Mining Roundup: Litecins Milestone, Lab Rats Lavsuit i Booth Board Boost | RS.democraziakmzero.org

Mining Roundup: Litecins Milestone, Lab Rats Lavsuit i Booth Board Boost

Mining Roundup: Litecins Milestone, Lab Rats Lavsuit i Booth Board Boost

Da li je pad cene od Bitcoin te ima dole? Ne brinite - ako se nastavak porast Bitcoin teškoća je bilo indikacija, mreža se ne ide nigde uskoro.

Ovonedeljni rudarstva pregled obuhvata od ključnog trenutka u rudarstvu istoriji litecoin ka rastu za vođstvo BitFuri je i advisorial timovima. Takođe, posvetli pažnju na diskusiju da su mnogi rudari razmišljanje o tim danima: šta ovaj najnoviji cena pad značiti za budućnost Bitcoin je?

Litecoin krši 1 terahash u rudarstvu vlasti

15. Septembra, litecoin - najstariji na script porodice alternativnih digitalnih valuta - prošlo važnu netvorkmilestone. Hash stopa mreža premašila 1 th / a nakon nekoliko dana značajnog povećanja, gura litecoin teškoća pored 30.000 u isto vreme.

Dok hash stopa mreža od opala - u vreme novinare, mreža hashrate je otprilike 740 OB / a, prema liteshack.com. U usponu ukazuje na to da još uvek postoji vera u rasta i profitabilnosti skoro tri-godišnjeg altcoin.

Skok u mrežnom hash stopa je očekivati neki kao još script ASICs pogodila tržište. KnCMiner navodno je počeo da isporučuje Titan ASIC ranije ovog meseca, dok su opcije iz drugih proizvođača su dostupni za neko vreme. Posmatrači kažu da ono što vidimo danas su prvi talasi na ASIC-ification na litecoin mreže.

Povećanje može biti i posledica nedavne odluke da se spoji rudnika dogecoinvith litecoin. Ovo bi moglo da promovišu neke dogecoin rudara da promene svoj heširanja moć u litecoin mreže, kao što bi mogli da generišu Doge bez obzira.

Na litecoin subreddit, nekoliko članova zajednice proslavio skok kao blagodet za mreže bezbednosti i dugoročnu održivost. Kao što je jedan plakat predložio, trenutak je sličan kada Bitcoin mreže premašio 1 terahash u rudarskom vlasti, ključni momenat u razvojnom istoriji taj novčić je.

Drugi su bili skeptični ostvarenju, rekavši da je dolazak ASICS otvara mreže do više konsolidacije vlasti između većih rudara, posebno proizvođači koji takođe može da moj sa svojom opremom.

BitFuri dodaje talenat da uđe, strateški savet

Bitcoin rudarska kompanija BitFuri proveo je poslednjih nekoliko meseci izrade strateške investicije koje će podržati svoje ambicije vodećih trku u naoružanju hardvera sektora. Ovo uključuje podizanje milione dolara u preduzetnički capitaland izbacujemo nove potrošačke-suočava proizvode kao što su hostovani rudarskih ugovora.

BitFuri izjavio je 22. Septembra da je formirana strateški odbor sastavljen od predstavnika tehnologije i Venture Capital industrije.

Dr Džekson Hu bivši predsednik i direktor Tajvan zasnovan poluprovodnika za kafu UMC pridružio se strateški odbor zajedno sa Jonathan Teo, osnivač Binarni kapitala i bivši R & D izvršne vlasti na Google-u.

Kompanija je takođe objavila da je Bob Dajks, bivši finansijski direktor VeriFoneand osnivač digitalne trpezarija platforme Tanjarine, se pridružio njen Upravni odbor. On će služiti na budžet i reviziju odbora kompanije, navodi se u saopstenju.

Direktor BitFuri Valerij Vavilova pozdravila je dopune u saopštenju, uz napomenu:

"Ovi novi članovi naše upravnog odbora i savetodavnog odbora će obezbediti vredan doprinos kako bi se osiguralo da BitFuri je dobro pozicionirana da zadrži svoju vodeću ulogu u dizajnu i tehnologiji silicijuma u ​​virtuelnom valuti tržištu brza i stalno razvija."

Dodavanje Teo je značajna s obzirom interes kompanije u ponaša kao izvor investicija za Bitcoin počeci.

BitFuri Kapital, formirana početkom ove godine, će obezbediti sredstva za industriju, a osnivač Binarni Kapital može da ima ulogu kao investicioni fond počinje primenu kapitala.

Lab pacov suočava investitora odelo

Grupa pripadnika Bitcoin zajednice i investitora tuže Lab Rat obrada podataka, nezavisnu rudarski operaciju koja prodaje niz ugovora kroz online Bitcoin crovdfunding platforma Bitfunder.

