Life after Coinbase: Može li Čarli Lee zadržati Litecinovo oživljavanje? | RS.democraziakmzero.org

Life after Coinbase: Može li Čarli Lee zadržati Litecinovo oživljavanje?

Life after Coinbase: Može li Čarli Lee zadržati Litecinovo oživljavanje?

Možda će zvučati čudno, ali za kreatora svetske četvrte po veličini criptocurrenci, projekat je do nedavno samo honorarni posao.

To je konačno promenila junu ove godine, kada je Charlie Li, koji je stvorio litecoinproject radeći na Google-u 2011. Godine, konačno je napustio svoj dnevni posao u criptocurrenci linkove Coinbase, gde je služio kao direktor inženjeringa od 2013. Prošle godine, Li je presekao sati da se više radi na alternativnom criptocurrenci, ali to je bio glavni tehnološki nadogradnja u maju da ga konačno ubedio da ode sa punim radnim vremenom.

Tada je criptocurrenci, dok milošte poznata kao "srebro na Bitcoin je zlato", napravila preokret posle godina pada i neaktivnosti, aktiviranje kod nadogradnju pod nazivom Odvojeno svjedoka (SegVit) koji je prvobitno predložio za Bitcoin.

Kako je počelo da izgleda verovatno da će criptocurrenci aktivirali promene, javnost blockchain video rafal u programera aktivnosti, a povećanje u ceni i obnovljenu pažnju u štampi i na društvenim medijima. Neki programeri videli litecoin kao mogući testiranja groundfor ideje koje bi jednog dana biti usvojena na Bitcoin.

Naime, nekoliko Munja mreže projekata demonstrirao transakcije da pokaže kako Bug Fik koji SegVit obezbeđuje može povećati transakcija kapacitet, i dugogodišnji Bitcoin developer ni počela doprinosi kod projektu.

Iako je početna talas glasina sada uglavnom zamro (migrira natrag na političku varover Bitcoin je rekao promena), programeri i dalje mirno nastavlja da radi na litecoin.

Uz to, Litecoin Fondacija je nedavno formirana sa zadatkom unapređenja criptocurrenci, delom pojačale su developer. (Prva najam puno radno vreme Singapur-neprofitna je bio "Shaolinfri" -. Poznata pod pseudonimom programer)

Nakon ulaska kao drugi iznajmljivanje, Li sada radi da raste tim, govori CoinDesk non-profit u procesu mobilizaciju "nekoliko" programeri za puno radno vreme.

Brzo i jeftino

Pored svoje posvećenosti novozaposlenih je Litecoin Fondacija nedavno unveileda razvoja plan koji obuhvata tehničke promene napravljene moguće aktiviranjem SegVit.

Iznenađujuće, međutim, ovo nije nužno Lee primarni fokus. On tvrdi da je "najvažnija stvar" je u porastu litecoin usvajanja među razmena, trgovci i korisnici.

"Želim da se uverite da litecoin se trguje svuda prvo, onda bi ubedljiv slučaj zašto kompanije i trgovci treba da koriste litecoin kada treba brzo i jeftino isplate", rekao je on.

On je naveo nedavnu odluku po sadržaju mikroplaćanja pokretanja Ioursto pomeri svoju platformu litecoin kao značajan "pobeda" koji sugeriše dalji napredak može biti ostvaren sa altcoin ciljnoj publici.

I dalje ima dosta tehničkih karakteristika u radovima, ipak.

Jedan od najznačajnijih budućim verzijama je da Bitcoin Intel Core saradnik Džonson Lao radi na je takozvani "Smart Cripto-Vault" da će konačno staviti pametnu ugovor ideju MASTinto praksu. Lee je rekao da je Dev Team open source planira da uskoro objaviti demo tehnologije.

Drugi prioriteti Lee je rade sa Lightning Labs na realizaciji jednog Munja mreže koji je bezbedan za upotrebu u realnim litecoin transakcije - ne samo u testovima. Dalje, on planira da integriše tehnologiju i privatnosti fokusiran poznat kao "poverljivih transakcije."

Srebro i zlato

Imajući u vidu ove ambiciozni ciljevi, moglo bi se zapitati da li Li veruje litecoin može se pripremiti da se takmiči sa Bitcoin, možda ide toliko daleko da se specijalizuju u mogućnosti na tržištu broj jedan criptocurrenci jednom pokušala da uhvati. Zaista, neki posmatrači videli litecoin kao sandbok za eksperimentisanje, ili čak kao nekakav rezervni plan treba da Bitcoin nikada usvoji SegVit.

Lee, međutim, rekao da je motivisan da radi na projektu, jer on vidi dugoročnu priliku za dva criptocurrencies, a možda druge, da se povežu zajedno.

"Ja sam veliki pobornik Bitcoin se SegVit što je pre moguće. Moja vizija za litecoin je da tesno sarađuje sa Bitcoin", rekao je on.

Naime, koncept nazvan "atomska svap" ima mnogo u svojoj budućoj viziji. Kada je Munja mreža radi na oba Bitcoin i litecoin, dodavanje bi lako korisnicima u trgovini između criptocurrencies bez prolaska kroz posrednika razmene - kao Coinbase, u stvari.

Lee zaključio:

"To je igra šaržer i tada je igra zaista počinje!"

Slične vesti


Post Litecoin

Objašnjeno je Litecoinovo skeniranje u skaliranju

Post Litecoin

SegVit u divljini: 4 lekcije Bitcoin mogu da se uče od Litecina

Post Litecoin

BTC Kina pokreće trgovinu Liteco Zahvaljujući Lee Brothers

Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

Litecoina cena Izgleda na severu, pored korejske jačine zvuka

Post Litecoin

Da li je jedan čovjek napravio Litecoin pad 20%?

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

BTC Kina će Drop Drop Bitcoin Tarife do 0%

Post Litecoin

Atomska akcija: da li će 2018 biti godina cross-blockchain svap-a?

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje

Post Litecoin

Sastanak od 8 sati završava se s Litecoin skaliranjem

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange