Litecoin Tops $ 20 Pošto trgovci čekaju dodavanje kineske Huobi berze | RS.democraziakmzero.org

Litecoin Tops $ 20 Pošto trgovci čekaju dodavanje kineske Huobi berze

Litecoin Tops $ 20 Pošto trgovci čekaju dodavanje kineske Huobi berze

Cena litecoin porastao preko velikih centrala u očekivanju Huobi, jednog od najvećih Kina-bazi razmene digitalnog štednje, zvanično dodajući supportfor litecoin trgovanje danas.

Razmena dodaje u očekivanju nakon objavljivanja vesti prošle nedelje dodavanjem 'Moon Landing' odbrojavanje sat na svom sajtu:

Od vremena za novinare, cena litecoin o razmjeni BTC-e i Bitfinek je udario visok od $ 20.25 i $ 20.33, respektivno, pre nego što je pala na $ 19.35 i $ 19.39. Ove brojke su se iz otvaranja cene $ 17.49 i $ 17.50, prema podacima iz BitcoinVisdom. Protiv Bitcoin je litecoin cena je udario tonove od 0,033 BTC ranije u toku dana pre nego što padne nazad u 0,030 BTC, još daleko veći nego nedavnim cenama i jučerašnje 0.028 BTC.

Ova vest je posebno dobrodošla za litecoin zajednicu, kao litecoin su cene ostale dole suštinski od vrha $ 48 primetio u novembru prošle godine, u vreme kada su mnogi trgovci su počeli da se okrene litecoin kao dugoročni investicioni opciju da bi jednog dana mogao plate bitcoin- veličine dividende.

Vesti se brzo šire o mogućem početku litecoin u početkom novembra, a njegova kapa tržište brzo prošao $ 100 miliona i $ 200 miliona prekretnica u roku od dana usred brzog bum u popularnosti valute.

Međutim, litecoin je nedavno videla pad vrednosti na niskim tinejdžerima nakon niza loših Bitcoin vesti.

Litecoin je dugo stagnacija

Dan je uzbuđenje je posebno dobrodošla za zajednicu s obzirom da je gledao kao litecoin, nekada preuzela favorit za titulu broj dva digitalnog novca, suočila se pretnje iz Ascedenta konkurenata dogecoinand auroracoin, a drugi koji je nedavno usvojen litecoin u tržišnoj kapom pre povlačenja na četvrtom mestu.

Pad Litecoin u vrednosti takođe se poklopilo sa nastavili preprekama u vezi sa njenom Pored Mt. Gok. S obzirom onda status Vrhunski Berze, ovo je dugo gleda kao potencijalni reper za litecoin, mada su planovi na neodređeno vreme na policu u svetlu bankrota centrale u Japanu sjedištem u.

Dalje, u poslednjih nekoliko meseci, kritičari zajednice počeli da kuestionvhether litecoin pod uslovom neke nove inovacije za digitalnu valuti, čak i dok pristalice tvrdili da litecoin može jednostavno da opstaju kao pouzdan, jeftinije alternative je da se Bitcoin.

Novi impuls

Delom ovog dugog zatišja, pokretanje očekivanja su bila velika na litecoin niti tokom dana, uz jedan korisnik i stvaranje namenski odbrojavanje sat za zainteresovane litecoin navijača i trgovaca.

Litecoin dobio novi pokret u poslednjih nekoliko nedelja kao razmena Kina-bazirani su brzo preselio da dodate valutu. Iako Huobi je glasine da se radi o dodavanju litecoin od februara, to nije bio razmjena koji je pokrenuo nedavno rast. Umesto toga, bilo je BTC-Kina je dodao digitalnu valutu prvi put 4. Marta, uvođenje 0% provizije na trgovanje.

Do 9. GMT cena litecoin na BTC-e i Bitfinek porastao za $ 19.70 i $ 19.80, respektivno, u očekivanju.

Ipak, čak i sa dodacima, deo investitora može jednostavno biti koristeći poskupljenje smanjiti gubitke i prekinuti sa digitalnim valute.

Kao takav, pravi test da li zadržava momenta će verovatno videti u narednim danima i nedeljama.

Slika:: BTC-E svećnjak grafikon

Slične vesti


Post Litecoin

CoinMKT altcurrenci razmjenjuje javnu beta koja će se pojaviti sljedeće nedjelje

Post Litecoin

Litecoin cena Mirrors Bitcoins Nitke nakon Novosti u Kini

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

Kleiner Perkins Fond razotkriva Edgecoin, Blockchain za pokretanje osnivača

Post Litecoin

Litecoin osnivač Čarls Lee o poreklu kriptocurrenci

Post Litecoin

Litecoin rudari podstaknuti da napuste bazen u koinotru Preko 51% pretnje

Post Litecoin

Zajednice u znak podrške žrtvama poplave Satoshi šume

Post Litecoin

Litecoina cena Izgleda na severu, pored korejske jačine zvuka

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje

Post Litecoin

Litecoin se kreće unutar 5% svog pragma aktivacije SegVit

Post Litecoin

Criptocurrenci Auroracoin dati svakoj osobi na Islandu

Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit