Litecoin se kreće unutar 5% svog pragma aktivacije SegVit | RS.democraziakmzero.org

Litecoin se kreće unutar 5% svog pragma aktivacije SegVit

Litecoin se kreće unutar 5% svog pragma aktivacije SegVit

Litecoin mreža Izgleda da su na vrhuncu donošenja tehničku nadogradnju koja bi jačanje kapaciteta svoje mreže.

U vreme štampanja, nešto više od 70% od rudara litecoin bile su signalizaciju podršku Odvojene svedoka, tehnička inovacija prvo pitchedas skaliranja rešenje za Bitcoin blockchain, ali da još nije vidio slične nivoe usvajanja od svojih rudara.

Sa povećanjem podršku, litecoin je sada samo 5% zazire od postizanja 75% mreža konsenzus prag potreban za aktivaciju. Na Bitcoin, s druge strane, samo 31% od rudara je znak da će podržati nadogradnju softvera.

Naime, litecoin prvo počela da nudi rudari mogućnost podršci zastave na predlog na 3. Februara, skoro tri meseca afterthe kod je pušten na Bitcoin mrežu.

Ide napred, dva velika rudarska bazena tek treba da signalizira svoju nameru da aktivirate SegVit, i na taj način konačno bi mogao dokazati odlučujući glas.

LTC1BTC i BV.com čine skoro 22% od litecoin mreže hashrate (12,2% i 9,8%, respektivno), u vreme pisanja ovog teksta. To znači da samo jedan će morati da pređu kako bi SegVit aktivaciju da bi došlo do, na pojave koje mogu dodati nove podatke da dugo u zastoju skaliranja rasprave Bitcoin je.

Drugi rudarske firme koje nisu signalizacije za nadogradnju uključuju Bitmain je Antpool, LTC.Top, VeMineLTC i ProHashing.

Debata kontekst

Put napred, međutim, možda neće biti lako.

Kao prvo, malo je verovatno LTC1BTC će reskirati. Jiang Zhuoer, osnivač LTC1BTC, izjavio je u nedavno intervievthat njegov bazen neće podržati SegVit. On je takođe rekao da smatra da je malo verovatno da bi skok drugih velikih bazena.

Dalje, ako se postigne prag aktivacije, ona će morati da ostanu na nivou ili iznad ovoj slici najmanje 8.064 blokova (oko dve nedelje na osnovu litecoin je 2,5 minuta blok intervalu). To znači da bi mogao da postoji situacija u kojoj se udovolji aktiviranje, ali se ne održava na potrebnom trajanju da sprovede promene u protokolu.

Ipak, litecoin tvorac Čarli Li je u korist usvajanja SegVit. Do sada, on je čak tako daleko da je teren u rudarskim bazenima Kina baziranih na usvajanje SegVit u pismu javnosti juče napravio nestao.

Lee vrote:

"Takođe verujem da je tržište čeka litecoin da SegVit a cena će reagovati pozitivno ako se aktivira SegVit. Videvši sve ovo ostalo altcoins pumpa definitivno više nego katastrofalno. Zato dajmo tržište šta hoće."

Kao odgovor, izgleda investitori pozitivno reagovali na vesti.

Usred uptick u miner podrške, litecoin trgovci gurnuo cenu 24,7% veći za $ 11.17. Litecoin je tržišna kapitalizacija danas iznosi $ 559m, što je novčić 5. Najveća digitalna valuta.

LitecoinSegregated VitnessScaling

Slične vesti


Post Litecoin

Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech

Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

Objašnjeno je Litecoinovo skeniranje u skaliranju

Post Litecoin

SegVit u divljini: 4 lekcije Bitcoin mogu da se uče od Litecina

Post Litecoin

Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca

Post Litecoin

Auroracoin Airdrop: da li će Island obeloditi nacionalnu digitalnu valutu?

Post Litecoin

SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost

Post Litecoin

Između blokchain Hipe-a, jesu li još uvek mesto za Litecin?

Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje

Post Litecoin

Blizu dna? Litecoin Cene konsoliduju nakon grubog septembra