Između blokchain Hipe-a, jesu li još uvek mesto za Litecin? | RS.democraziakmzero.org

Između blokchain Hipe-a, jesu li još uvek mesto za Litecin?

Između blokchain Hipe-a, jesu li još uvek mesto za Litecin?

Kada najavljen kao "srebro na Bitcoin je zlato", programeri koji stoje iza dugogodišnjeg digitalne valute litecoin se traži da se ponovo uspostavi prethodni položaj projekta kao na svetu drugi najpopularniji criptocurrenci.

Razbijanje A Long Lullin projekta saopštenja, Core Developers litecoin je i Litecoin Association, Tekas neprofitna grupa za pritisak za tehnologiju i, otkrio novu mapu puta ranije ovog leta. Daleko od dramatične promene u toku, nastoji da oživi projekat prvobitno launchedas opciju onlajn plaćanja trebalo da bude brži i zanimljiviji za globalne trgovce.

Ali, uprkos ranom uspehu kao dopunu Bitcoin za investitore i trgovce, projekat je verovatno zaostaju kao blockchain tehnologija u osnovi Bitcoin sve više postaje fokus institucija i bivših Bitcoin počeci.

Međutim, tim iza projekta koristi najavu da se duplira na njegove prethodne pozicioniranja na tržištu, uvođenje niz ispravki koje traži da pokaže da je fokusiran na brzinu transakcije, skaliranje, podrška trgovca i mobilne novčanike.

Sa projektom neopterećen vizantijskog prirodi mamut strukture upravljanja Bitcoin je, neki u zajednici veruju da može doći da sprovede promene brže nego najpopularnijih na svetu digitalne valute, tako da daje ključnu konkurentsku prednost.

Konkurencija se pojavljuje

Ipak, mapa puta izdanje dolazi u trenutku koji bi mogao posmatrati kao odlučujućem trenutku za litecoin, onaj koji u mnogo čemu smatra da se bori sa promenama u načinu digitalni valute se gleda zbog povišenog institucionalnog interesa.

U vreme kada su mnogi u industriji su željni tehnološke inovacije, uspeh litecoin je istorijski bila snaga njegovog tržišne kapitalizacije, a njegova percepcija kao koristan živa ograda za investitore koji žele relieffrom je ponekad više nestabilno Bitcoin mrežu.

Na primer, litecoin je jedan od samo nekoliko digitalnih štednje mreža se došlo kapu na tržištu od $ 225m, a to je istorijski održan je broj dva položaj ispred mnogih stotina alternativa.
 

Na neki način, litecoin može se posmatrati kao da imaju sličan zastoj na svojoj poziciji kao Bitcoin. Čak i kapa tržište litecoin i cena pala sa svog uzvišenim heightsin krajem 2013, ona je i dalje dosledno vodio ostatak čopora.

Međutim, dolazak blockchain mreže Ethereum, i njen znak, etar, nazvao ovu vrednost koju u pitanje.

Hvaljen za inovacije u tehnologiji blockchain uključujući pametne contractsand pohvalio sve veći broj finansijskih izvršilaca, vrednost Ethereum maternjem znak, etar, ne samo premašila trenutne vrednosti litecoin, ali i svoju 2013 vrhunac.

Ključ uspeha Ethereum je bio da ima jedinstvenu vrednost u da je primarna upotreba nije kao digitalni valute, ali kao resurs značilo za napajanje blockchain zasnovane decentralizovane aplikacije na svojoj mreži.

Uzimajući u Ethereum

Ali, cena nije sve, i brže nije uvek bolje.

Biti "srebro u zlato Bitcoin je" može biti manja od uzbudljivog prodaje parcele u današnjem okruženju, gde su bombastične proglasa svetske menja tehnologije norma, ali ukazuje na pouzdanost koja je dugo centaršut projekat.

Na mnogo načina, neuspeh Tao i Ethereum viljuška su potvrđena stalan pristup litecoin je, čak i interesovanje za Ethereum nastavlja da raste. Dalje, litecoin je do sada iskušenju da objavi bilo koje funkcije igru menja da bi to bilo nakon stopama te Ethereum je otpor, uprkos pritiscima da to učini.

"Litecoin pokušava da uradi nešto drugačije nego Ethereum", rekao je osnivač litecoin Čarli Li CoinDesk.

Dodao je on:

"Njegov fokus je kao način plaćanja pored Bitcoin. To ne znači da sredstva i druge karakteristike može doći zajedno na kraju, baš kao što može za Bitcoin, ali nećemo žrtvovati sigurnost ili upotrebljivost za to."

Umesto toga, njegovi saradnici su tiho otklanjanja grešaka, sprovođenje preventivnih mera spam transakcija i nadajući se da ako blokira Bitcoin je postala puna, može da uhvati neke od tih prelivanja i vozi ga u novu zlatno doba za projekat.

Endrju Vegetabile, član upravnog odbora Litecoin Udruženja, potvrdio ovaj stalan pristup i jedinstvo vizije.