Prema dokumentima podnetim u Okružnom sudu SAD Tampa, 12 oštećeni tuže Lab Rat Nju Džersi zasnovan i njegovog vlasnika, Zachari Dailei za lažno predstavljanje, kršenje ugovora i prevare.

Tužitelji su predstavljeni advokatskoj firmi sa sedištem na Floridi Akerman LLP. U sudskom podnesku od 26. Avgusta, navodi se da lab pacov pokušao da "prisili oštećenih da se odreknu svoje ugovorne i druga zakonska prava" predstavljajući nove ugovore sa menja uslove. Tužioci rekli da je kompanija lagao o svojoj sposobnosti da plati dividende akcionarima, što dovodi do približno 2,430.35 BTC, ili oko $ 1,5 miliona, u tvrdio gubitaka.

Na zvaničnom Bitcoin Talk post forumu kompanije, Dailei odbio je da komentariše javno, rekavši da više razjašnjenje može doći u narednim danima čeka na odobrenje od njegovog pravnog tima.

On je istakao:

"Tu će verovatno biti više odgovora pred jedan od istinskog značaja je vredna ni deljenje. Ja ću pitati svoje advokate da li treba da deli ili pusti vi izvući iz javnih evidencija."

U odvojenim poruka Dailei obećao da se bori optužbe. Kompanija je takođe postavljen redovne dividende iz svoje rudarske, u skladu sa promenama na Bitcoin Talk.

Teška vremena dolaze za teškoće Bitcoin je?

S obzirom na pad cene od Bitcoin, mnogi hobi rudari su u pitanju njihove operacije može uskoro prestati da bude profitabilna.

Dok operacije industrijsko-scale su imuni od problema zbog njihove rasta u mreži i korporativne podrške, oni koji su uložili sredstva i moje kod kuće su uvek na umu činjenicu da, na kraju, nedostatak povratak mogao da ih voze na vlast dole svojim mašinama.

Nedavna diskusija o Bitcoin Talk videla nekoliko članova forum raspravljaju na kojima cena tačka bi rudarski sektor počne da vidimo ozbiljne poremećaje u učešću. Razgovor je takođe fokusirana na kad je Bitcoin rudarski mreža teško - mera detaljno koliko je teško otkriti nove blokove - može pasti kao rezultat pada kontinuiranog cena. Teškoća raste i pada kao rudari se pridruže ili napusti mrežu, respektivno.

Neki su tvrdili da je cena mogla pasti nisko kao $ 150 po medalje pred značajnog broja rudara odlučiti da isključite i teškoće kapi. Drugi se zove ta procena suviše velikodušan, rekavši da će se nešto ispod $ 350 predstavlja dugoročnu opasnost za mrežu.

Kao što je jedan član foruma je napisao, i dalje postoji investicija zamah koji će zadržati teško diže u doglednoj budućnosti. Oni su spekulisali da je teško mogao nastaviti da raste u ovom trenutku stopama do sredine 2015. Godine, govoreći:

"Promene Teškoća je onda verovatno da prati vrednost Bitcoin čak i sa zaostatkom. To je isto kao u iznosu od zlata širom sveta se menja kao vrijednost zlata promena. Ako je isplativo moj niži stepen zlato možeš Budite sigurni rudari će se pojaviti. Ako je biti rentabilan za određene rudnicima zlata na kraju će bliskih. "

Postoje i drugi dinamika koje je teško kvantifikovati da takođe može oblikovati budući razvoj, uključujući i spremnosti rudara i velikih i malih do mina bitcoins na gubitku. Moguće je da, čak i ako je cena nastavlja svoj sadašnji trend opadanja, teškoće će nastaviti da raste u doglednoj budućnosti.

Dobio criptocurrenci rudarskog tip za buduće Roundups? Kontaktirajte nas.

Napomena: Ovaj članak ne treba posmatrati kao odobravanje bilo kog preduzeća pomenutih. Molimo Vas da svoj opsežno istraživanje pre razmatranja ulaganja nikakva sredstva u ovim proizvodima.

Slične vesti


Post Litecoin

Fitch: Regulativa bi mogla da ubije Bitkoina svog lov-cost apela

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje

Post Litecoin

BTC Kina pokreće trgovinu Liteco Zahvaljujući Lee Brothers

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

Danske vlasti: Bitcoin nije regulisan ovde

Post Litecoin

SegVit u divljini: 4 lekcije Bitcoin mogu da se uče od Litecina

Post Litecoin

Besplatan Multi-Signature API može pomoći u poboljšanju Bitcoin bezbednosti aplikacija

Post Litecoin

Litecoin se kreće unutar 5% svog pragma aktivacije SegVit

Post Litecoin

Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech

Post Litecoin

BTC Kina će Drop Drop Bitcoin Tarife do 0%

Post Litecoin

Kleiner Perkins Fond razotkriva Edgecoin, Blockchain za pokretanje osnivača

Post Litecoin

Litecoin osnivač Čarls Lee o poreklu kriptocurrenci