Kako započeti litecoin | RS.democraziakmzero.org

Kako započeti litecoin

Kako započeti litecoin

Ako ste novi u criptocurrenci svetu, da bi se oprostiti što nisam čuo litecoin. Valuta, koja je nastala Charles Leein 2011. Godine, je druga najveća digitalna valuta pored Bitcoin. Ovde je naš vodič na ono što treba da znate.

Znajući svoj litecoin iz svoje Bitcoin

Ako ste navikli da koriste Bitcoin, litecoin ima nekoliko iznenađenja - ako još niste inicirali, pročitajte naše vodiče o tome šta je Bitcoin i Zašto Bitcoin. Ideje u tim vodiče odnose se i na litecoin.

Desktop aplikacija primarni je modifikacija Bitcoin-KT klijenta, a može se preuzeti sa sajta litecoin je. Ovo takođe može da deluje kao novčanik. Ostali litecoin novčanici su dostupni na koristimo Litecoin.

Postoje značajne razlike ipak. Za početak, dok Bitcoin ima kapu od 21 miliona kovanica, litecoin će biti četiri puta veća u 84 miliona.

Baš kao Bitcoin, litecoin je počeo sa rudarskom nagradu od 50 zlatnika po bloku. Međutim, litecoin nagrada će prepoloviti na svakih 840.000 blokova. Opet je četiri puta veći od praga 210.000 bloka u Bitcoin.

Naknada transakcija za litecoin je 0,02 Linear, što je proporcionalno veći od minimalne Bitcoin naknadu od 0,0001 BTC, međutim, imati na umu da je litecoin trenutno vredi 0.019 BTC-.

Faktor od četiri razlike između litecoin i Bitcoin opstaje u vremenu blok previše. Vreme blok je vreme da treba da se rudarima da potvrdi blockon blok lanac.

Za Bitcoin je 10 minuta, ali za litecoin je samo 2,5 minuta. To znači da litecoin ima potencijal da bude atraktivnija za trgovca jer će biti manje vremena za čekanje kako bi se osiguralo da se uplata je primio od kupaca.

Litecoin inteligencija

Što se tiče veb ekosistema oko litecoin ćete naći blok lanca istraživač ovde, međutim, to je u beta fazi i daleko od sofisticiranost blockchain.infofor Bitcoin.

Takođe bi trebalo da proverite http://ekplorer.litecoin.net/.

Litecoin ima sajt Charts (kao Bitcoincharts) na http://vvv.ltc-charts.com, gde performanse litecoin protiv BTC i USD je u odnosu na nekoliko berzi. Podaci se proteže do pre godinu dana od trenutnog datuma.

Drugi značajan aspekt na adresu je mesto gde na zemlji da dobiju litecoin?

Osim ako si rudar (više o tome kasnije), moraćete da se kupi od jednog od nekoliko berzi, Litecoin je Forum- ili lično, ala LocalBitcoinsstile.

Litecoin je do sada ni blizu prihvatanja Bitcoin, i kao takva ima daleko manje trgovci prihvataju valutu.

Međutim, možete naći nekoliko korisnih linkova preko u koristimo Litecoins.

Na primer, tu je posao za Litecoins što predstavlja subreddit za litecoin-prihvatanje honorarno.

Litecoin rudarstvo

Važan aspekt koji odvaja litecoin od Bitcoin je da koristi potpuno drugačiji "dokaz rada" algoritam od Bitcoin radi.

Bitcoin koristi algoritam SHA256hashing, dok litecoin koristi scriptalgorithm. Dok suma SHA256 favorizuje sisteme sa najvećim sirove procesorske snage, algoritam script je, prema Vikipedia, je specijalno dizajniran da bude skupo za obavljanje velikih razmera običaj hardverske napade zahteva velike količine memorije.

Drugim rečima, sistem favorizuje sisteme sa velike količine RAM-a (koji je relativno skup), i predstavlja oblik "Memori težak problem". U suprotnom, transakcije rade kao što rade u Bitcoin.

Šta to znači za buduće rudare je to super skupo Bitcoin FPGA i ASIC hardver je bez prednosti u script rudarstvu.

Dobra vest je da se računari sa moćnim grafičkim karticama (npr GPU) koji su nekada korišćeni za Bitcoin rudarstvu, ali su napravljene zastarela se promeniti svrha za litecoin rudarstvo. Proces rudarske litecoin je inače, kao Bitcoin rudarstvu.

Kao i kod ostalih kripto-rudarstva, postoje rudarski bazeni da bi proces nešto više nagrada za učesnike, a možete naći sveobuhvatnu listu litecoin bazena tamo kod koristimo Litecoins.

Ako nameravate da ni se pridruži bazen ili solo moja, softver izbora je cgminer. Ipak, budite oprezni jer to Australijski bloger opisao: kombinacija troškova električne energije, litecoin teškoće i USD ceni može da znači da rudarstvo nije isplativo za vas - to uradi svoj domaći zadatak svojim lokalnim komunalnim cenama!

Postoji dobar vodič u detalje uspostavljanje litecoin minerover u criptocur.com.

Zatvaranje misli

Dakle, sada znate više o litecoin, međutim, i dalje postoji slučaj da zbog čega bi trebalo da ga koristite.

Pa, to neće biti za svakoga, kao criptocurrenci uopšte nije za svakoga.

To je svakako tačno, iako je - baš kao i za Bitcoin - ona ​​se suočava sa piletine i jaja problem. To neće biti usvojen ako se ne koristi, a to je manje verovatno da se koristi ukoliko se ne usvoji više.

Međutim, kao što je istaknuto u našem razgovoru sa osnivačem Charles Lee, "Jedna mogućnost je da Bitcoin će se koristiti za skuplje kupovinu, dok će litecoin zauzimaju microtransaction prostor", Li predloženi (što takođe objašnjava svoj fokus na promenljive transakcije takse).

Niske takse i vreme brzo transakcije napravi ubedljiv slučaj za usvajanje litecoin u malim preduzećima koja treba da iskoristi sve prednosti mogu naći da ih više privlačan od većih, manje okretan, kompanija.

Budite u toku sa najnovijim vestima o litecoin.

LitecoinCharlie Li

Slične vesti


Post Litecoin

BTC Kina će Drop Drop Bitcoin Tarife do 0%

Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit

Post Litecoin

SegVit u divljini: 4 lekcije Bitcoin mogu da se uče od Litecina

Post Litecoin

Blizu dna? Litecoin Cene konsoliduju nakon grubog septembra

Post Litecoin

Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca

Post Litecoin

Da li je jedan čovjek napravio Litecoin pad 20%?

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

Life after Coinbase: Može li Čarli Lee zadržati Litecinovo oživljavanje?

Post Litecoin

Sastanak od 8 sati završava se s Litecoin skaliranjem

Post Litecoin

Objašnjeno je Litecoinovo skeniranje u skaliranju

Post Litecoin

BTC Kina pokreće trgovinu Liteco Zahvaljujući Lee Brothers