"Za litecoin, ključne programeri zajedno sa Litecoin Udruženja, oduvek zalagao za alternativnu metodu plaćanja FIAT kao glavnim fokusom litecoin", rekao je on.

Vegetabile rekao CoinDesk:

"Naravno, možemo dodati dodatne funkcionalnosti na slojevima na vrhu Litecoin Core, ali je primarni fokus je način plaćanja i obezbeđuje solidnu osnovu za dodatnih aplikacija."

Litecoin kao dopuna

Cilj Litecoin nije da zameni Bitcoin, ali da pronađu niše da se odlikuje i iskoristiti onih probiju novi tržišni prostor.

Trenutno, Bitcoin je prihvaćen od strane više trgovaca, ali postoje scenariji u kojima entuzijasti litecoin je veruju da se pojavi kao lider. Na primer, neki entuzijasti vjeruju dugo tinja veličina bloka rasprava Bitcoin je mogla da smanji brzinu valute, što litecoin korisnije.

"Ako Bitcoin su da ograniče blokova i lanci postala toliko invalid sa neobrađenih transakcijama", objasnio je Vegetabile, "onda je svakako mogućnost ćemo videti eksploziju upotrebe litecoin."

Ipak, drugi vide ovaj scenario kao nategnuto.

Džim Harper saradnik Instituta Kejto i bivšeg člana Bitcoin Fondacije odbora, smatra da Bitcoin je možda suviše veliki da bi propali, i da svi problemi sa većim, dobro poznata mreža ne bi imali koristi litecoin.

Harper rekao CoinDesk:

"Ako Bitcoin pojavi slomljeno, mislim da obični ljudi će pretpostaviti da je digitalna valuta je slomljena. Potrošači verovatno neće biti suptilne sudove među digitalnim valutama koje smo u konzervi zajednice."

Ključ, prema Lee, nije Bitcoin što nije već jednostavno biti drugačiji.

Li tvrdi da je brži blockchain mogao da litecoin konkurentnija, kao što bi trebalo Bitcoin je odlučio da ne poveća svoj blok veličine, transakcije može da postane sporiji i skuplji.

Rešenje je, prema Lee, moguće je da više criptocurrenci mreže jednostavno evoluiraju da služi ove različite potrebe.

"Ako kupujete kuću, verovatno želite da koristite najviše bezbednog sistema, bez obzira na taksi. Ali ako se kupuje kafu, verovatno ne žele dodatne naknade, a želite da brzo reši", rekao je on , dodajući:

"U tom slučaju, brzina i upotrebljivost može biti važniji od ukupnog hashing moći mreže."

Co-zavisna budućnost

Na neki način, budućnost litecoin je, kao i njegov slogan, zavisi od Bitcoin.

Kao takva, ima manje od konkurencije između dva projekta nego realizacije, barem u litecoin zajednici, da bi rastući talas mogao skinuti sve brodove.

Kako su različite blockchain protokoli se bore za pozicije na tržištu, najbolji izbor litecoin može biti da ga čekati i vidimo koji niše otvori. Posle svega, ostaje nejasno tačno kako će Bitcoin se koristiti, a da li će podržati i druge blockchains kroz inovacije kao što su bočnim lancima.

Danas, kako su za cilj da služe kao plaćanja šine i valutama, ali su takođe dobro pogodna za obrtanje na drugom mestu, ako se ukaže prilika.

Na ovaj način, nije teško predvideti određeni blockchain rukovanje doznaka, još jedan potrošnju a ostali koji olakšavaju uloge u drugim niše.

Argument mogu biti da se alternativni protokoli svi čekaju da vide koje niša Bitcoin ostavlja otvorenim.

Povrća zaključio:

"Ja lično verujem najbolja šansa da litecoin je uspeha je za Bitcoin da uspe."

LitecoinEthereum

Slične vesti


Post Litecoin

Life after Coinbase: Može li Čarli Lee zadržati Litecinovo oživljavanje?

Post Litecoin

CRKSzone pokreće kao Singapurova prva Bitcoin i Litecoin Ekchange

Post Litecoin

Da li je jedan čovjek napravio Litecoin pad 20%?

Post Litecoin

Litecoin cena se povlači iz svih vremenskih visina, ali je 100 dolara u dosegu?

Post Litecoin

Atomska akcija: da li će 2018 biti godina cross-blockchain svap-a?

Post Litecoin

Blizu dna? Litecoin Cene konsoliduju nakon grubog septembra

Post Litecoin

Litecoinova aktivacija SegVit-a: zašto je važno i šta dalje

Post Litecoin

BTC Kina pokreće trgovinu Liteco Zahvaljujući Lee Brothers

Post Litecoin

Bitcoin treba da bude pristupačniji za osobe sa oštećenim vidom

Post Litecoin

Objašnjeno je Litecoinovo skeniranje u skaliranju

Post Litecoin

Kupi Litecoin? Verovatnoća nadogradnje je pobednik trgovaca

Post Litecoin

Litecoin uspešno aktivira SegVit