoin.

CoinDesk razgovarao sa Charlie Lee, osnivač litecoin i generalni direktor Lightcoin Fondacije, da biste dobili rezime o tome šta je osećao su karakteristika ovog putokaza.

Na vrhu njegove liste Smart ugovora i atomskih svap.

Pametniji ugovori

Možda ne iznenađuje, potraga litecoin za pametne contractscomes u vreme kada pažnja na Ethereum (platforma najviše u vezi sa ovim mogućnostima) je i dalje jaka.

Smart ugovora, koji omogućavaju criptocurrenci korisnicima da predvidi ako-onda uslovi oko kako žele novac isplaćuje se, takođe znatno najtraženijih na Bitcoin, gde je nekoliko projectshave postavljen planove da pokuša da unapredi mrežu za ovu mogućnost.

Litecoin, zasnovan na viljušku koda Bitcoin, već omogućava jednostavne pametne ugovora, kao što su multi-potpisa, gde dve strane treba da se potpiše na plaćanje. Ali aktivacija SegVit je otvorila vrata za složenije scenarija.

Naime, 'pametno grobnica grobnica "je jedna stavka na mapi puta Li je bio posebno uzbuđen. Tehnologija kombinuje mast (akronim za Merkelized apstraktne sintakse drveća) i sporazume - script kombinacije koje ograničavaju kako se kovanice potrošen.

Zajedno su mogli da dopuste litecoin korisnicima da dodaju složenije uslove za plaćanja, slično onome što se postiže Ethereum.

Predvodi bivšeg Bitcoin programera Džonson Lau koji prešli na litecoin posle SegVit aktivirana litecoin, Mast takođe poboljšava prilagodljivost i povećava privatnost. Kako priča kaže, Lao je pokušavao neko vreme da dobije Mast realizuje na Bitcoin, ali frustriran Bitcoin političke podele, on se pridružio litecoin.

Prostor za Lightning

Osim pametnih ugovora, Li je naglasio nameru da uradi "sve što je potrebno" da se ubrza raspoređivanje Lightning mreže. U poslednjih mesec dana, nekoliko grupa aktivno počeo testingthe sistema plaćanja sa lanca, prvobitno namenjen za Bitcoin, na litecoin mreži.

Ali, sa okom na veću sliku, Li je naveo da je vidi Lightning kao stvarajući uslove za drugu dugo očekivanog tehnologije: atomske svopovi krst lanca.

Kada Lightning radi na drugom blockchain - u ovom slučaju vertcoin, koja je nedavno takođe aktivirani SegVit - cross-lančani atomskim svaps izmedju dva lanca biće moguća. (Atomic svap dozvoliti dve osobe na različitim blockchains za razmenu tokena ne ide preko posrednika.)

Kao deo toga, Li predviđa dan kada će svi novčići (Bitcoin, litecoin, Ethereum, Monero i više) rade zajedno besprekorno. "Sve ove tehnologije će biti u pozadini, i nećete baš briga šta koristite", rekao je on.

Ali promena neće dogoditi preko noći.

Lee primetio:

"To je spor proces. Većina timova Lightning nemaju podsticaj još da testiraju na drugom altcoin. Kada dođu Munja radi jako dobro na litecoin, mi ćemo raditi da vidimo da li možemo da dobijemo atomsku unakrsno lanca svap. "

Novčanik podrška

Litecoin takođe planira da izgradi svoju potrošačku infrastrukturu kako bi se omogućilo korisnicima da šalju i lakše dobijaju litecoin.

Kao deo toga, i to će doći kao dobru vest za mnoge, litecoin planova da ažurira svoje samostalan Android mobilni novčanik.

Isto tako, LoafVallet, razvijen u saradnji sa timom koja je proizvela Bitcoin je BreadVallet, uskoro će biti dodajući podršku za Coinbase Bui Vidget. LoafVallet je jednostavna provera uplata (KSDA) novčanik dizajniran za laku mobilnu upotrebu.

Vidžet će omogućiti došljaka na digitalne valute za kupovinu male količine litecoin na letu, bez potrebe da prolaze kroz rad uspostavljanje Coinbase nalog.

Još jedan update u radovima je nova verzija popularnog Elektrum-potpukovnik desktop novčaniku. Elektrum-Linear je KSDA novčanik dizajniran za Vindovs, Linuk, i OS Ks.

Litecoin podržava hardverski novčanici Ledger i trezor.

Budući rad

Od ključne važnosti za uspeh bilo kog criptocurrenci, mada, ima ključni razvojni fokusirani na kodu. Na toj liniji, cilj Litecoin fondacije, koja je formirana ranije ove godine da zameni Litecoin Udruženja je da podigne novac za razvoj.

Pored aktivno traži donacije, Fondacija prodaje litecoin brendiranih stvari za prikupljanje sredstava. Ta grupa već ima dovoljno sredstava za angažovanje dva nova punim radnim vremenom programerima.

"Mi smo u efekat će platiti ljude da rade na litecoin", rekao je Li.

Dalje se, litecoin je sastavio listu želja za projekte koji uključuje Schnorr potpisa i poverljive transakcije. Oba su još uvek u fazi istraživanja i razvoja, ali nadamo se da ih rasporedi, u nekom trenutku. Isto tako, Li je nagovestio da je njegov tim drži na oku za potencijalne skaliranja rešenja, a "flek kape 'su u obzir. Kao što samo ime sugeriše, flek kape su fleksibilni kape na veličinu bloka.

"Litecoin ne treba rešenje skaliranja sada, ali mi se nadamo tome", rekao je Li.

Istina, možda litecoin ne treba rešenje skaliranja sada, ali ako nastavlja sadašnjem putu rasta, jednog dana uskoro, to može.

I, planiranje unapred nije loša strategija.

Slične vesti


Post Litecoin

BTC Kina će Drop Drop Bitcoin Tarife do 0%

Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

SegVit u divljini: 4 lekcije Bitcoin mogu da se uče od Litecina

Post Litecoin

Litecoin se kreće unutar 5% svog pragma aktivacije SegVit

Post Litecoin

BTC Kina pokreće trgovinu Liteco Zahvaljujući Lee Brothers

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

Atomska akcija: da li će 2018 biti godina cross-blockchain svap-a?

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Post Litecoin

Objašnjeno je Litecoinovo skeniranje u skaliranju

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje

Post Litecoin

Između blokchain Hipe-a, jesu li još uvek mesto za Litecin?

Post Litecoin

Auroracoin Airdrop: da li će Island obeloditi nacionalnu digitalnu valutu?