Poboljšanje interoperabilnosti: Ripple šalje blokchain transakciju u 7 knjiga | RS.democraziakmzero.org

Poboljšanje interoperabilnosti: Ripple šalje blokchain transakciju u 7 knjiga

Poboljšanje interoperabilnosti: Ripple šalje blokchain transakciju u 7 knjiga

To je upravo dobio mnogo lakši za banke da posluju sa Bitcoin.

Juče, Ripple otvorenog koda prvi Bitcoin dodatak Infor njegova Interledgerprotocol (ILP), dizajniran je da se neprimetno omogućavaju korisnicima da obavljaju transakcije u širokom spektru knjigama.

Bi otvorenom poreklo u Bitcoin funkcije, zajedno sa još jednim platforme Chain preduzeća fokusirana plug-Infor, Ripple bio u stanju da sprovede, u živom demo, jednu transakciju preko sedam različitih knjigama. Sprovedena na Blockchain sajmu u Berlinu, u Nemačkoj, singl transakcija je preko javnih blockchains, privatnim blockchains, centralizovane knjige i tradicionalni plaćanja kanalu.

Dok nijedan transakcija bi verovatno ikada potrebno toliko glavne knjige integracije, Ripple tehnički direktor Štefan Tomas je rekao da je cilj demonstracija bio je da pokaže buduće korisnike da tradicionalni kanali mogu da rade u skladu sa distribuiranih knjigama.

Tomas je rekao:

"Mislimo da je mesto gde je budućnost ide. Mislimo da će u budućnosti svi različiti Ledgers će biti zajedno vezani i transakcije će biti veoma besšovnogo Zato želimo da se uverite da su naši klijenti će biti podešen za uspeh u tom svetu.. "

Pored nedavno otvorenog koda Bitcoin i Chain integracija, jedan Interledger transakcija za "relativno male" vrednosti je takođe sproveo sa Ripple maternjem valuti, KSRP, koristeći i jedan KSRP escrov i jedan kanal za plaćanje KSRP. Ethereum, Ripple je centralizovana pet zvona knjiga i takozvani 'trustline' su korišćeni u transakciji.

Isplata je pretvorena iz Fiata u etru da KSRP na evra, u zavisnosti od kanala plaćanja, sa Interledger je konektori pretvaranje valute i prosleđivanje isplate iz jedne knjige u drugi.

Interoperabilnost na vidiku

Demonstracije Interledger je deo ukupne industrije trendtovards spajaju blockchains -on koja je dobila značajan momentumthis godine.

Samo u poslednjih mesec dana, Blockstack pokrenuo decentralizovanog pretraživač dizajniran da bilo koji broj blockchains mreže u distribuirane verziji na internetu, a 0k pokrenula alfa verziju svog simbolične trgovačke platforme izgrađene da bi decentralizovane aplikacije neprimetno interakciju od trenutno razmenu njihovog native tokeni.

Ko-pronalazač ILP i generalni direktor Luksemburga kancelarije Ripple je, Evan Schvartz, pozicionira demonstracija kao deo veće-slike pritiskom da pokaže blockchain interoperabilnosti je pomerena je samo dobra ideja.

"Ovo pokazuje da se sa ovom vrstom arhitekture koja Interledger ima, ne radi se samo o integraciji dve knjige, to je o ovome u mnogim vrstama knjigama", rekao je Švarc.

Zagrevanje za criptocurrenci

Talasanje u početku objavio ILP u oktobru 2015, u vreme kada banke su još oprezni o poslovanju sa criptocurrencies i da je tek počeo da istražuje ne-criptocurrenci aplikacije blockchain tehnologije.

Od lansiranja, banke su prikazane increasinginterest u radu sa širokim spektrom distribuiranih, zajedničkih baza podataka i posebno blockchains, čak i ako je njihova spremnost da posluju u criptocurrenci ostaje u velikoj meri stifledbi zabrinutost oko knov iour-klijenata (KIC) usklađenost.

Ripple je, delimično, pomogla overcomethis nespremnost radeći sa bankama da se izgradi širok spektar ranoj fazi proizvoda koji se oslanjaju na svom distribuiran glavne knjige tehnologije, ali ne i maternji valuta.

Ubuduće mada, da bi promeniti ako neodlučnost okruženju criptocurrenci smanjuje. Ovo izgleda verovatno, jer neke banke širom sveta već su počele smeštaj Bitcoin kompanije koje žele da otvore fiat račune. Ripple sama je čak počela izgradnju banku applicationsthat se oslonite KSRP, tako da izgleda da kompanija bude priprema za budućnost mnogo šireg prihvatanja.

"Bitcoin je jedna od najčešće koristi i jedan od najpoznatijih knjigama", rekao je Tomas. "Dakle, svaki interoperabilnost protokol mora biti merena [li] podržava Bitcoin, ako podržava KSRP, ako podržava Ethereum."

Plug-in radionica

Do kraja dana, Ripple očekuje osmi konektor da se gradi na Berlinskom događaju, onaj koji će omogućiti integraciju sa litecoin. Proces, prema Ripple rukovodilaca, da se samo neznatan Tveak koda na Bitcoin alata.

Firma dalje navodi sednica zgrada će se održati, jedan u kome očekuje tehnologa iz zcash, Munja mreža, GateHub, BigchainDB, PaiPal i Monak je Hiperledger Burrov, da stvori još više dodatke.

Zcash i Monak su potvrdili da CoinDesk da će svaka imati blockchain inženjera u prisustvu da pomogne sa radom.

Tomas je zaključio:

"Mi želimo da naši klijenti zadovoljni, želimo da deluje u interesu naših kupaca, i tako deo koji na našoj strani - svi smo u odeljenju istraživanja - znači, razmišljajte o onome što su naši klijenti će želeti pre nego što su čak ni shvatiti. "

Slične vesti


Post Litecoin

Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech

Post Litecoin

Litecoin se kreće unutar 5% svog pragma aktivacije SegVit

Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

Atomska akcija: da li će 2018 biti godina cross-blockchain svap-a?

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Post Litecoin

Life after Coinbase: Može li Čarli Lee zadržati Litecinovo oživljavanje?

Post Litecoin

Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca

Post Litecoin

Blizu dna? Litecoin Cene konsoliduju nakon grubog septembra

Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Post Litecoin

Između blokchain Hipe-a, jesu li još uvek mesto za Litecin?

Post Litecoin

Litecoina cena Izgleda na severu, pored korejske jačine zvuka

Post Litecoin

Da li je jedan čovjek napravio Litecoin pad 20%?