Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech | RS.democraziakmzero.org

Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech

Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech

Toliko očekivana Munja mreža Bitcoin je sada kompatibilan sa sedam različitih plaćanja mreža.

Danas, blockchain usluge firma Bitfuriand uplate mrežnog provajdera Rippleare oslobađajući novi kod koji omogućava da se sprovede Munja-stil transakcije u nizu oba blockchain i plaćanja nasleđe mrežama. Dok je još uvek u ranoj fazi raspoređivanja, ona veruje the Lightning mreže jednog dana proširiti kapacitet Bitcoin je milionima transakcija pomeranjem te transakcije sa glavnog Bitcoin blockchain.

Međutim, današnja vest verovatno ide korak dalje, dodajući težinu na ideju da gornji sloj-uplate mreža nije samo sredstvo za Bitcoin.

Ove dve kompanije objavio demoshovcasing kako se nova tehnologija se koristi da bi transakciju između Bitcoin i litecoin, dva blockchain netvorksvhich dalo napravio najveći napredak u razvoju Lightning Netvork.

Pošto Munja se sve više shvata kao neophodan sloj za blockchain transakcijama, kompanije videli ovo kao veliki korak ka budućnosti u kojoj korisnici neće morati da brinu o kojima način plaćanja oni koriste.

Ripple tehnički direktor Štefan Tomas rekao CoinDesk:

"Ne bi trebalo da brinu što posebno novčić koristite ili slično. Ako si na PaiPal i ja sam na Alipai ili ako sam na Bitcoin i koristite bankovni račun, ja ću i dalje biti u mogućnosti da vam pošalju novac i ne brini za to. To je dugoročni cilj. "

Interledger dodatak

Honing in o Ripple And Bitfuri rada tačnije, kompanije su pušteni kod koji integriše the Lightning mreže sa Interledger, protokol dizajniran od strane Ripplefor obavljanje transakcija između različitih tipova blockchains.

To znači da je kompatibilan ne samo sa javnim blockchains kao Bitcoin ili Ethereum, ali sa permissioned protokola kojim upravlja samo nekoliko firmi, kao i tradicionalne metode plaćanja, kao što je PaiPal. Interledger ima za cilj da podrži transakcije između svih ovih usluga nudeći tip "plaćanja-agnostik" escrov servis.

V3C inicijativa je njegova prva uspešna transactionacross ove različite vrste načina plaćanja ranije ovog leta, ali novi deo ovde je da je Munja mreže sada mogu da sede na vrhu ove infrastrukture.

"Munja izvorno podržava transakcije preko različitih blockchains, ali to ne može da transakcije na bilo koji centralni knjige ili PaiPal-a. Zato integracija Interledger je veoma, veoma korisno za Lightning", rekao je Bitfuri istraživač Vjačeslav Zhigulin.

Jer litecoin i Bitcoin već podržavaju test verzije Lightning mreže, grupa je uspešno testiran transakcije korišćenjem LND Lightning Mreže implementationfrom Lightning Labs. (I, možete ga isprobate pomoću softvera otvorenog koda, takođe.)

Sada, radi samo na "testnet" sendboks verzija blockchain koristi za suđenja novim funkcijama i aplikacijama, ali Thomas je rekao da će funkcionalnost slično radi na mainnet (UŽIVO Bitcoin mreža) kad je bezbedno da se rasporedi tamo.

U procesu razvoja proizvoda, dve kompanije takođe razvili drugačiji testnet - šta Tomas pod nazivom "stalna testnet za testnets" - da preseca različite blockchains kao i.

Missing sastojke

Ipak, dok je tehnologija je sada objavljen, ima posla da se uradi da bi tehnologija korisna. Na primer, trenutno ne postoje Munja Netvork implementacije raspoređeni na vrhu permissioned blockchains koji bi mogli da iskoriste ove novootkrivene interoperabilnosti.

Predstavnici Bitfuri tvrdi, međutim, da je okvir uspostavlja potrebnu infrastrukturu za budućnost.

Osim toga, Tomas istakao da je budućnost uspeh protokola zavisi od toga koliko klijenti na kraju odlučili da usvoje Interledger i Munja Netvork Technologi.

Ipak, ove dve kompanije opisao kao veliki korak ka kreće pare kroz različite vrste plaćanja mreža. I, pošto Bitcoin i litecoin su skoro završeni Lightning mreže za rad na mainnet, možda neće biti dugo pre nego što korisnicima da prave transakcije između dva.

Dugoročno, Tomas ukazao da je cilj da se prevaziđe mreža za plaćanje koji Interledger trenutno podržava da obuhvati možda sve njih.

On je zaključio:

"Nakon što je učestvovao u zajednici toliko dugo, otkrio sam da su nestali sastojak - jedina stvar koja nedostaje - je interoperabilnost Ne samo sa blockchain, ali sa centralnim knjigama i više uopšte interoperabilnosti u finansijski sistem.".

Napomena: CoinDesk je ćerka Digital valute grupe, koja ima vlasnički udeo u Ripple. 

Slične vesti


Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

BTC Kina pokreće trgovinu Liteco Zahvaljujući Lee Brothers

Post Litecoin

Da li je jedan čovjek napravio Litecoin pad 20%?

Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Post Litecoin

Litecoin se kreće unutar 5% svog pragma aktivacije SegVit

Post Litecoin

Sastanak od 8 sati završava se s Litecoin skaliranjem

Post Litecoin

Life after Coinbase: Može li Čarli Lee zadržati Litecinovo oživljavanje?

Post Litecoin

BTC Kina će Drop Drop Bitcoin Tarife do 0%

Post Litecoin

Između blokchain Hipe-a, jesu li još uvek mesto za Litecin?

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Post Litecoin

SegVit u divljini: 4 lekcije Bitcoin mogu da se uče od Litecina

Post Litecoin

SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost