Mt. Gok poboljšava brzinu lokacije partnerstvom sa cloud platformom Akamai | RS.democraziakmzero.org

Mt. Gok poboljšava brzinu lokacije partnerstvom sa cloud platformom Akamai

Mt. Gok poboljšava brzinu lokacije partnerstvom sa cloud platformom Akamai

Mt Gok je otkrio niz poboljšanja je napravljen na svom sajtu i usluga plus raznih promena je postavljenim da sprovede u bliskoj budućnosti.

Je "Status Update" navodi Bitcoin razmena je sada podržan od strane oblak platforme Akamai, koja je nedavno prijavljen neto prihod od 62 miliona $ za drugom kvartalu ove godine. Partnerstvo znači Mt. Gok se sada hostuje na hiljade servera širom sveta.

"Ne samo da ovo masovno povećati našu zaštitu, ali od tranzicije performanse i brzina mtgok.com je znatno poboljšana," ažuriranje čita.

Vladimir Marčenko, tehnički direktor u BTC Global, rekao je: "adresu Akamai je u osnovi CDN [Sadržaj Distribucije] Iako je veliki i skup CDN, čini se da je trivijalno tehničko pitanje.".

Kompanija je takođe objavila da je prešao od toga da bude domaćin servis koji se u potpunosti samo-domaćin na ko-lociran podešavanja.

"Na ovom nivou, ponovo je trivijalna tehničko pitanje i, iskreno, imajući u vidu zabrinutost informacije bezbednosti, oni bi trebalo da bude u 'colo' pre podešavanja godina", rekao je Marčenko.

Bio je više pozitivno mišljenje o novom trgovanja motor kompanije, koja će biti pokrenuta uskoro nakon par ažuriranje hardvera. Nazvan Midas, motor se testira sa preko 500.000 trgovina u sekundi (TPS), ali će biti sposobna da obradi veći obim od ovog.

"500.000 TPS je vrlo blizu onome što najbolje motori mogu tako da je ovo dobra vest, ali opet odavno. To je prilično nadogradnja od njihovog tekućeg reda slaganja motora koji, prema nekim procenama, ne može da podnese više od 30-50 TPS," objasnio Marčenko.

Tokom narednih nekoliko nedelja, korisnici će primetiti neka poboljšanja UKS, kao i da se primenjuje neki novi dizajn interfejsa.

Oni koji čekaju Mt. Gokto ponuda Litecoin razmene će morati da sačeka još malo, jer je kompanija još uvek nije spremna da sprovede ovaj digitalni valutu. Rollout će se dogoditi uskoro, ali Mt Gok okleva da pruži tačan datum lansiranja.

Prošlog meseca, Litecoin osnivač Čarls Li je rekao Coindesk: "Litecoin postaje sve popularniji i Mt Gok co je video da oni nedostaju na zarađivati novac od litecoin, i zato žele da ga sprovedu."

Saopštenje kompanije takođe potvrđuje da pokušava da pregovara nove bankarske partnerstva tako da se ubrza svoje transakcije procesa. Trenutno, ona traje do 10 dana za obradu depozita jer Mt. GOKS je banka drži sredstva za 7-10 dana pre njihovog prenosa na račun Berze.

"Ovo je uvek bio slučaj, a mi smo još uvek u korist računa klijenata pre nego prijem sami sredstava, ali neki slučajevi u kojima je banka kasnije odbačene su depoziti značilo da smo nastali značajne gubitke. Rizik je sada previsoka za nas kreditnim računima prerano ", navodi se u saopštenju.

Marčenko je rekao da je interesantno da Mt Gok ne kaže ništa o gotovine u izjavi. On smatra da ljudi neće verovati staru izreku da nema vesti je dobra vest: ". U gledalaca su sada opravdano pretpostaviti najgore o povlačenje"

Mt Saopštenje GOKS zaključuje izjavljujući:

Tokom proteklih meseci naša misija se nije promenila. Borimo se, kao i uvek do poboljšanja naših usluga uprkos neuspesima, ali naša misija kao i uvek da podrži široku usvajanje Bitcoin koliko možemo.

Da bi ostvarili ovaj drugi cilj, imamo tim fokusiran na komunikaciji lepotu Bitcoin na svetu sa novim sajtovima i reklamne kampanje čiji je cilj globalna tržišta (vesti o tome uskoro). Zahvaljujemo vam za sve vaše podrške, i radujem se deljenje naše projekte veoma brzo.

Mt GokLitecoin

Slične vesti


Post Litecoin

Da li je jedan čovjek napravio Litecoin pad 20%?

Post Litecoin

Criptocurrenci Auroracoin dati svakoj osobi na Islandu

Post Litecoin

Scaling revisited: Šta ako Bigcoin veliki problem predstavlja njegovu veliku snagu?

Post Litecoin

CoinMKT altcurrenci razmjenjuje javnu beta koja će se pojaviti sljedeće nedjelje

Post Litecoin

SegVit u divljini: 4 lekcije Bitcoin mogu da se uče od Litecina

Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Post Litecoin

Litecoin rudari podstaknuti da napuste bazen u koinotru Preko 51% pretnje

Post Litecoin

Miami Bitcoin Conference Dai 2: Litecoin, novi novčići i regulatorni rizici

Post Litecoin

Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca

Post Litecoin

SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost

Post Litecoin

BTC Kina pokreće trgovinu Liteco Zahvaljujući Lee Brothers