Kleiner Perkins Fond razotkriva Edgecoin, Blockchain za pokretanje osnivača | RS.democraziakmzero.org

Kleiner Perkins Fond razotkriva Edgecoin, Blockchain za pokretanje osnivača

Kleiner Perkins Fond razotkriva Edgecoin, Blockchain za pokretanje osnivača

KPCB Edge je izašao u javnost sa Edgecoin, privatnim blockchain projekta investiciona firma će koristiti nagraditi za pokretanje osnivače koji pomažu kako KPCB i druge članove portfolija.

Sa svečanom otvaranju, u ranom stadijumu investiciona firma, pokrenut u junu, će obezbediti sve svoje investitorima Edgecoin veb novčanika koji sadrži 10 edgecoins. Kao prvi slučaj korišćenja, osnivači koji se identifikuju sa drugim preduzetnicima koji veruju da KPCB treba da investiraju u mogu da provedu svoje edgecoins kao način da signalizira poverenje u toj pojedinca ili tima.

KPCB Edgeindicates da, nakon transakcije, to će uspostaviti sastanak sa preporučenim pokretanja u roku od 72 sata, sa punim sastanak partnera odvija ako je to moguće.

Kompanija je napisao u svom blogu:

"Edgecoin služi kao zapis vrednih načina naši osnivači i savetnici nam pomažu, što im omogućava da učestvuju u gornju uspešnih kompanija. To nam takođe daje dragocen skup podataka da posmatramo kako se naša mreža komunicira, i da se povezuju ove u rasponu od drugog ishoda interesa. "

KPCB rekao CoinDesk je Edgecoin vidi kao način da se pomogne svojim osnivačima udeo u gornju fonda kada oni pomažu drugim preduzetnicima iz svog portfolija, ili pomogne nove povezali sa firmom

Pored KPCB Edge osnivača, firma je rekao Freada Kapor Klein i Kapor Kapital će koristiti mrežu za firmu na razmatranje.

Projekat je u beta fazi od početka 2015. Godine, a od danas, jedan od osnivača iz svake KPCB pokretanju će biti odobrena veb novčanik, iako programeri, rekao bi ovo moglo scale na ceo osnivačkim timovima kao što je projekat sazreva.

Programeri ukazuje da je Edgecoin blockchain je skoro vikend za firma da se razvija, ali da stvara interfejs i korisnički doživljaj na vrhu ovog sloja je dodatno vreme, kao i sprovođenje pravnog due diligence na servis.

Edgecoin mreža

Za razliku od mnogih privatnih blockchain projekata, Edgecoin je primjetan jer je viljuška alternativne digitalne valute litecoin.

Postoji nekoliko tehničkih razlika između Edgecoin i litecoin, od kojih je najznačajniji biće blok se smanjuje od oko 2,5 minutesto 1 minut, a koji se korisnici ne moraju da plaćaju naknade transakcija za slanje edgecoins.

Edgecoins takođe nisu trgovati na otvorenom tržištu ili između osnivača. Administratori, zauzvrat, imati mogućnost da dodaju nove kovanice na mrežu, iako konačan broj, saopštila je kompanija, su prethodno minirana, ili izdvojeno za KPCB je korišćenje.

Dalje, za razliku od globalne mreže distribuiranih računara, KPCB kaže da ima tri Amazon EC2 instancama i zaštitni zid koji obezbeđuje mrežu.

Programeri Project kaže da su osnivači ne moraju da veruju KPCB Edge za pokretanje mreže, brige oko bezbednosti nisu opravdana jer je u najboljem interesu firme kako bi se osiguralo da nije ranjiva na napad.

Edgecoin trenutno pozvati samo, iako KPCB je napravio blok ekplorerfor mreže javnosti, tako da i drugi mogu posmatrati i proverite svoje transakcije.

Edgecoin transakcije

U izjavi CoinDesk je KPCB tim je takođe otkrio detalje o transakcijama, uz napomenu da ne osnivači koji provode novčiće da preporuči osnivača ne primaju kovanice vratiti ako firma na kraju ne ulaže.

Umesto toga, detalji transakcije će uključivati poruku o statusu, koji će biti ažuriran sa razlog zašto KPCB donet dogovor.

Osnivači čiji je predložio preduzetnici su izabrani, međutim, tada mogu da profitiraju od nošenje investicije. Transakcija tada služi kao nepobitne zapis doprinosa osnivača.

"Ako nosilac edgecoin želi da dokaže da drugima da su pogubljeni su edgecoin transakciju, i pokazati drugima meta podatke (transakcija poruku, autora, itd) u vezi sa tim, mi ćemo im omogućiti da generiše niz koji sadrži ove podatke potpisan od strane privatnog ključa povezan sa javnim ključem koji se koristi u transakciji ", objasnio je blogu.

String se zatim može koristiti za nezavisno potvrditi da je pošiljalac ima adresu u pitanju je potvrđivanja potpisa.

LitecoinTechnologiKPCB

Slične vesti


Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

Ledgerji bunara? Bitfuri i Ripple Demo Novi Tvist na Bitcoin Tech

Post Litecoin

Između blokchain Hipe-a, jesu li još uvek mesto za Litecin?

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca

Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Post Litecoin

Blizu dna? Litecoin Cene konsoliduju nakon grubog septembra

Post Litecoin

Poboljšanje interoperabilnosti: Ripple šalje blokchain transakciju u 7 knjiga

Post Litecoin

SegVit aktivacija završena, litecoin prikazuje kurs za budućnost

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Post Litecoin

Sastanak od 8 sati završava se s Litecoin skaliranjem

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje